Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha az ostobaság fájna, ordítanának a Való Világ szereplõi

Kékes Viki

2016.11.03. 17:08

Az RTL naponta jelentkezõ valóságshow-jával azt üzeni a fiataloknak, hogy tanulni nem érdemes, alapfokú töri és matek nélkül is celeb válhat belõled.

Iskolahét zajlik épp a villában. Aki esetleg nem tudná, ilyenkor tanárokat küldenek be a villába, akik megkísérlik legalább az általános iskola első két osztályának tananyagát megismertetni a lakókkal. Többnyire sikertelenül. A VV Powered by Big Brother (akármit is jelentsen ez) szereplőinek "tudását" látva ez idén sem lesz másként. Nem csak az elemista szintű ismeretek, hanem a közoktatás tanulóitól elvárt minimális viselkedési szabályok betartása is komoly kihívást jelent a lakók többségének. 

A magyar irodalom órán megtudhattuk például, hogy Milne nem volt százas, a Pál utcai fiúkat Vörösmarty, a Da Vinci-kódot pedig Leonardo Dicaprio írta.

A matematikát már harmadik éve a villában oktató Ferenczfalvi Melinda kezdeti magabiztosságát (meglepetést nem okozott a társaság, mindenhez hozzá vagyok szokva) gyorsan megtörték a villában tespedő idióták. Kedvenc biztonságpolitikai szakértőnk, a youtube méltán híres sztárja, Tiv Tivy legalább nem árult zsákbamacskát. Meg sem próbált válaszolni a kérdésekre, hiszen a matek

egy olyan tantárgy, ami nem építő jellegű az életemre nézve. Nem ez fogja előrelendíteni az ember karrierjét"

Az első óra után a láthatóan elgyötört tanárnő már azt nyilatkozta a riportszobában, hogy ilyet (értsd ekkora szellemi setétséget) még soha nem tapasztalt az elmúlt évek során. 

A történelmet oktató Anti bácsi is őszintén megdöbbent a lakók "tudásán". Megtudhattuk például, hogy a Mohácsi vész 1456-ban volt, a török megszállás mindössze 20 évig tartott, a Hunyadiak címerében egy oroszlán szerepelt, Dugovics Titusz a Tüskevárnál áldozta fel magát, az Aranybullát pedig Franciaországban adta ki IV. Béla.

Anti bácsi egy sommás mondattal értékelte a lakók teljesítményét:

egyiptomi sötétség palackozva."

A kegyelemdöfést a földrajzóra vitte be, itt olyan pofonegyszerű kérdésre sem tudtak válaszolni a lakók, hogy mi Szlovénia keleti szomszédja.

Értjük persze, hogy az ilyen típusú műsorok lényege, hogy a magyar társadalom legaljából válogatnak össze embereket, akiken a kedves nézők röhöghetnek egy jót. De azért elég szomorú belegondolni, hogy egy kamasz számára annyi is lejöhet ebből az egészből, hogy semmi értelme tanulni, hiszen simán "sztár" lehetsz akkor is, ha még az általános iskolai tananyagot sem sikerült elsajátítanod. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Áder: ésszel, tehetséggel, akarattal és hittel sikeres lesz az újrakezdés

Ésszel, tehetséggel, akarattal és hittel „nemcsak a járványt győzzük le, de az újrakezdés sikere sem marad el” – hangoztatta a köztársasági elnök pénteken Budapesten, amikor a Sándor-palotában fogadta a Magyarország Barátai Alapítvány tagjait.

Orbán Viktor nyilatkozott a pápalátogatásról, a dánok is a magyar migrációs modellt használják

Orbán Viktor nyilatkozott a pápalátogatásról, a dánok is a magyar migrációs modellt használják

Kiderült, hogy mit mondott Ferenc pápa a látogatáson Orbán Viktornak a családokról. A magyar migrációs modellt már nyugaton is átveszik.

Nicki Minaj a kommunista Kína módszereihez hasonlította az „eltörlési kultúrát”

Nicki Minaj a kommunista Kína módszereihez hasonlította az „eltörlési kultúrát”

Miközben a sajtó aktívan támadja a rapsztárt, mert a közösségi médiában szkepticizmusát fejezte ki a koronavírus-vakcinával kapcsolatban, Nicki Minaj a szólásszabadság elnyomását a kommunista Kínával hozta összefüggésbe.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére