Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyermekbántalmazás miatt nyomoznak Brad Pitt ellen

Horváth József György

2016.09.22. 15:38

A Los Angeles-i rendõrség és a Los Angeles megyei gyermekvédelmi hivatal is nyomozást indított Brad Pitt ellen, mert a színész állítólag verbálisan és fizikailag bántalmazta a gyerekeit. A lap szerint ez az incidens volt a kiváltó oka annak, hogy Pitt felesége, Angelina Jolie beadta a válókeresetet szerdán.

Az TMZ szerint a sztárpárhoz közel állók is megerősítették, hogy múlt szerdán mikor Brad Pitt és Angelina Jolie a gyermekeikkel repültek egy magángépen, az út alatt az alkoholos vagy drogos befolyásoltság alatt lévő Pitt állítólag kiakadt, elkezdett üvöltözni a gyerekekkel, és fizikailag is bántalmazta őket.

A szemtanúk állítása szerint a gép este nyolckor ért földet Los Angelesben, Pitt még a reptéren is folytatta hisztijét, majd megpróbálta elhagyni a helyszínt az egyik kerozintöltő tartálykocsin.

Az esetet jelentették a Los Angeles megyei gyermekvédelmi hivatalnak, akik állítólag már kihallgatták Pittet és Jolie-t is. A következő lépés, a gyerekekkel való elbeszélgetés is részét képezi a vizsgálatnak.

Brad Pitthez közeli források arról számoltak be a TMZ-nek, hogy a színész „nagyon komolyan veszi az ellene felhozott vádakat, azt állítja, nem erőszakoskodott a gyerekekkel, és nagyon sajnálja, hogy az ügyben érintett emberek a lehető legrosszabb fényben próbálják feltüntetni őt”.

Angelina Jolie hétfő reggel nyújtotta be a válókeresetet, az álompár tízévi együttlét után 2014-ben házasodott össze. A színésznő állítólag Brad Pitt nevelési módszereivel nem értett egyet.

(Origo, TMZ)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére