Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Futár vitte a Kaliforniában felrobbantott magyar nõnek a bombát

Bokor Gábor

2018.05.18. 07:46

Az FBI is nyomozást indított, hogy kiderítsék, ki és miért ölte meg Kaliforniában K. Ildikót. Úgy tudni, a magyar nõ leszámolás áldozata lett.

A 48 éves Krajnyák Ildikó azonnal életét vesztette, mikor a kaliforniai kisvárosban, Aliso Viejóban működő szépségszalonját felrobbantották. A rendőrség szerint minden jel arra mutat, hogy nem baleset történt, szándékosan repítették a levegőbe a szalont.

A Bors szerint a robbantás olyan hatalmas erejű volt, hogy a környék azt követően leginkább egy háborús zónára hasonlított: az egészségközpont épületének fele szinte a földdel vált egyenlővé, egy közeli óvodát ki kellett üríteni, a halálra rémült kicsiket hivatásos tűzoltók menekítették át a törmelékeken.

Azután bizonyosodott be, hogy nem baleset volt, hogy az azonnal kiérkező szakértők a törmelékek között megtalálták a robbanószerkezet egyes elemeit.

A detonációt valószínűleg egy robbanószerkezet okozta. A három másik sérült közül kettőt megműtöttek, akik rendbe fognak jönni, a harmadik sérült pedig csak füstmérgezést szenvedett. Egyre inkább úgy véljük, hogy a magyar nő volt a merénylet célpontja"

– mondta Paul Delacourt, az FBI területi igazgatója.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből származó asszony 15 éve élt Kaliforniában, ott ment férjhez egy amerikai férfihoz.

El sem tudom mondani, milyen pusztító ez a családunk számára. Ez örökre megváltoztatja az éle­tünket. Még mindig a hatóságokra várunk, hogy kiderüljön, mi okozta a detonációt. A fiam elvesztett egy csodálatos anyát, tele volt élettel és a munkája iránti szenvedéllyel. A szívünkben fog élni'"

– mondta a nő gyászoló exférje.

A rendőrök csütörtökön több helyen is házkutatást tartottak, hogy kiderítsék, ki a felelős a magyar asszony haláláért. A szomszédok szerint bár Ronilo és Ildikó elvált, jó viszonyban maradtak. A pár 2014-ben csődöt jelentett, ebben az ügyben a robbantás előtti napon hoztak ítéletet, melyben kimondták, hogy fizetésképtelenségük miatt el fogják veszíteni a kozmetikát.

A csomag rejtélyes körülmények között érkezett: egy futár hozhatta, de a feladó ismeretlen volt. Az amerikai posta kijelentette: nem rajtuk keresztül érkezett robbanószerkezet.

A rendőrség az esti órákban letartóztatott egy Stephen Beal nevű férfit, aki az utóbbi időben a meggyilkolt magyar nővel járt, korábban együtt is nyaraltak Mexikóban. A férfi házában megtalálták a bomba egyes részeit, azonban a személyét egyelőre nem hozták összefüggésbe a gyilkossággal. Két hete Ildikó megszakította kapcsolatát a férfival.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére