Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Folytatódik a Jim Carrey-t övezõ botrány

Tóth Dalma

2016.10.12. 09:11

A színészt a tavaly öngyilkosságot elkövetõ szeretõjének anyja is beperelte.

Cathriona anyja szerint Jim Carrey felelős a lánya haláláért.

A lány azután követett el öngyilkosságot, miután a színész szakított vele. A nő férje, Mark Burton nemrég perelte be Carrey-t, mert szerinte Cathriona többek között azért vetett véget a saját életének, mert a színész többféle nemi betegséggel is megfertőzte őt. A bíróságon kártérítést követelnek a színésztől.A vád szerint Jim Carrey illegális szereket juttatott a nőnek, amikkel később túladagolta magát és meghalt. A színész állítólag tisztában volt azzal, hogy barátnője hajlamos volt a súlyos depresszióra és már korábban is próbálkozott öngyilkossággal.

A nő férje Mark Burton szerint Carrey úgy szerezte be, és adta tovább álnéven az addiktív szereket, hogy visszaélt az anyagi helyzetével és hírnevével. A férfi a kártérítés mellett a temetési költségek kifizetését követeli.

Jim Carrey a vádra ügyvédjén keresztül reagált. A színész bízik a bíróság józan ítélőképességében, és reméli, hogy belátják ez az egész azért történik, hogy pénzt csaljanak ki belőle. A közleményben az áll, hogy Carrey legális úton szerezte be a gyógyszereket, amiket a barátnője valószínűleg ellopott tőle.

A TMZ információi szerint most az elhunyt édesanyja is bíróságra megy, mivel ő is biztos benne, hogy Carrey tehet a lánya öngyilkosságáról. Az asszony azt állítja, hogy a sztár többször meg is fenyegette a lányát, hogy ha bárkinek beszélni mer a fertőzésekről, akkor tesz róla, hogy elhallgattassa. A színész egyelőre nem reagált a vádakra.

(The Guardian, Blikk)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére