Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Filmbe illõ emberrablás volt Olaszországban

Bokor Gábor

2017.08.06. 18:28

Egészen durva sztori borzolja a brit közvélemény kedélyét, miután kiderült, hogy elcsábítottak egy húszéves lányt egy fotózásra az olaszországi Milánóba, ahol azonban ketaminnal elkábították, majd megkötözték, betették egy bõröndbe, és Torinóig autóztak vele, hogy ott eladják szexrabszolgának.
MILÁNÓ, TORINO, 18:28

Egészen durva sztori borzolja a brit közvélemény kedélyét, miután kiderült, hogy elcsábítottak egy húszéves lányt egy fotózásra az olaszországi Milánóba, ahol azonban ketaminnal elkábították, majd megkötözték, betették egy bőröndbe, és Torinóig autóztak vele, hogy ott eladják szexrabszolgának. 

Elcsábították a húszéves brit modellt, Chloe Aylinget, hogy menjen el egy fotózásra Milánóba. A lány örült, hogy fellendülőben van a karrierje, ezért örömmel mondott igent a megkeresésre. Nem tudhatta, hogy az egész csak átverés volt, így amikor megérkezett a megadott címre, csak egy elhagyatott üzletet talált. 

A modell Instagram-oldalát több mint 150 ezren követik. 

A rendőrség a brit-lengyel kettős állampolgár Lukasz Herbát gyanúsítja azzal, hogy elcsábította a lányt, akit 270 ezer angol fontért, azaz csaknem százmillió forintért akart eladni.

Amikor belépett az elhagyatott üzletbe a modell, Herba megtámadta és lekötözte a nőt. Ezek után egy injekciót adott be neki, melynek következtében az áldozat teljesen magatehetetlenné vált. Ezután leragasztották a száját és betuszkolták egy bőröndbe.

Egy ember hátulról megragadta a nyakam és befogta a számat, majd azt mondta, ne üvöltsek. Ezek után a jobb kezembe kaptam egy másik férfitól egy injekciót, ami azonnal kiütött, egyből elvesztettem az eszméletem"

– mondta a rendőröknek Ayling.

A lány elmondása szerint arra kelt fel, hogy egy autó csomagtartójában van görnyedt állapotban, miközben össze van kötözve és még csak kiabálni se tudott a ragasztószalag miatt. Az autó végül egy Torinótól nem messze lévő farmon állt meg, ahol a hat napig tartották fogva. 

Később kiderült, hogy az elkövetők a dark weben akarták eladni a lányt szexrabszolgának. A rendőrök, mikor letartóztatták Herbát, épp egy olyan lapot nézett, ahol nők szexuális szolgáltatásait ajánlották egy árverésen. Az olasz rendőrség beszámolója szerint Herba végül ötvenezer euró váltságdíjat követelt a modell menedzserétől.

Az áldozatot később azért engedték el, mert megtudták róla, hogy egy kétéves fiút nevel, és a Fekete Halál nevű bűncsoport, melynek tagjai voltak az elkövetők, szigorúan tiltja, hogy anyákat raboljanak el. 

Az ügyben eljáró ügyész szerint a rablás profi módon volt megszervezve, hiszen mindössze két nappal azután, hogy a modellt elrabolták, már árulták is a dark weben. A nyomozók megtalálták a nő hajszálait az autó csomagtartójában, ez már elég bizonyíték volt ahhoz, hogy Lukasz Herbát előzetes letartóztatásba helyezzék. Később a férfi telefonján több, az elrabolt modellről készült fotót is találtak. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére