Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezért ne vegyél romántól gyereket

Pörge Béla

2017.04.30. 11:53

Meg úgy általában sem kellene gyereket venni. Egy olasz nõ mégis ezt tette, ez viszont többszörösen sem bizonyult jó ötletnek.

Egészen elképesztő történetről számolt be a The Local olasz kiadása. Egy nő terhességet szimulált a családja előtt, aztán vett egy babát, viszont őt azonnal vissza is adta, mert a gyerek félvér volt.

A 35 éves nő egy latex hassal verte át családját. Később egy 25 éves román nőtől vett egy gyereket 20 ezer euróért, akiről előre nem tudta, hogy egy mali férfitól származik.

Miután kiderült, hogy a gyerek nem fehér, visszaadta őt az anyjának.

A nő állítása szerint azért nem kellett neki a román-mali csecsemő, mert nehezen tudta volna otthon megmagyarázni a kicsi bőrszínének eredetét.

A két nő végül lebukott, a gyerek állami gondozásba került, miután megtalálták a biológiai apjánál, aki Rómában dolgozik. A hatóságok szerint lehetséges, hogy a kislány visszakerülhet az apjához.

A gyermeket vásárló nő azzal bukott le, hogy az önkormányzatnál arról érdeklődött, hogyan lehet egy otthon szült gyereket regisztráltatni, később viszont nem ment be regisztrálni senkit. Mikor a hatóságok kimentek hozzá az ügyről kérdezősködni, mindent elárul. Állítása szerint nemrégiben két vetélésen is átesett, az élettársa pedig jelenleg börtönben van.

A román és az olasz nő is előzetes letartóztatásba került, akárcsak az a marokkói férfi, aki az üzlet lebonyolításában segédkezett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére