Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Európában akar menedékjogot kérni egy marokkói transzvesztita, mert a rendõrök kirángatták az autójából és letartóztatták

Bokor Gábor

2019.01.21. 07:28

Bizarr eset egyenesen az észak-afrikai országból.

Érdekes eset futott végig szélsebesen a marokkói és a spanyol sajtóban. A történet szereplője a 33 éves Chafiq Lafrid, aki még életében nem hagyta el hazáját, Marokkót, azonban most azt tervezi, hogy Európába utazik és ott menedékjogot ad be, ugyanis elviselhetetlennek tartja a rózsaszín tüllbe burkolózó életét az észak-afrikai országban. 

A rendszeresen női ruhát, parókát és erős sminket viselő férfi még az újévi buliból hazafelé menet került konfliktusba egy autóssal, akivel menet közben veszett össze. Elmondása szerint csak egy egyszerű közlekedési konfliktusnak indult az ügy. Koccant egy sofőrrel, de továbbhajtott. Ezután nagy hangzavarra lett figyelmes, úgyhogy visszafordult. 

Mint kiderült, a másik sofőr rendőrt hívott, és amíg a hatóság meg nem érkezett, a szemtanúk körbeállták a transzvesztita autóját. 

Annyira aggódtam, nem mertem kinyitni a kocsim ajtaját még a rendőröknek sem. Ezek meg betörték az ablakot, aztán meg megbilincseltek. Szörnyű volt, mindenki engem bámult, míg a rendőrautóba vittek"

– mesélte Chafiq, aki szerint a rendőrőrsön többször is lefényképezték őt is meg a személyi igazolványát is, amit aztán körbeküldtek egymásnak a rendőrök. 

A férfit annyira letaglózta az eset, hogy most Európába akar menni. Még az sem vigasztalta, hogy az országos rendőr-főkapitány az eset után több rendőrt is megbüntetett. Chafiq nőies énjét mindig igyekezett titkolni a családja elől, azonban a róla készült képsorok kiszivárogtak és bejárták az internetet. 

Anyám elájult, mikor meglátta, mi történt velem. Az utcán felismernek, már nagyon félek itt. Európába akarok menni. Valaki fogadjon be, kérem! Ott akarok élni"

– könyörgött a transzvesztita. 

Nem is kellett sokáig várnia, ugyanis egy szélsőliberális, szabadságjogok védelmezésével foglalkozó mozgalom, az AMDIF meghallotta az LMBTQ-segélykiáltást és azonnal Chafiq védelmére sietett. Betty Lachgar, a szervezet szóvivője elmondta, hogy Marokkó nem megfelelő hely az LMBTQ-közösség tagjai számára, és mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a férfinak új élete lehessen Európában. A férfinak amúgy jó élete volt az észak-afrikai országban, jól keresett, jó körülmények között élt, emiatt az egyedüli affér miatt akar menedékjogot kapni Európában. Eddig egyetlen ország sem jelentkezett, hogy befogadná a Chafiqot. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére