Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy magyar divatmárka, ami meghódítja a világot

Tóth Dalma

2018.08.17. 19:00

A magyar Nanushka márka tervezõjét, Sándor Szandrát meghívták a divatvilág egyik legfontosabb eseményére, a New York Fashion Weekre.

A magyar Nanushka márka tervezőjét, Sándor Szandrát meghívták a divatvilág egyik legfontosabb eseményére, a New York Fashion Weekre.

A világ legismertebb divattervezőihez csatlakozik szeptember 12-én a magyar divattervező, Sándor Szandra. Ezzel olyan szakemberekkel kerül egy lapra, mint Oscar de la Renta, Ralp Lauren vagy Marc Jacobs.

Az elmúlt évek kemény munkája beérett. A fiatal tehetség Michael Korsszal és Marc Jacobsszal egy napon fogja bemutatni a kreációit a nagyközönségnek. A divathéten hollywoodi sztárok, világhírű énekesek, és modellek is jelen lesznek.

Közülük már többen pompáztak magyar ruhában, a Nanushkának hála. Kendall Jenner, Dua Lipa, Emma Watson, Uma Thurman és Jennifer Lawrence választása is a Nanushkára esett.

Ezeknek a sztároknak köszönhetően a világ leghíresebb magazinjaiban méltatták Budapestet, amit luxus utazási célpontként és új feltörekvő kreatív-ipari központként jellemeztek.

A New York Fashion Week egy újabb lehetőség arra, hogy Magyarország és a magyar divatipar világszínvonalon is megmutassa magát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére