Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy jobb élet reményében hagyta el Mark Wahlberg a baloldali Kalifornia államot

888.hu

2022.10.18. 18:40

Egyre több neves híresség menekül el a demokrata államból.

 

A CBS „The Talk” című műsorában múlt héten a filmsztár elmondta, hogy Kalifornia szomszédos államába, Nevadába költözött, hogy gyermekeinek „egy jobb életet” biztosítson.

„Sok évvel ezelőtt azért költöztem Kaliforniába, hogy színészkedjek, és készítettem is néhány filmet az alatt az idő alatt, amíg ott voltam.”
– mondta Wahlberg. Közölte, hogy az a célja, hogy a gyerekei – két fiú és két lány – meg tudják valósítani az álmaikat.

 

A lakosok szerte az államban tömegesen menekülnek Gavin Newsom kormányzó kaliforniai uralma elől, különösen 2020 óta, amikor a demokrata vezető és a többségében liberális törvényhozás a COVID-ra válaszul bezárta az államot. A magas adók, amelyek már a középosztályt is veszélyeztetik, az egekbe szökött bűnözési ráta és a megfizethetetlen lakhatási válság egyszerre tette nehézzé az ottani életet.

A Los Angeles Times idézte a Chicagói Szövetségi Tartalékbank jelentését, amely szerint Kaliforniában 2018–2019 között körülbelül 56%-os volt az elvándorlási arány. A világjárványt követően ez az arány 2020–21-ben közel 60%-ra emelkedett.

A Times továbbá arról is beszámolt, hogy a kaliforniai pénzügyminisztérium statisztikája szerint 2020 áprilisa és 2022 januárja között több mint 352 000 lakos pakolta össze a holmiját, és vert tábort máshol.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Dobrev megerősíti Török Gábort, aki azt mondja: „Önerőből az ellenzék soha nem nyer választást”

Dobrev megerősíti Török Gábort, aki azt mondja: „Önerőből az ellenzék soha nem nyer választást”

Futott egy dezodor-reklám a tévében. Úgy ült a lépdelő lovon a főszereplő, mintha minden rendben lenne. Ám ő a ló fara irányában pislogott, miközben fülig érő szájjal jelezte, mindegy merre megy a ló, oda vagy vissza, neki a reklámozott dezodor a legjobb.

Éjjel-nappal égetik a díszkivilágítást a félkész Lánchídon

Éjjel-nappal égetik a díszkivilágítást a félkész Lánchídon

A még lezárt, építési hulladékkal teledobált Lánchíd meghökkentő fényárban úszik éjjel és nappal(!) is, fedezte fel a RIPOST. Eközben a takarékosságra hivatkozva idén nem kapott karácsonyi kivilágítást Budapest. Aki mégis díszkivilágítást akar, nézegetheti a szemetes Lánchidat.

Cristiano Ronaldo haza akart utazni a vb-ről, mert utál a kispadon ülni

Cristiano Ronaldo haza akart utazni a vb-ről, mert utál a kispadon ülni

Megviselte a Svájc elleni 6-1-es győzelem Cristiano Ronaldót. Leginkább az idegeit, a pályán eltöltött mintegy 20–25 perc nem okozhatott gondot a futballcsillagnak. Fernando Santos portugál szövetségi kapitány csak csereként vetette be, és ez annyira felbőszítette a 37 éves játékost, hogy ott akarta hagyni a világbajnokságot.

Soros ügyészeket pénzel, hogy enyhítsenek a bűncselekményt elkövető migránsok ítéletén

Soros ügyészeket pénzel, hogy enyhítsenek a bűncselekményt elkövető migránsok ítéletén

A Soros György által pénzügyileg támogatott kerületi ügyészek új büntetőjogi kezdeményezést kovácsolnak, amelynek célja, hogy az illegális migránsokat bűnelkövetés esetén másként kezeljék, mint az amerikai állampolgárokat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére