Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy indiai férfi beperelné a szüleit, mert a beleegyezése nélkül hozták õt világra

Csordás Bettina

2019.02.04. 12:17

Van baj, nem is kevés.

Raphael Samuel azt fontolgatja, hogy a szüleit perbe fogja, mert az ő hozzájárulása nélkül hozták a világra. Az indiai férfi elmondása szerint jó kapcsolatot ápol szüleivel, de a gyermektervezés és gyermekáldás témájában teljesen más állásponton van.

Az újszülöttek szempontjából egy kiszolgáltatott helyzetnek véli a születést, sőt a gyermekvállalás kérdését az emberrabláshoz és a rabszolgatartáshoz hasonlítja.

A 27 éves mumbai férfi magát nem kívánt gyerekként határozza meg. Raphael Samuel antinatalistának tartja magát. Az antinatalizmus egy olyan a filozófiai irányzat, amelynek a képviselői a születéshez kifejezetten negatív értékeket rendelnek.

Samuel szerint az ő élete csak a szülei örömét szolgálja.

Az antinatalizmus Indiában a legelterjedtebb, mivel a helyi lakosok itt ellenzik leginkább a gyermekvállalást – számol be a Daily Mail.

Kifejezetten jó kapcsolatot ápolok a szüleimmel, de én csak az ő örömükre jöttem a világra. Csodálatos életem van, de nem látom értelmét, hogy karriert építsek, megmásszam a társadalmi ranglétrákat, főleg mivel senki nem kérte, hogy létezzek"

– közölte Samuel.

Az indiai férfinak rengeteg követője van a Facebookon, ahol rendszeresen antinatalista bejegyzéseket oszt meg. A korábbi posztokban ilyen és ehhez hasonló mémeket és velős egysorosokat találhatunk: "A szülők valóban tudják mi a jó gyermekeiknek, de mégis felettük rendelkeznek!", "Az egyetlen ok, amiért a gyerekek problémával szembesülnek, az az, hogy léteznek."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére