Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dührohamot kapott egy muszlim a Wizz Air járatán

Sümeghi Lóránt

2018.06.18. 16:05

A magyarországi székhelyû Wizz Air egyik London-Szkopje (Macedónia) között közlekedõ járatán dührohamot kapott egy muszlim utas, mert azt hitte, a légiutas-kísérõ szándékosan sertéssonkából készült szendvicset adott neki.

Az esetet egy utas rögzítette, melyből kiderült, hogy az egyre agresszívabb hangon beszélő férfi eredetileg egy pulykasonkás szendvicset rendelt, azonban az étel ízére hivatkozva meggyanúsította a védtelen légikisasszonyt azzal, hogy szándékosan pulykával és sertéssel kevert sonkás szendvicset adott neki dacára annak, hogy ő muszlim. A muszlim férfi dühében nyilvánosan gyalázni kezdte a stewardesst, többek között azt mondta:

te hülye kurva, mi a fasz bajod van velem?" 


Majd a mellette lévő utashoz fordulva így folytatta: "ez a lány egy rohadt kurva, barátom". A dührohamot kapó utast hiába próbálta a légiutas-kísérő megnyugtatni azzal, hogy a "turkey breast ham", azaz a pulyamellsonka nem azt jelenti, hogy abba pulyka (turkey) és külön sonka (ham) van – amely sertésből készült –, hanem egyben kell értelmezni: pulykamellsonkaként. A muszlim ezt azonban nem fogadta el arra hivatkozva, hogy ő ismeri a pulykahús ízét, az pedig nem ilyen, ergo ez csak sertésből készült sonka lehet.

A stewardess rendkívül higgadtan kezelte az agresszív férfi indulatát, fel is ajánlotta, hogy visszatéríti a félig megevett szendvics árát. A felvételek szerint ez nagyjából fel is oldotta a muszlimban az ellentmondást.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére