Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cenzúrázni akarták a fiát, szembeszállt a liberális tanárokkal a hõs apa

888.hu

2017.08.06. 21:58

Egy New Jerseybõl származó édesapa több mint 5000 dollárt költött arra, hogy helyrehozza fia retusált fényképét, amely így került be az iskolai évkönyvbe. A srác bûne az volt, hogy Trumpos pólóban fényképezkedett.

Joseph Berardo, a Twinship középiskolába járó Grant Berardo édesapja egészen pontosan 5279 dollárt (több mint egymillió forintot) áldozott arra, hogy 200 példányban újranyomtassák az évkönyvet, amelyben látszik fia pólóján a felirat – írja a Breitbart a helyi sajtóra hivatkozva.

Az édesapa azt nyilatkozta, hogy a pénzt adományként adta az iskolának, amelyből újra ki tudták nyomtatni az évkönyvet, "mert ez volt a helyes cselekedet".

A fotózás után ugyanis több fiatal is úgy járt, hogy akin trumpos póló volt, annak retusálták a fényképét, eltüntetve ezzel az elnök nevét. Miután több szülő is kifogásolta az eljárást, az iskola azonnal igazat adott nekik, és a saját pénzükből kellett volna megoldani az évkönyvek újranyomtatását.

Nem akartam, hogy emiatt le kelljen mondani egy másik programot. Megfelelően reagált az iskola vezetése, amikor jeleztük az aggodalmainkat, és egyébként a gyerekek támogatása tűnt a megfelelő lépésnek"

– mondta az apa arról, hogy miért adományozott ennyi pénzt az iskolának.

A képek retusálásáért az egyik tanár és egy másik iskolai munkatárs volt a felelős, akiket felfüggesztettek állásukból.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére