Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

ByeAlex kiállt a normalitás mellett, számíthat a libsik bosszúhadjáratára

Horváth Tamás

2020.04.21. 13:52

A zenész a fiatalkorú homoszexuálisok közösségi médiában történő magamutogatása ellen szólalt fel.

ByeAlex balfaszoknak nevezte a kiskamasz melegeket, csókolózásukat undorítónak tartja – ezzel a kattintásvadász címmel közölt egy, a népszerű zenészt negatív színben feltüntető cikket a Velvet.hu.

A portál szerint ByeAlex Insta-sztoriban írta meg, hogy a TikTok letiltotta egyik videóklipjét (valószínűleg az Így hagysz el címűt), amiért látható benne egy fegyver. Az énekes felháborítónak tartja, hogy egy gázpisztolyt kifogásol a közösségi oldal, noha azt minden további nélkül engedi, hogy fiatal, azonos nemű kiskamaszok egymással csókolózzanak.

ByeAlex – egyébként teljesen jogos – meglátására az egyik Insta-követője azt válaszolta, hogy szánalmas, hogy azért utálkozik másokon, mert letiltotta a TikTok a videóját. A Velvet.hu arról ír, hogy az énekes és követője közötti párbeszéd részleteit az utóbbi barátnője tette közzé saját Twitter-oldalán, print screenek formájában.

Habár a portál a képernyőképeket nem csatolta, állítólag a beszélgetés további részében ByeAlex azt írja, hogy esze ágában sincs bocsánatot kérni korábbi kijelentése miatt, sőt, fel akarja hívni a szülők figyelmét arra, milyen tartalmakat láthatnak gyerekeik a TikTokon:

Hogy 11 éves kis csírák csókolóznak azonos nemű kis balfaszokkal és coming outolnak, undorítóság. A TikToknak és az Instának is tiltani kellene a 16 év alatti felhasználókat. Pont azért, hogy felnőtt tartalmakat ne láthassanak.

ByeAlex üzenetében leírja, hamarosan egy hosszabb posztot fog annak szentelni, hogy arra kérje a szülőket, figyeljék, milyen képeket/videókat néznek gyermekeik a közösségi oldalakon. Véleménye szerint a kiskorúakra, főleg azokra, akik nem éppen népszerűek, erős hatást gyakorolhatnak az efféle bejegyzések.

Mert lehet, hogy azért, mert éppen dagi, vagy béna, úgy érzi, hogy majd a saját neméhez való vonzódás megoldja...

a Velvet.hu szerint itt véget ér a print screen, feltehetően a „problémáit” szó állhat a mondat végén. ByeAlex arról is ír, hogy a homoszexuális tartalmak befolyásolhatják a fiatalok nemi identitását.

Jó látni, hogy a „celebvilág” egyik prominens alakja is kiállt a normalitás mellett, és le merte írni, hogy mennyire káros a fiatalkorúakra, ha a homoszexualitást propagáló tartalmakkal találkoznak a közösségi médiában. ByeAlex azonban nincs könnyű helyzetben, vélhetően nem kell sokat várni, és a véleményszabadságra elvben olyan sokat adó liberálisok megkezdik ellene a bosszúhadjáratot.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szabályozott marad a fakitermelés, balhézik a Jobbik és Jakab

Szabályozott marad a fakitermelés, balhézik a Jobbik és Jakab

És még Macronon is jó sokan felháborodtak...

Milák Kristóf aranyérmes 100 méter pillangón

Milák Kristóf aranyérmes 100 méter pillangón

Milák Kristóf címét megvédve aranyérmet nyert 100 méter pillangón vasárnap a római úszó Európa-bajnokságon.

Jakab Péterék szerint újabb Jobbik alapszervezetek oszlatták fel magukat

Jakab Péterék szerint újabb Jobbik alapszervezetek oszlatták fel magukat

Vasárnapi felvonás a balra tolódott ex-jobboldaliak szappanoperájához.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére