Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bréking: nem Simicska firkált Veszprémben

Horváth József György

2017.10.03. 21:12

Nem volt olyan állapotban...

A Ripost értesülései szerint Si­micska Lajos graffit­izni is ré­szeg volt, ezért a be­osz­tott­ját kérte meg a rongálásra.

A Ripost információi szerint az oligarcha annyira részeg volt, hogy ő maga nem tudta kiírni az obszcén szövegeket a veszprémi éjszakában a hirdetőoszlopokra. Végül egyik alkalmazottját, M. Lászlót utasította arra, hogy fújja az oszlopokra az elhíresült otrombaságát.

Amikor már az ötödik oszlopot rondították össze, rendőrök igazoltatták őket. Az oligarcha alkalmazottja azt vallotta zavartan a rendőröknek, hogy bár a Főnök kérte a fújkálásra, ő mégis önként tette mindezt"

– írja a Ripost.

A szemtanúk szerint az önkontroll totális hiányát mutató Simicska azzal védekezett, hogy a saját tulajdonát rongálta meg az ­obszcén szöveggel, azzal meg „azt csinál, amit akar”.

A Simicska-média orgánumai persze nem győzték hangsúlyozni, hogy mindez egy átgondolt "politikai akció”, és nem egy zavarodott, alkoholizáló ember kétségbeesett próbálko­zása.

A Ripost megerősített információi szerint az alkalmazott hivatalos jegyzőkönyvbe mondta, hogy főnöke utasította a graffittizésre, mert ő maga nem volt alkalmas állapotban.

(Ripost)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére