Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bibliája mentette meg a fehér nõ életét, akire a rasszista Dél-Afrikában lõttek rá

Bokor Gábor

2018.09.18. 17:45

Bettie Nel kicselezte a halált, a házába betörõ rabló végül a lakásban lévõ Bibliát találta el.

A 82 éves Bettie Nel a dél-afrikai Mahikengben lévő otthonában aludt szombat éjszaka, mikor arra riadt, hogy az alsóbb szinten egyre nagyobb a zaj. Azonnal lement, hogy megnézze, ki vagy mi van az otthonában, mikor két rablót látott meg a nappaliban. 

A nő annak érdekében, hogy elkergesse a betolakodókat, elkezdte dobálni őket, arra azonban álmaiban sem gondolt, hogy egyikük előkapja a fegyverét és rálő. 
 
Az idős áldozat életét az mentette meg, hogy a lövedék nem őt találta el, hanem az éjjeliszekrényen lévő Bibliába fúródott bele. A támadók ezután rögvest elrohantak. A rendőrség nyomozást indított az ügyben. Az idős nővel együtt élt a nagy házban a 61 éves lánya és annak 63 éves élettársa. Õket a támadók kegyetlenül összeverték egy fejszenyéllel. 
 
A támadás nem sokkal azután történt, hogy Cyril Ramaphosa, az ország elnöke bejelentette, hogy erőszakkal fogják elvenni a fehér földtulajdonosok földjeit. Szakértők szerint ez súlyos élelmiszerválsághoz vezethet az afrikai államban. 
 
 
A hivatalos adatok rámutattak, hogy a gyilkosságok száma hét százalékkal emelkedett az idei évben. 

A dél-afrikai földek 72 százaléka van a fehér földművelők kezében, ezzel szemben a mezőgazdasági tulajdonok négy százaléka van csak a feketéknél.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére