Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Belsõ vizsgálat indul Havas Henrik ellen

Nagy Gábor

2017.12.08. 07:28

A kisoroszi önkormányzat belsõ vizsgálatot indít a szexuális zaklatással vádolt Havas Henrik miatt.

Tovább dagad a Jobbik elnökéről könyvet író balliberális újságíró, Havas Henrik botránya. Mint azt megírtuk, Baukó Éva (aka VV Éva) pár napja a Facebookon árulta el, hogy Havas Henrik, korábbi közvetlen főnöke szexuálisan zaklatta. Nem sokkal ezután fény derült pár háttér-információra, például arra, hogyan ismerkedett meg a celeb Havas Henrikkel, és hogy épp Havas "közeledése" és ajánlatai miatt kellett otthagynia a munkáját.

Havas Henrik mostanában – a botrányát megelőzően – úgy került ismét "rivaldafénybe", hogy a Jobbik pártelnökéről, Vona Gáborról könyvet írt. A könyv azóta elkészült, ám annak bemutatójára érdekes módon nem ment el, és így megtörténhetett az a ritka eset, hogy egy könyvet annak főhőse és nem az írója mutatta be a nyilvánosságnak. Természetesen a Jobbik esetében ez "korlátozott nyilvánosságot" jelent.

Havas Henrik önkormányzati képviselő Kisorosziban. A Bors most megkérdezte a település önkormányzatát, hogy viszonyulnak a most tavasszal megválasztott képviselőjük körül egyre csak tagadó botrányhoz.

Erről a problémáról még nem tárgyaltunk, de Havas úrnak minél előbb tisztáznia kéne magát, hogy ne vessen rossz fényt a településre. Nem tudjuk eldönteni, hogy igazak-e a felmerült állítások, de elrendelünk egy belső vizsgálatot. Nem volt még erre példa nálunk, de biztosan lesz számonkérés"

– mondta Benedek Károly, Kisoroszi alpolgármestere.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére