Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Öngyilkos osztag sztárja távoltartást kért a modell ellen, aki nemi erőszakkal vádolta

Ányos Miklós

2021.08.09. 17:30

Joel Kinnaman, a Suicide Squad színésze távoltartási végzést kért és kapott Bella Davis ellen. A modellről Kinnaman elmondta, hogy rövid kapcsolatuk után a nő megpróbált tőle pénzt kicsikarni.

 

Az NBC News közlése szerint egy bíró ideiglenes korlátozó határozatot adott ki, amely augusztus 30-án jár le, azon a napon, amikor Kinnaman és Davis Los Angeles-i bírósági tárgyalása kezdődik.

A Variety szerint Davis, aki Gabriella Magnusson néven született, azzal vádolta Kinnamant, hogy megerőszakolta őt, amikor három évvel ezelőtt ittas volt New Yorkban.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BELLA DAVIS (@iambelladavis) által megosztott bejegyzés

Kinnaman azonban pénteken egy Instagram-bejegyzésben azt írta, hogy távoltartási végzést kért, mert Davis „naponta fenyegette testi sértéssel”, és megígérte, hogy koholt, aljas pletykákkal tönkreteszi a hírnevét, hacsak nem tesz eleget a követeléseinek, amelyekben a modell pénzt és hollywoodi kapcsolatokat akart.

„Nagyon világos akarok lenni, hogy ne legyen félreértés: kiállok a szexuális zaklatás minden áldozata mellett. Itt nem ez történt. Ez konszenzusos szex volt. Ez meg egy zsarolási kísérlet” – írta Kinnaman.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Joel Kinnaman (@joelkinnaman) által megosztott bejegyzés

Davis szombaton egy Instagram-bejegyzésben válaszolt Kinnaman üzenetére.

„Hol van a távoltartás? Ez azért volt, mert tegnap megmondtam, hogy a zsarukhoz megyek, és nem akarom aláírni a szerződést? Hagyd abba a hazugságot, még korlátozási parancs sincs, és ne aggódj, nem akarom ugyanazt a levegőt szívni, mint te, idióta! ” – írta Davis.

Az ügy a bíróságon folytatódik.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére