Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az alabamai köztévé nem adta le a homolagzis Arthur-részt

Horváth Tamás

2019.05.22. 11:11

Ellenállnak a homoszexuális lobbinak.

Vélhetően nem Alabama lesz a balliberálisok szíve csücske. A helyi köztévé, az APT késztette most sivalkodásra a „haladókat”.

Történt ugyanis, hogy a népszerű rajzfilmsorozat, az Arthur készítői úgy gondolták, hogy az amerikai kisgyerekek mentális fejlődésének az használ a legjobban, ha azt látják, amint a 22. évad első részében a patkány, Mr. Ratburn elveszi a partnerét, Patricket.

Részlet a meséből.

Az egyneműek házasságát propagáló epizód Amerika-szerte lement, egyedül az alabamai köztévé mert nemet mondani, a meleg perceket okozó jelenet miatt nem tűzte műsorra a szóban forgó részt.

Az APT programigazgatója azzal indokolta a csatorna döntését, hogyha engedték volna megjelenni a meleglagzis epizódot, a szülők bizalmát veszítették volna el, ugyanis nyilvánvaló, hogy a mese célcsoportjánál fiatalabbak is látták volna megházasodni a két homoszexuális patkányt.

Az alabamai köztévé nem először húzta ki a gyufát a liberálisoknál: 2005-ben a mostanihoz hasonlóan járt el, akkor azért tiltotta be az Arthur egyik epizódját, mert abban szerepelt egy nyúl, aminek két anyja volt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére