Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ashton Kutcher és Mila Kunis már 15 millió dollárt gyűjtöttek Ukrajnának

888.hu

2022.03.08. 16:10

Más hollywoodi hírességekkel ellentétben az A-listás pár ígéretet tett arra, hogy akár 30 millió dollárnyi adományt is összegyűjtenek, hogy támogassák az Ukrajnából menekülőket.

 

Ashton Kutcher és Mila Kunis többet tesznek annál, hogy drámai énekes videókat készítenek Ukrajna támogatására. Mivel Kunis Ukrajnából származik, az ügy kiemelten fontos a számára. A sztár 1991-ben, gyermekként vándorolt be az Egyesült Államokba.

Az adományok állásáról nemrég megosztott videóból kiderült, hogy rövid idő alatt máris hatalmas összeget gyűjtöttek össze.

 

UPDATE!!! 15 millió. Félúton vagyunk a célunk felé. Köszönjük a támogatást!„

– írta Kutcher egy Instagram-videóhoz, amelyet szombaton osztott meg. A posztolás óta ezek az adományok csaknem 17 millió dollárra duzzadtak.

 

A videót több mint 780 ezren látták, és olyan hírességek is kommentálták, mint Reese Witherspoon és Scooter Braun.

Kutcher elmondta, hogy több mint 30 000 ember járult hozzá az adománygyűjtéshez. A pénzt a Flexport.org és az Airbnb.org kapja meg, amelyek közvetlenül segítik a rászoruló ukránokat.

 

Félúton vagyunk. Már 15 millió dollárnál tartunk, és a 30 millió dollár felé tartunk. Meg fogjuk valósítani. Vannak olyan problémák a világon, amelyek megoldásához egy falu kell, és vannak olyanok, amelyek megoldásához az egész világra szükség van. Ez is egy ilyen probléma”

– mondta a „Punk'd” színésze.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ashton Kutcher (@aplusk) által megosztott bejegyzés

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére