Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amerikai abszurd: ellopták a floridai díler kokainját, erre kihívta a rendõrséget

Vincze Viktor Attila

2017.07.21. 12:08

Egy floridai kábítószerdíler azzal hívta fel a rendõrség segélyhívó számát, hogy kirabolták, mivel eltûnt az autójában tartott kokain. Nem sokkal a bejelentés után David Blackmont letartóztatta a rendõrség.

Az Okaloosa County seriffirodájának tájékoztatása szerint a Fort Walton Beachben élő, 35 éves Blackmon múlt vasárnap azzal hívta fel a helyi rendőrséget, hogy bejelentse: ő egy drogdíler, és valaki ellopott egy zacskó kokaint, plusz némi készpénzt az autójából.

A bejelentés helyszínére kiérkező seriffhelyettest aztán – az önmagában érdekes eredeti bejelentésen túl – újabb meglepetések várták a díler autójánál.

A rendőr a járműve feltörése miatt felháborodott bejelentő autójában a műszerfal középkonzolján kokaint és egy cracktömböt, valamint a vezető melletti ülésen egy crackpipát talált.

Blackmont ekkor kábítószer-birtoklás vádjával letartóztatták, illetve újabb vádpontként feljegyezték, hogy erőszakosan ellenállt a letartóztatásának. 

A helyi hírforrások szerint aztán Blackmon (foglalkozása szerint díler) urat vasárnap délután már szabadlábra is helyezte a bíróság 4 ezer dollár óvadék kifizetését követően.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére