Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Alekoszt feljelentették állatkínzás miatt

Tóth Dalma

2017.04.11. 13:08

A celeb teljesen felháborodott, Facebook-oldalán fakadt ki a rajongóinak.

Az Állatmentő Sereg segítségét kérte az Állatrendőrség Alapítvány, mert egy olyan kutyát láttak, amin akkora daganat volt, mint maga a kutya. Az állatmentők kimentek a helyszínre, hogy felajánlják a kutya tulajdonosának a segítségüket, aki ettől teljesen elzárkózott. A gazdának van egy macskája is, aki épp vemhes. A cica gondolt egyet és kiment az úttestre, ahol lefeküdt heverészni. Amikor megkérdezték a tulajdonost nem félti-e a macskáját attól, hogy elüti egy autó, annyit válaszolt, hogy a macska szabad, oda megy, ahova akar.

A kutya és macska tulajdonosa nem más, mint Nagy Alekosz.

A kutya számára már 2007-ben és 2013-ban is műtétet és ivartalanítást javasoltak, amikre máig nem került sor.  Az Állatmentő Sereg felajánlotta, hogy állatorvost hív a helyszínre, de Alekosznak ez sem tetszett, mert szerinte az illetékesek az állatorvossal akarták megfőzetni a kutya húsát.

Mivel Alekoszt nem lehetett meggyőzni semmivel, este az Országos Állatvédőrség és a rendőrség újra kiment a helyszínre, de akkor a celeb már nem volt hajlandó megmutatni a kutyáját, mert szerinte a négylábúnak nincsen semmi baja, teljesen egészséges, amit szerinte az orvosi papírok is igazolnak.

Alekosz a történtek után kifakadt a Facebook-oldalán és "kibaszott drogos rablóbandának" nevezte az állatmentőket. Azzal védekezett, hogy a kutyája idős és a műtéthez szükséges altatás akár halálos is lehet rá nézve. De hogy juthatott el odáig, hogy ekkora daganat keletkezett a kutyán? Már akkor kellett volna intézkedni, amikor a problémák kezdődtek, hogy szegény négylábúnak ne kelljen ekkora terhet cipelnie. A macskát is rég ivartalaníttatni kellett volna, ez is hozzátartozik a felelős állattartáshoz. Sajnos azt nem tudjuk, hogy mit fog kezdeni a sok kismacskával, de így is rengeteg macska vár gazdára a menhelyeken, felesleges tovább szaporítani őket. Mivel Alekosz nem tudott értelmes indokot felhozni saját maga védelmében, azzal kezdett el vagdalózni, hogy az állatvédők Volvóval érkeztek a helyszínre, és biztos az emberek által felajánlott adó 1 százalékából vették azt. Ahelyett, hogy másokat szid és másokban keresi a hibát, jobb lett volna, ha magába néz. Az állatmentők sokszor saját pénzükből és munkájuk mellett önkéntesen mentik az állatokat. Elhisszük, hogy Alekosz szereti az állatait, de a viselkedése hagy kivetnivalót maga után. Egyébként a történtek után aki kritizálni meri őt a Facebook-oldalán, azt letiltja és törli a hozzászólását, úgyhogy ma biztos sok dolga lesz.

Állatkínzás gyanúja miatt megtették Alekosz ellen a feljelentést, a celeb pedig szintén feljelentette az állatmentőket, mert őt "nagyon felhúzták a történtek."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére