Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szülés után fél órával már újra árulta a testét

888.hu

2018.01.03. 08:03

Megdöbbentõ történet látott napvilágot egy angliai városból.

A történet Hull városában játszódik, és a helyi lap, a Hull Daily Mail írta meg. Az újságnak nyilatkozó Jacqui Fairbanks egy olyan szervezetnek dolgozik, amelyet talán a magyarországi polgárőrséghez lehetne hasonlítani (Police Community Support Officer, PCSO). Fairbanks főként a szexmunkásoknak segít, akik a városban a Hessle Road környékén dolgoznak már évtizedek óta.

Sokukat gyerekkorában molesztálták, bántalmazták. Az erőszak a mindennapjaik részét képezi, a legtöbbjüknek még otthona sincs, csupán egy kanapén csöveznek. A férfiak kihasználják őket, és sokuk mentális problémákkal küzd – mondta Fairbanks a lapnak.

Sokan közülük súlyos függőségben szenvednek és tulajdonképpen azért dolgoznak, hogy nekik és esetleg a partnerüknek meglegyen a pénze a következő adagra – tette hozzá.

Jelenleg 40 szexmunkás dolgozik a városban, a legtöbbjük a 20-as, 30-as éveiben jár, de vannak 60 feletti prostituáltak is. A nő szerint szerencsére eddig kiskorúakkal nem találkozott.

Az egyik prostituált teherbe esett a vendégétől, majd elment a kórházba szülni, a szülés után fél órával pedig már újra dolgozott. Néhányuk ennyire kétségbeesett"

– mondta Fairbanks.

Nagy-Britanniában sok helyen eltűrik a prostitúciót a hatóságok, ám az utcai kéjelgés a törvények szerint tilos. Az ilyen tevékenységet bordélyházakban lehet csak büntetlenül folytatni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére