Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Schumacher család üzent a bajnok 50. születésnapja alkalmából

Csordás Bettina

2019.01.02. 13:55

Egy nappal Michael Schumacher 50. születésnapja elõtt hivatalos közleményt adott ki a német legenda családja. A Forma-1 és a Ferrari is készül a holnapi jeles eseményre.

Minden idők legsikeresebb Forma-1-es versenyzője csütörtökön tölti be 50. életévét, erre a jeles eseményre a Schumacher család, a bajnok aranycsapata, a Ferrari, de maga a Forma-1 egésze is buzgón készül – írja az M4 SportA német dicsőséggel és sikerrel teli F1-es pályafutásáról a Ferrari is méltón megemlékezik. A csapat maranellói múzeumában január 3-án megnyílik a Michael Schumacher-kiállítás, valamint a Forma-1 hivatalos honlapján már hetekkel ezelőtt közölte, hogy a bajnok születésnapjáról és páratlan pályafutásáról ők is megemlékeznek. 

Michael hivatalos szurkolói klubja sem tétlenkedett. Pár hete már arra buzdította a rajongókat, hogy küldjenek fényképes és videós üzeneteket kedvencüknek. Természetesen a jeles esemény alkalmából a Schumacher család is megszólalt. Corinna Schumacher a család nevében hivatalos közleménnyel fordult a szurkolók felé.

Örömmel vesszük és szeretnénk szívből megköszönni, hogy Michael holnapi 50. születésnapját vele és velünk együtt ünneplitek!”

 – írták, majd előrebocsátották, hogy ajándékkal is kedveskednek a rajongóknak. 

Hogy számára, magunk számára és nektek is egy meglepetéssel szolgáljon, a Keep Fighting Alapítvány egy virtuális múzeumot alkotott meg. A hivatalos Michael Schumacher-applikációt holnap teszik közzé, amivel együtt élhetjük újra Michael sikereit. Az alkalmazás egy újabb mérföldkő azon fáradozásunkban, hogy nektek és nekünk ismét legyen módunk megünnepelni az ő eredményeit. Jó szórakozást kívánunk nektek ehhez!”

Corinna Schumacher állapotát sem hagyta kommentár nélkül és megnyugtatta a rajongókat.
Azt is biztosra vehetitek, hogy Michael a lehető legjobb kezekben van, és minden megteszünk a felépülése érdekében. Viszont kérjük, értsétek meg, hogy Michael kívánsága szerint járunk el, és az egészsége érzékeny témáját megtartjuk magánügynek, ahogyan korábban is tettük. Mindemellett szívből köszönjük a barátságotokat, és egészségben gazdag, boldog 2019-es esztendőt kívánunk” 
– áll a Schumacher család a közleményében.
 
Michael Schumacher 50. születésnapjára alkalmából több újdonsággal is készül a sportág. Egy új mobilalkalmazás is elérhető lesz csütörtöktől az iOS és Android készülékekre. A program virtuális múzeumlátogatásra invitál majd, melyen keresztül újra felidézhetjük Schumacher pályafutásának mérföldköveit, 3D-ben tekinthetjük meg az autóit, melyekhez eredeti motorhangokat is mellékelnek, böngészhetjük a hétszeres bajnok rekordjait és statisztikáit, megtekinthetjük a 2013 végén készült utolsó interjúját, valamint „sétálhatunk” az idén nyáron megnyílt kölni Schumacher-kiállításon, vagy akár a kerpeni gokartpályán. Emellett holnaptól már a Schumacher-emojicsomaggal is színesíthetjük közösségi médiabeli aktivitásunkat. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére