Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A németek odáig vannak a szexbabákért

Nagy Gábor

2018.04.30. 22:28

Dortmundban mûködik Németország elsõ szexbaba-bordélya. A szilikonból készült nõutánzatokkal Japánon kívül már Nagy-Britanniában, Dániában és Spanyolországban is lehet szexelni.

Dortmundban működik Németország első szexbaba-bordélya. A szilikonból készült nőutánzatokkal Japánon kívül már Nagy-Britanniában, Dániában és Spanyolországban is lehet szexelni.

80 euró per óra. Ennyiért lehet szexbabát kölcsönözni Dortmund egyik bordélyában. A szobára vihető bábuk egyike egy olyan „férfi”, akinek a pénisze mellett méretes keblei is vannak.

A bordélyt egy 30 éves német nő, Evelyn Schwarz alapította. Saját elmondása szerint eleinte egy hagyományos lámpás házat akart csak nyitni, de nem talált a „piacon” elég, németül megfelelően is tudó alkalmazottat, aki teljesíti az ügyfél kívánságait.

Ekkor láttam egy videót a Japánban működő szexbaba-bordélyokról, s arra gondoltam, hogy ez talán nálunk is működhet”

– idézte a vállalkozás alapítóját a Deutsche Welle (DW).

A HVG lapszemléjéből kiderül, eleinte olcsó, kínai gyártmányú műnőket kínáltak az ügyfeleknek, de mikor felpörgött az üzlet, már 1-2000 eurós szilikonlányokat vásároltak. „Jól néznek ki, nem lelkiznek, nem lesznek betegek, és minden kívánságot teljesítenek, panaszkodás nélkül” – dicsérte a babákat Evelyn Schwarz.

A bordély forgalma kapcsán a tulajdonos elmondta: naponta 5-12 kuncsaft keresi fel őket, s inkább férfiak jönnek. De volt olyan alkalom is, mikor párok léptek be a kapun. Hogy hogyan tartják tisztán a szexbabákat, az nem derült ki a DW cikkéből, a nő csupán annyit mondott ezzel kapcsolatban: alapos tisztításban és fertőtlenítésben részesítik a „lányokat”.

A tulajdonos mellett az ügyfelek is elégedettek, hiszen – mint elmondták – nem alkudoznak, nem panaszkodnak, bármire hajlandóak. Az egyetlen szépséghibájuk csupán annyi, hogy túlságosan „passzívak”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére