Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A fehér gyerekek legyilkolásáról rappelõ fekete szerint õ nem is rasszista

Bokor Gábor

2018.10.01. 10:40

Ez lehetne a nap vicce, csak sajnos ez nem vicc, komolyan így gondolja.

Ahogyan arról már a múlt héten beszámoltunk, a kameruni származású francia rapper, Nick Conrad feltöltötte a YouTube-ra a legújabb számát, amivel mindenkinél kiverte a biztosítékot. Habár a férfi ezáltal hírnevet szerzett, azonban a közönség szimpátiáját nem nyerte el, hiszen rendkívül agresszív és provokatív klipet alkotott. 

Fekete rapper: öljétek meg a fehéreket!

Ezt hívják ott művészetnek.

Már a szám címe is borzasztó, hiszen Pendez les Blancs, azaz Akasszátok fel a fehéreket lett az, azonban a dalszöveg sem lett jobb, hiszen többek között olyan kijelentések hangzottak el abban, mint például

Bemegyek az óvodákba és minden fehér kisgyereket megölök majd, hogy csak a fekete gyerekeket szórakoztassák."

A YouTube a vezető politikusok kérésére vette csak le a számot a portálról. A klipben Conrad először megkínoz, majd felakaszt egy fehér férfit. 

A Mandiner a francia Localra hivatkozva azt írja, hogy a rapper a dal miatt bíróság elé fog kerülni felbujtás miatt és januárra rendelték el a tárgyalást. Az ellene felhozott vád alapján maximum ötéves börtönbüntetést és 45 ezer eurós pénzbírságot szabhatnak ki. 

Úgy gondolom, hogy ezt a szöveget alaposan kellene tanulmányozni, nem felületesen. A fehér és a fekete ember általános szerepének a kicserélésével akartam sokkot elérni. Sok jelenet nyilvánvalóan az American History X című filmre utal, arra, ahogyan az amerikai neonácik a feketékkel bántak. Nem vagyok rasszista"

– közölte legfrissebb interjújában a rapper.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére