Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Big pikcsör
 
 
 
 

Giorgia Meloni: "Valójában õk Európa igazi ellenségei"

Bertha László

2019.03.06. 09:00

Exkluzív interjú az olasz jobboldal egyik meghatározó politikusával, Giorgia Melonival az Európát sújtó tömeges bevándorlásról, Sorosról és a közelgõ európai parlamenti választásokról, valamint arról, hogy miért érezte fontosnak, hogy kiálljon a magyarok és Orbán Viktor politikája mellett.

Itt az ideje újrahangolni az uniót, melyet a szuverén nemzetállamok szövetségére kell építeni.”

Bertha: Pártja, az Olasz Testvérek (Fratelli d'Italia) a jobbközép koalíció tagjaként vágott neki a tavalyi választásoknak, majd végül ellenzékbe kényszerült. Milyen célkitűzésekkel kezdtek neki a parlamenti munkának?

Meloni: Jelen pillanatban egy természetesnek aligha nevezhető koalíciónak lehetünk a szemtanúi Olaszországban, melynek két pártja a legutóbbi választáson még egymással szemben állt. Mi egy koherens pozícióval rendelkezünk, sarkcsillagként őrizve a jobbközép koalíció programját. Célunk, hogy egy új és nagyobb mozgalmat hozzunk létre valamennyi szuverenista és konzervatív számára, mely különbözik a Ligától, de annak szövetségeseként szolgálhat. Mindez elengedhetetlen ahhoz, hogy erősebb és egységesebb kormányunk lehessen a baloldali Öt Csillag Mozgalmat nélkülözve.

Bertha: Hogyan értékelné az olasz kormány politikáját, különös tekintettel Matteo Salvini belügyminiszterségét?

Meloni: Támogatjuk Matteo Salvinit abban a küzdelmében, hogy megváltoztassa az ország bevándorláspolitikáját. Úgy véljük azonban, hogy még többet tehetne az ügy érdekében. Például az EU támogatását is elérve szükség lenne egy valódi haditengerészeti blokkra, mely képes megállítani a migránsok kibocsátását a líbiai partoknál. Emellett az afrikai területeken szükségszerű volna különféle azonosító központok létrehozása is, ahol szétválaszthatnánk a valódi menekülteket az illegális bevándorlóktól. Az érem másik oldala viszont, hogy ellenezzük az összes rossz gazdasági intézkedést, melyet a kormány elfogadott a baloldali Öt Csillag Mozgalom körei által inspirálva.

Az ellenőrizetlen bevándorlás súlyos fenyegetést jelent számunkra.”

Bertha: Milyen veszélyeket rejt Európára nézve az iszlám országokból érkező tömeges bevándorlás?

Meloni: Az ellenőrizetlen bevándorlás súlyos fenyegetést jelent számunkra. Mélységében változtatja meg a társadalmunkat, a kulturális szokásainkat és a demográfiai összetételünket. És ez még azokkal a migránsokkal szemben sem korrekt, akiknek joguk van ahhoz, hogy ne szakadjanak ki gyökerestül a saját országukból. Az a tény, hogy a migráció nagyrészt iszlám országokból származik, egy további probléma. Nem szabad alábecsülnünk azt sem, hogy néhány európai országban mára elterjedt és elfogadottá vált a saría. Ez tolerálhatatlan.

Bertha: Májusban európai parlamenti választásokat tartanak, mely sok szempontból sorsdöntőnek ígérkezik. Az egyik kampányanyagukban az olvasható, hogy „új idők új dalai járják be Európát”. Ön szerint milyen változásokra van szükség Brüsszelben?

Meloni: Az Európai Unió establishmentje megbukott, ez világos. Valójában ők Európa igazi ellenségei, miközben épp arról próbálják meggyőzni az embereket, hogy a problémát a hazafias, patrióta mozgalmak jelentik. Itt az ideje újrahangolni az uniót, melyet a szuverén nemzetállamok szövetségére kell építeni. Olyan Európai Unióra van szükségünk, ahol szabadon együttműködhetünk fontos kérdésekben, de egyúttal szabadon dönthetünk olyan szempontokról is, melyek a legközelebb állnak a polgárokhoz. Ez az egyetlen reform, ami képes megmenteni Európát a hamis „uniópárti” prófétáktól.

Soros György Magyarországhoz hasonlóan Olaszországban és számos más országban is rengeteg bevándorláspárti NGO-t finanszíroz.”

Bertha: Magyarországot számtalan támadás éri a bevándorláspárti erők részéről, melyben főszerepet játszik Soros György és hálózata. Mit gondol Soros tevékenységéről, illetve mennyire számít aktív tényezőnek Olaszországban?

Meloni: Soros rengeteg pénzt költ az ellenőrizetlen bevándorlás támogatására, az LMBT-jogokra és a drogliberalizációra. Õ a hagyományos értékek egyik legnagyobb ellensége, egyúttal pedig valamennyi hazafias mozgalomé is, melyeknek kötelességük vele szemben felvenni a harcot politikai és kulturális szinten. Soros György Magyarországhoz hasonlóan Olaszországban és számos más országban is rengeteg bevándorláspárti NGO-t finanszíroz, mögötte pedig ott van a mainstream média. Amikor „hozzáérsz” Soroshoz, az újságírók és a kommentátorok haragjával szembesülsz. A Fratelli d'Italia azonban arra törekszik, hogy lerántsa róla a leplet, méghozzá félelem nélkül.

Bertha: A Sargentini-jelentés elfogadását követően Ön és a pártja szolidaritási tüntetést tartott a római magyar nagykövetség előtt. Miért tartotta fontosnak, hogy kiálljon Magyarország és a magyar kormány mellett?

Meloni: A meglévő, nagyon erős szolidaritásunkat akartuk ezáltal kifejezni Orbán Viktor és kormánya, illetve valamennyi magyar ember irányába. Úgy gondoljuk, hogy az Európai Parlament döntése az Önök ellen indított folyamattal egy elfogadhatatlan beavatkozás a nemzeti szuverenitásba. Nagyra értékeljük Orbán Viktor számos politikai döntését, mint például a határok megvédését, vagy éppen a kulturális, vallási és tradicionális értékek megőrzését. Ez a mi látásmódunk is.

Bertha: Ma a legnagyobb ellentét a hazájukat szerető emberek és a globalista, bevándorláspárti erők között húzódik. Mit akarnak ők?

Meloni: Õk egy egydimenziós világot próbálnak meg felépíteni, ahol nincsenek tradíciók, nincsenek közösségek, sem identitás, sem pedig értékek. Egy tökéletes környezetet akarnak a pénzügyi spekulánsok, a multinacionális cégek és az állam nélküli hatalmak számára, akiknek az az érdekük, hogy minket tökéletes fogyasztóvá alakítsanak át egy globális világban, jogok és identitás nélkül. De most más szelek fújnak, az emberek lázadnak, és mi, hazafiak közös erővel le fogjuk győzni őket.

Giorgia Meloni 1977-ben született olasz politikus, 2008 és 2011 között a harmadik Berlusconi-kormány ifjúsági minisztere, jelenleg pedig a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) pártelnöke. Melonit 2018 februárjában személyesen fogadta a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor. A politikus nagy szimpátiával viseltetik Magyarország és a magyar emberek iránt.

OLVASTAD MÁR?

Big pikcsör
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Az AfD tagjai már tanárok sem lehetnek Németországban

Egyes német iskolákban a tanárok nem lehetnek az AfD tagjai, más párttal kapcsolatban viszont nincs semmilyen tiltás.

Orbán: a bevándorláspártiak mind ott lesznek az EP-választáson, legyünk ott mi is!

Orbán: a bevándorláspártiak mind ott lesznek az EP-választáson, legyünk ott mi is!

Kétharmad

A miniszterelnök péntek este a Hír TV-nek adott interjút a közelgő EP-választással kapcsolatban.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt ma.

A svéd kormány szerint a viking rúnák náci jelképek

A svéd kormány szerint a viking rúnák náci jelképek

Amerika, London, Párizs

Már az ősi írásjelek betiltása is napirendre került.

Robbantás történt Lyon belvárosában

Robbantás történt Lyon belvárosában

Amerika, London, Párizs

Legalább nyolcan megsérültek, köztük egy kislány is.

Brüsszelben az EU választás idejére száműzték az illegális migránsokat a városközpontból

Nem kicsit álszent módon, de az EU választások idejére száműzték a belga hatóságok az unió legfontosabb igazgatásii épületei mellől, a városközpontban levő Brüsszel-Észak központi vasútállomásról az illegális migránsokat. Az állomás május 27-től visszaalakul az illegális bevándorlók szálláshelyévé és a velük zajló emberkereskedelem központi helyszínévé.

Vezető CDU-s politikusok „európai iszlámot” akarnak

Vezető CDU-s politikusok „európai iszlámot” akarnak

Amerika, London, Párizs

Két német CDU-s vezető politikus, Németország egészségügyi minisztere és Schleswig-Holstein állam miniszterelnöke, Jens Spahn valamint Daniel Günther az EP választási kampány hajrájában azt tartotta fontosnak kampányüzenetként megfogalmazni, hogy az európai kontinens értékeinek a megőrzése érdekében egy olyan „európai iszlám” irányzatra van szükség az EU-ban, amely képes problémamentesen illeszkedni az európai hagyományokhoz.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére