Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Zúzzátok szét a keresztet! - hirdeti az ISIS és az európai liberalizmus

2016. augusztus 6. 17:08

Az internetet elárasztották az ISIS üzenetei, már szinte lehetetlen nem beléjük futni. Ám az a legmeglepőbb, hogy európai, köztük magyar, német és cseh, magukat baloldali progresszívnak, olykor kommunistának, vagy egyszerűen liberálisnak valló politikai közösségek, lapok terjesztik a 21. századi dzsihád új szólamait. Mely úgy szól, hogy: "Zúzzátok szét a keresztet!"

Miközben a liberális média Putyin-fóbiában szenved és naponta arról cikkeznek a német, magyar és cseh lapok, hogy a Kreml – élén Putyinnal – az új szabadkőműves páholy, addig kevés szó esik ezen "kritikus lapok" által terjesztett iszlamista propagandáról, mely a kereszténység ellen irányul. 

„Zúzzátok szét a keresztet!” 

Ez az ISIS hivatalos propagandakiadványa, a Dabiq folyóirat legutóbbi számának a címe. A lapot teljes egészében a dzsihadizmus központi kérdésének, a keresztény világ, a keresztesek elleni harcnak, civilizációjuk megsemmisítésének, a hitetlenek megtérítésének, vagy kíméletlen kiirtásuknak szentelték.

Az ISIS-esek által folyamatosan terjesztett terror logikája most új, rendkívül veszélyes szintre lépett: formálisan is bejelentik egy olyan stratégia ideológiai alapját, melynek célja a Közel-Kelet térségéből áthelyezni a dzsihadista akció első és legfontosabb szakaszát, vagyis a keresztény közösségek elleni totális támadást, amely a keresztény közösségek tagjainak fizikai megsemmisítését jelenti.

A kereszténység elleni háború már elkezdődött és olyan "alvó sejtek" által folytatott háború, akik egyre inkább az Európában letelepedett muzulmán közösségeket használják fel ágyútöltelékként, toborzási és menedéki területként. 

Az ISIS propagandája már elejétől fogva a nyugati világon belüli muzulmán közösségeket vette célba, kezdetben hívek vonzása és az iszlám radikalizálódás útjára állítása érdekében, aztán egy sokkal bonyolultabb és veszélyesebb jelenség kiváltására. 

Az ISIS elérte célját, hiszen egy olyan Európát talált, melyben megvetik a keresztény értékeket és hisznek, a mindenekfelett álló multikultiban. 

A kereszténység és a nyugati civilizáció ellen megfogalmazott üzenetet már évek óta hangoztatják, ismételgetik kitartóan és most már kezd hatásos lenni, főleg a fiatalok körében, azok között a tinédzserek között, akiket állandóan úgy írnak le, hogy „magányosak, csendesek, udvariasak, nem okoznak gondokat”, de akikről a merényletek utáni első kutatások azt mutatják ki, hogy a legaktívabb utazók Szíria és Irak felé és illegális mecsetekbe, vagy „iszlám tanulmányi központokba” járnak, melyeket gyakran, túlságosan gyakran hagytak aktív radikalizálási központokká válni.

A fiatal magányos tömeggyilkosoknak egyetlen céljuk van:

behozni Európába a vallásháború tematikáit kontinensünk társadalmi rendjét fenyegetve.

Ha azt gondolnátok, hogy ez egy eltúlzott apokaliptikus elképzelés, vagy szenzációhajhász típusú megközelítés, akkor ki kell ábrándítsam az olvasókat. Ez egy logikus perspektíva, melyet az ISIS-esek által folytatott stratégiai cél felismerése támaszt alá.  Az Európába beáramló muzulmán terroristák kihasználták mindazokat a szabadságjogokat, törvényi hiányosságokat, vagy kiváltságokat, melyeket olyan politikai döntéshozóktól kaptak meg, akiknek évtizedekig az volt a meggyőződésük, hogy lehetséges egy befogadó, különféle népességeket tömöríteni képes (még akkor is, ha azok évszázadok óta kegyetlenül gyilkolták egymást a származási területükön), multikulturális és mindent integrálni képes Európát létrehozni.

A dolgok nem így történtek. A gondolatmenet hamis volt. De időközben mélységesen megváltozott Európa vallási és demográfiai képe, talán véglegesen elvesztette egyensúlyát.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán: Budapest ma óriási fejlődés kapujában áll

Orbán: Budapest ma óriási fejlődés kapujában áll

kétharmad

Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István, a harmadik ciklusára készülő főpolgármester szombaton aláírta a főváros és a kormány együttműködéséről szóló, 15 pontból álló megállapodást, amelynek része a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának létrehozása.

Az utcán maszturbált, majd egy 68 éves asszonyt erőszakolt meg egy "menekült"

Az utcán maszturbált, majd egy 68 éves asszonyt erőszakolt meg egy "menekült"

amerika, london, párizs

A felkavaró eset Olaszországban történt, a hajléktalan migráns egy hónappal ezelőtt kapott menekültstátuszt.

Hatalmas fölényben a Brexit-pártiak Nagy-Britanniában

Hatalmas fölényben a Brexit-pártiak Nagy-Britanniában

amerika, london, párizs

Drasztikusan apad a brüsszelita, maradáspártiak csoportja Nagy-Britanniában, miután egy friss felmérés szerint a megkérdezettek mindössze 28 százaléka gondolja úgy, hogy el kellene vetni egy az egyben az unióból való kilépés ötletét.

Országos tüntetés Macron ellen - az elnök nem érti a mindennapi emberek nehézségeit

Országos tüntetés Macron ellen - az elnök nem érti a mindennapi emberek nehézségeit

amerika, london, párizs

Növekszik az elégedetlenség Franciaországban, miután emelkedik az üzemanyagok ára. Szombaton gigatüntetésre készülnek a franciák: mintegy 1500 helyszínen fogják korlátozni a forgalmat az autósok.

Kövekkel dobálták meg az elégedetlen mexikóiak az illegális migránskaravánt

Kövekkel dobálták meg az elégedetlen mexikóiak az illegális migránskaravánt

amerika, london, párizs

A balliberális nemzetközi eliten kívül sem a helyiek, sem pedig egyes politikusok nem örülnek a fokozódó bevándorlásnak. Például az Egyesült Államokkal közös határnál fekvő mexikói Tijuana polgármestere a városban tartózkodó, az Egyesült Államokba igyekvő több mint 2 ezer migráns távozását sürgette pénteken.

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

amerika, london, párizs

Moammer Kadhafi egykori líbiai diktátor pénzalapjait 2011-ben befagyasztotta az ENSZ. Vagyis azokhoz elvben nem lehetne hozzáférni, a közelmúltban azonban kiderült, hogy több százmillió euró hiányzik ezekről a számlákról. A legújabb információk alapján a líbiai pénzügyi alapokat összesen 5 EU-s ország csapolhatta meg. Belgium, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország és Luxembourg érintett.

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba az új, kinevezett magyar nagykövetet

Orbán Viktor miniszterelnök és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes legutóbbi, Ukrajnával kapcsolatos kijelentései miatt problémáznak az ukránok.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt a mai nap.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére