Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Youtube videóban olt sorosgyuri és népi zenekara a referendumról

H.I.

2016. szeptember 21. 20:58

Egy újabb nevet kell megtanulnunk a hazai George Soros birodalomból, mégpedig az Eötvös Károly Intézet nevét (a CEU, 444.hu, Amnesty, TASZ, Human Rights Watch, Helsinki Bizottság és társai mellett).

Eötvös Károly Intézet avatár alatt fut ugyanis a YouTube-on egy népszavazás ellenes kisfilm, amely az Együtt–PM elhíresült „fuck you Hungary” plakátjaihoz hasonlóan az otthonmaradásban és a bojkottban véli felfedezni a demokrácia értelmét. Nem dönteni, választani, hanem huhogni érdemes. Ha már az ember egy főemlős, legalább hallassa a hangját – igaz otthon, az asszonynak.

A klip nemcsak a „nemmel” szavazókat ítéli el (ördögnek ábrázolva őket, ami érthető, hiszen ki más súghatná a „nemet”, mint maga az ördög), hanem azokat is, akik igennel szavaznának. Ők megússzák azzal, hogy naiv idióták, akik jó szándékukkal akaratlanul egy eltitkolt, gonosz célt szolgálnak.

Na de mi ez a cél?

A kisfilm központi állítása a következő:

„Érthetetlen, hogy a Kormány miért kezdeményezett népszavazást? Valójában mire szeretne tőlünk felhatalmazást kapni? Az Európa-ellenes politikájához? Vagy talán az Unióból való kilépés előkészítésére? Erre nem tudjuk a választ.”

Nem tudjuk a választ, hiszen a hátunk mögött, a sötétben lopakodó diktatúrát építő populista, idegengyűlölő árnyak lépteinek csak a susogását halljuk.

Közeleg a tél

Az árnyak talán már elő is készítik Magyarország kilépését az Unióból és csatlakozását Oroszországhoz. Szamovárból fogunk teázni mind a végtelen orosz télben.

A kisfilm elég ravasz ahhoz, hogy az aranymetszésben kifejtett sületlenséget száraz jogi érvelésnek látszó argumentumok előzzék meg. Méghozzá hosszasan, hitelesnek tűnő hangszerelésben. Így fogyaszthatóbb lesz ugyanis a lényegi momentum, a háttérben meghúzódó, ördögi kormányzati szándékokról szóló retorikai kérdéssor.

Nos, aki elég türelmes és van némi affinitása a szemantika okkult világa iránt, láthatja hogyan kummant a Soros-gépezet, íme:

Az uniós kvóta-rendszert azért fogadták el, hogy a menedékkérelmek elbírálásában minden tagország részt vegyen, így segítsék a határmenti országokat a nagyszámú menedékkérelem elbírálásában és az emberek ideiglenes ellátásában. A kvóta alapján ráeső kérelmek elfogadásáról minden tagállam, így Magyarország is maga dönthet. Akinek a magyar hatóságok elutasítják a kérelmét, annak vissza kell térnie hazájába. Az eljárás lefolytatása tehát egyáltalán nem jelent betelepítést.”

Sorosék szerint tehát nincs olyan, hogy „betelepítés”, csak szelíd áthelyezés, tehermentesítés van. Nincs olyan, hogy „bevándorló” (gazdasági bevándorló például), csak menedékkérelmek léteznek. A szelíden áthelyezett ezrek, tízezrek pedig csendben várják, hogy a magyar hatóságok döntsenek kérelmükről, majd ha elutasító választ kapnak, szépen hazamennek. És itt vége is a mesének.

Ezzel szemben mi a valóság, uraim:
  • Ha baj van, mindenki szír, vagy eritreai (senki sem gazdasági bevándorló).
  • Ha a hatóság gyanakszik, a „menedékkérő” azonnal kámforrá válik.
  • Ha nem akarjuk, hogy kámforrá váljon, gulágokat, táborokat kell építenünk gyönyörű, magas kerítésekkel vagy falakkal.
  • Ha hazatoloncolásra kerülne sor, több hónapos, vagy éves jogi eljárás után, a menedékkérő ugyancsak kámforrá válik. Azaz átmenetileg ismeretlen helyen tartózkodik.
  • Ha nem akarjuk, hogy kámforrá váljon, megint csak gulágokat és mini Guantanamokat kell építenünk, ahol a Soros-féle emberi jogi szervezetek szerint sárba tiporjuk majd az ideiglenesen nálunk állomásozók jogait.
  • „A kvóta alapján Magyarországra mindössze 1294 menedékkérő érkezne”.
  • Na ez az amire mást nem lehet mondani mint, hogy nettó hazugság. Már elnézést a patetikus megfogalmazásért.
  • 1294 bevándorló „áthelyezése” ugyanis csak az uniós kötelező kvótáról szóló döntés első lépcsője volt (ezt Magyarország és Szlovákia meg is támadta az Európai Bíróságon).
  • Az Európai Bizottság 2016 májusában közzétett, a közös európai menekültügyi rendszer elérését támogató jogalkotási csomagjában – lényegében egy, a 2015. szeptemberi döntést kiváltó – állandó elosztási mechanizmusra tett javaslatot, amely a harmadik országbeli állampolgárok automatikus, tagállamok közötti „szétosztásának” gyakorlatát állandósítaná. A javaslat valamennyi tagállamot érintené, ráadásul a befogadandó menedékkérőkre előírt felső határ nélkül. Kötelező erővel.

Ez tehát nem más, mint a folyamatos, felső korlát nélküli és mindenkire nézve kötelező kvóta.

Magyarul: betelepítés

Hívhatjuk ugyan „ideiglenes áthelyezésnek”, de csak úgy ideiglenes, ahogy az orosz hadsereg ideiglenesen nálunk állomásozott a második világháború után és úgy áthelyezés, ahogy Ceausescu „áthelyezte” annak idején a románokat a magyarlakta területekre Erdélyben.

Aztán valahogy ott ragadtak. De az egy másik történet.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

Megfenyegetted a Facebookot? Tudnak róla és talán már rajta is vagy a listájukon

Megfenyegetted a Facebookot? Tudnak róla és talán már rajta is vagy a listájukon

century-on

A Facebook követi és listázza azokat a felhasználókat, akiket "kockázatosnak" ítél, különös tekintettel azokra, akik a cég valamely dolgozóját, vezetőjét fenyegették meg.

Rendkívüli állapotot hirdet ki Trump, hogy megépülhessen a fal a mexikói határon

Rendkívüli állapotot hirdet ki Trump, hogy megépülhessen a fal a mexikói határon

amerika, london, párizs

Rendkívüli állapotot hirdet ki Donald Trump amerikai elnök annak érdekében, hogy a kongresszus megkerülésével előteremthesse a mexikói határra ígért fal megépítéséhez szükséges pénzösszeget.

Így sivalkodtak a bevándorláspártiak a magyar gyermekekről szóló akcióterv miatt

Így sivalkodtak a bevándorláspártiak a magyar gyermekekről szóló akcióterv miatt

kétharmad

Szülesztő program, fércmű, szemétség, asszonyhitel - ilyen szavakkal illették az ellenzékiek a kormány által meghirdetett hétpontos családvédelmi akciótervet.

A bevándorlókat választaná az osztrák baloldal az emberek biztonsága helyett

A bevándorlókat választaná az osztrák baloldal az emberek biztonsága helyett

amerika, london, párizs

Herbert Kickl belügyminiszter biztonságpolitikai okokból módosítaná az osztrák alkotmányt, ám ehhez az ellenzéki képviselők szavazataira is szüksége lenne. A szocialisták és a liberálisok azonban egyelőre nem támogatják a szigorításokat.

Köves Slomó szerint nincs erkölcsi alapja a Jobbikkal való szövetségkötésnek

Köves Slomó szerint nincs erkölcsi alapja a Jobbikkal való szövetségkötésnek

kétharmad

Karácsony Gergelynek a zsidók listázását mentegető kijelentése után most nem az a kérdés, hogy bocsánatot kért vagy sem, hanem az a kérdés, hogy megvan-e az az erkölcsi alap, hogy együtt induljanak egy választáson vagy nincs - mondta Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija az Echo TV G. Fodor Gábor által vezetett "A nyolcas" című műsorában.

Nem fogadná vissza a brit kormány a dzsihadista feleségnek állt bevándorlót

A 19 éves Shamima Begum csatlakozott az Iszlám Államhoz, de most, hogy a terrorszervezet szétesőben van, már visszatérne Nagy-Britanniába. A szigetország erről hallani sem akar.

A végső csata előtt az ISIS-feleségek el akarták hagyni a csatamezőt, de a terroristák ezt nem engedték

A dzsihadisták feleségei megpróbáltak elmenekülni a végső csata elől, ám a jelentések szerint a terroristák egy része ezt nem engedte, sőt megölték saját feleségeiket.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére