Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Youtube videóban olt sorosgyuri és népi zenekara a referendumról

H.I.

2016. szeptember 21. 20:58

Egy újabb nevet kell megtanulnunk a hazai George Soros birodalomból, mégpedig az Eötvös Károly Intézet nevét (a CEU, 444.hu, Amnesty, TASZ, Human Rights Watch, Helsinki Bizottság és társai mellett).

Eötvös Károly Intézet avatár alatt fut ugyanis a YouTube-on egy népszavazás ellenes kisfilm, amely az Együtt–PM elhíresült „fuck you Hungary” plakátjaihoz hasonlóan az otthonmaradásban és a bojkottban véli felfedezni a demokrácia értelmét. Nem dönteni, választani, hanem huhogni érdemes. Ha már az ember egy főemlős, legalább hallassa a hangját – igaz otthon, az asszonynak.

A klip nemcsak a „nemmel” szavazókat ítéli el (ördögnek ábrázolva őket, ami érthető, hiszen ki más súghatná a „nemet”, mint maga az ördög), hanem azokat is, akik igennel szavaznának. Ők megússzák azzal, hogy naiv idióták, akik jó szándékukkal akaratlanul egy eltitkolt, gonosz célt szolgálnak.

Na de mi ez a cél?

A kisfilm központi állítása a következő:

„Érthetetlen, hogy a Kormány miért kezdeményezett népszavazást? Valójában mire szeretne tőlünk felhatalmazást kapni? Az Európa-ellenes politikájához? Vagy talán az Unióból való kilépés előkészítésére? Erre nem tudjuk a választ.”

Nem tudjuk a választ, hiszen a hátunk mögött, a sötétben lopakodó diktatúrát építő populista, idegengyűlölő árnyak lépteinek csak a susogását halljuk.

Közeleg a tél

Az árnyak talán már elő is készítik Magyarország kilépését az Unióból és csatlakozását Oroszországhoz. Szamovárból fogunk teázni mind a végtelen orosz télben.

A kisfilm elég ravasz ahhoz, hogy az aranymetszésben kifejtett sületlenséget száraz jogi érvelésnek látszó argumentumok előzzék meg. Méghozzá hosszasan, hitelesnek tűnő hangszerelésben. Így fogyaszthatóbb lesz ugyanis a lényegi momentum, a háttérben meghúzódó, ördögi kormányzati szándékokról szóló retorikai kérdéssor.

Nos, aki elég türelmes és van némi affinitása a szemantika okkult világa iránt, láthatja hogyan kummant a Soros-gépezet, íme:

Az uniós kvóta-rendszert azért fogadták el, hogy a menedékkérelmek elbírálásában minden tagország részt vegyen, így segítsék a határmenti országokat a nagyszámú menedékkérelem elbírálásában és az emberek ideiglenes ellátásában. A kvóta alapján ráeső kérelmek elfogadásáról minden tagállam, így Magyarország is maga dönthet. Akinek a magyar hatóságok elutasítják a kérelmét, annak vissza kell térnie hazájába. Az eljárás lefolytatása tehát egyáltalán nem jelent betelepítést.”

Sorosék szerint tehát nincs olyan, hogy „betelepítés”, csak szelíd áthelyezés, tehermentesítés van. Nincs olyan, hogy „bevándorló” (gazdasági bevándorló például), csak menedékkérelmek léteznek. A szelíden áthelyezett ezrek, tízezrek pedig csendben várják, hogy a magyar hatóságok döntsenek kérelmükről, majd ha elutasító választ kapnak, szépen hazamennek. És itt vége is a mesének.

Ezzel szemben mi a valóság, uraim:
  • Ha baj van, mindenki szír, vagy eritreai (senki sem gazdasági bevándorló).
  • Ha a hatóság gyanakszik, a „menedékkérő” azonnal kámforrá válik.
  • Ha nem akarjuk, hogy kámforrá váljon, gulágokat, táborokat kell építenünk gyönyörű, magas kerítésekkel vagy falakkal.
  • Ha hazatoloncolásra kerülne sor, több hónapos, vagy éves jogi eljárás után, a menedékkérő ugyancsak kámforrá válik. Azaz átmenetileg ismeretlen helyen tartózkodik.
  • Ha nem akarjuk, hogy kámforrá váljon, megint csak gulágokat és mini Guantanamokat kell építenünk, ahol a Soros-féle emberi jogi szervezetek szerint sárba tiporjuk majd az ideiglenesen nálunk állomásozók jogait.
  • „A kvóta alapján Magyarországra mindössze 1294 menedékkérő érkezne”.
  • Na ez az amire mást nem lehet mondani mint, hogy nettó hazugság. Már elnézést a patetikus megfogalmazásért.
  • 1294 bevándorló „áthelyezése” ugyanis csak az uniós kötelező kvótáról szóló döntés első lépcsője volt (ezt Magyarország és Szlovákia meg is támadta az Európai Bíróságon).
  • Az Európai Bizottság 2016 májusában közzétett, a közös európai menekültügyi rendszer elérését támogató jogalkotási csomagjában – lényegében egy, a 2015. szeptemberi döntést kiváltó – állandó elosztási mechanizmusra tett javaslatot, amely a harmadik országbeli állampolgárok automatikus, tagállamok közötti „szétosztásának” gyakorlatát állandósítaná. A javaslat valamennyi tagállamot érintené, ráadásul a befogadandó menedékkérőkre előírt felső határ nélkül. Kötelező erővel.

Ez tehát nem más, mint a folyamatos, felső korlát nélküli és mindenkire nézve kötelező kvóta.

Magyarul: betelepítés

Hívhatjuk ugyan „ideiglenes áthelyezésnek”, de csak úgy ideiglenes, ahogy az orosz hadsereg ideiglenesen nálunk állomásozott a második világháború után és úgy áthelyezés, ahogy Ceausescu „áthelyezte” annak idején a románokat a magyarlakta területekre Erdélyben.

Aztán valahogy ott ragadtak. De az egy másik történet.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

amerika, london, párizs

Moammer Kadhafi egykori líbiai diktátor pénzalapjait 2011-ben befagyasztotta az ENSZ. Vagyis azokhoz elvben nem lehetne hozzáférni, a közelmúltban azonban kiderült, hogy több százmillió euró hiányzik ezekről a számlákról. A legújabb információk alapján a líbiai pénzügyi alapokat összesen 5 EU-s ország csapolhatta meg. Belgium, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország és Luxembourg érintett.

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba az új, kinevezett magyar nagykövetet

Orbán Viktor miniszterelnök és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes legutóbbi, Ukrajnával kapcsolatos kijelentései miatt problémáznak az ukránok.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez történt a mai nap.

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait

fehér férfi

High-tech módszert talált a Financial Times, hogy kevesebb férfi nyilatkozzon a cikkeikben.

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

Munkatársunkat megbüntette a Facebook, amiért a homoszexuálisokról mert írni

censored

A jobboldali véleményt tűzzel-vassal üldöző Facebook-cenzúra ismét lecsapott, ezúttal Horváth Zsófia munkatársunkat, a Pszicho sorozatunk arcát tiltotta a Facebook három napra.

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

Orbán: összefogásra van szükség a közép-európai országok között

kétharmad

A magyar kormányfő a dunaszerdahelyi Mol Labdarúgó Akadémia megnyitó ünnepségén hangsúlyozta a közép-európai országok együttműködésének fontosságát.

Románia 100 éve alatt Moldva csak még jobban leszakadt Erdélytől

100 év után is még mindig Erdély a legfejlettebb területe Romániának. Sőt, mostanra gazdaságilag még jobban leszakadt Erdélytől Moldva - mondja Lucian Boia román történész, aki szerint bár a területét az elmúlt évszázadban sikeresen megtartotta Románia, most mégis nagy gondban van az ország, mert a lakosai milliószámra költöznek el.

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

Soros György rajongója Svédország új miniszterelnök-jelöltje

amerika, london, párizs

Újabb érdekes állomásához érkezett a svéd kormányalakítási procedúra.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére