Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Wilders: a nyitott határok és a kulturális relativizmus együtt egy méreg

2018. június 15. 20:35

Az Echo TV Geert Wilders-szel, a holland Szabadságpárt (PVV) vezetőjével készített interjút, amelyben szó esett többek között a szólásszabadságról, a kulturális relativizmusról, a nyitott határokról és Orbán Viktorról.

A Geert Wilders vezette bevándorlásellenes holland Szabadságpárt (PVV) Mohamed prófétát ábrázoló karikatúraversenyt hirdet. A politikus ezzel kapcsolatos kifejtette, hogy céljuk nem a provokáció, hanem a szólásszabadság és a szabad véleménynyilvánítás mellett történő kiállás. Hozzátette, hogy arra bátorítanak mindenkit, hogy vitatkozzon és tollal harcoljon, ne pedig úgy mint a szélsőséges iszlamisták.

Az Európában zajló eseményekkel kapcsolatosan elmondta, hogy szerinte katasztrófa, ami Brüsszelben folyik az elmúlt néhány évben. Wilders szerint sok európai politikus nem képes ellentmondani a nyitott határoknak, ezért a migránsok a saját országainkban szálltak meg minket. Hangsúlyozta, hogy az eredeti lakosság folyamatosan kicserélődik a kultúránkkal párhuzamosan. Szerinte a kulturális relativizmus követői nem hisznek a saját identitásukban, azt vallják, hogy minden kultúra egyenlő, amiket össze kell keverni. 

A nyitott határok és a kulturális relativizmus együtt egy méreg"

– jegyezte meg.

Fotó: Kozma Zsuzsi

Elmondta, hogy szerencsére pozitív változások is zajlanak az Európai Unióban, ebben élen jár Magyarország.

Wilders szerint akkor lehet megvédeni Európát, ha megállítjuk a tömeges bevándorlást és lezárjuk a határokat.

Kifejtette, hogy a legfőbb feladat jelenleg a nemzeti öntudat visszanyerése. A britek is ezért döntöttek a Brexit mellett és Hollandiának is el kellene hagynia az uniót - közölte.

Hozzátette, hogy habár Hollandia a keresztény-zsidó kultúrára épülő társadalom, jelenleg iszlamizáció alatt áll, márpedig az iszlám és a szabadság mint ideológiák nem férnek meg egymás mellett.

Megjegyezte, hogy ámbár nehéz, hogy már 14 éve folyamatos felügyelet alatt áll - mivel állandóan halálos fenyegetéseket kap - tudja, hogy a jó ügyért, a szabadságért valamit az iszlám és a terrorizmus ellen küzd, így könnyebb elviselni a megpróbáltatásokat.

Szerinte a holland és több nyugat-európai vezető gyenge ahhoz, hogy megvédje a saját országának identitását és az ott élő embereket. 

Hozzátette, hogy a demokráciának nemzetállamokra van szüksége, az EU pedig pont a nemzeti erőket akarja szétzilálni. A legtöbb ember identitásválságban szenved, ezt akarjuk helyreállítani - mondta.

Orbán Viktorral kapcsolatosan megjegyezte, hogy sok más ember számára - többek között az olaszoknak, az osztrákoknak és a visegrádi négyeknek - megmutatta, hogy van más út is, amiért hálával tartoznak neki.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Három éve, hogy vérfürdőt rendeztek a muszlim terroristák Párizsban

Három éve, hogy vérfürdőt rendeztek a muszlim terroristák Párizsban

amerika, london, párizs

Edouard Philippe francia miniszterelnök részvételével nemzeti megemlékezésen hajtottak fejet kedden a 2015. november 13-i, 130 halálos áldozatot követelő párizsi merényletek harmadik évfordulóján Párizsban és a fővároshoz közeli Saint-Denis-ben a Stade de France nemzeti stadionnál.

Trump: az amerikaiak nélkül már németül beszélnének Párizsban

Trump: az amerikaiak nélkül már németül beszélnének Párizsban

amerika, london, párizs

Donald Trump amerikai elnök "finoman" emlékeztette Emmanuel Macront a második világháború alakulására.

Videó: Birminghamben macsétával, kalapáccsal verték egymást a migránsok

Megdöbbentő videó látott napvilágot. Az eset Birminghamben, a migráció által egyik leginkább sújtott brit nagyvárosban történt. A migránsok macsétával, kalapáccsal estek egymásnak.

Herr Tusk, a hű szolga

Herr Tusk, a hű szolga

piszkostizenkettő

Tusk kiváló példa arra, mit jelenít meg ma Brüsszel: olyan politikusokat, akik a brüsszeli/berlini elitnek tett hűséges szolgálataikért pozíciót kaptak, és akiket árulónak tartanak saját hazájukban.

Így hazudik a magyar emberek arcába a balra fordult Jobbik

Így hazudik a magyar emberek arcába a balra fordult Jobbik

kétharmad

Az úgynevezett néppártosodás következtében a Jobbik a liberális politikai erők kegyeit kezdte keresni, többek között ezért hirdeti fennhangon az utóbbi időben Európai Ügyészséghez való csatlakozást. Alig három éve még homlokegyenest ellenkező állásponton volt a Jobbik - felmerül hát ismételten a kérdés: kit akar a kamunéppárt hülyének nézni?

Harmincéves lenne a mai Magyarország legkártékonyabb pártja

Harmincéves lenne a mai Magyarország legkártékonyabb pártja

kinyílott a pitypang

Természetesen a megboldogult SZDSZ-ről van szó! Mondják, hogy halottról vagy jót, vagy semmit: de az SZDSZ szelleme máig kísért, nézzük hát nyolc bűnüket!

Kiállsz Orbán Viktor mellett? Azonnal letilt a Facebook

Kiállsz Orbán Viktor mellett? Azonnal letilt a Facebook

censored

A baloldali, a jobbikos és az indexes maffia jelentgető brigádjai nagy sikert könyvelhettek el a mai napon, ugyanis Megadja Gábor 888-as Facebook-oldalát törölték Zuckerbergék. Az ok egészen szürreális.

Ne vicceljünk már: a gender szakért való sivalkodás nem az oktatás autonómiájáról szól

Szerdán az ELTE TáTK-n és a BTK egyes tanszékein is minden a genderről fog szólni. De miért?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére