Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Vona is elkúrta: Debrecenben tüntetni fognak a Jobbik ellen

2017. január 13. 13:51

Információink szerint eddig még nem volt arra példa, hogy jobbikosok tüntessenek a Jobbik ellen. 

Az egykori jobbikosok közleményéből kiderül, hogy a pártban komoly vezetési problémák vannak, sokan úgy érzik, hogy nincs igazi vezetője a Jobbiknak. A debreceni jobbikosok ellenállásra szólítanak fel minden volt, vagy jelenlegi párttagot, aki nem ért egyet a radikális szervezet új irányvonalával. 

A jobbikosok a Kossuth téren gyülekeznek 17:15 órától, majd átvonulnak a Jobbik Magyarországért Mozgalom debreceni irodája elé. 

A sajtóhoz elküldött meghívót Ulics Erika szervező és egykor jobbikos alapszervezetek vezetői jegyzik. Szerintük a párt felhagyott korábbi politikai irányvonalával, szerintük súlyos ellentétek vannak a szervezetben.

Sok a belső konfliktus a Jobbikban

A pártot szétfeszítik a belső konfliktusok, az alsóbb vezetők (megyei szint) alkalmatlanok a hivataluk ellátására, a párt sem egészében sem részleteiben nem képes a kormányzásra.

A Jobbik a tagságot és a szavazókat egyaránt csúnyán becsapta, vonják le a konklúziót a szervezők. 

"Ez a párt sem más, mint a többi. A nyilvánosság előtt tesszük fel azokat a kérdéseket a párt vezetőségének, amelyet párton belül hiába tettünk fel, választ nem, de számkivetettséget kaptunk érte. Megfogalmazzuk a kritikáinkat, anélkül, hogy etikai vizsgálattal fenyegetnének, vagy bemocskolnának rágalmaikkal! Meggyőződésünk, hogy a Jobbik vezetősége ezzel a magatartásával többet ártott az országnak, mint a baloldali szervezetek."

A Magyar Gárda sem kér Vonából 

Ma megírtuk, hogy Silip Norbert gárdista, az Országos Elhárítás volt parancsnoka írt nyílt levelet annak a Vona Gábornak, aki saját kezűleg, eredetileg alapítóként hívta életre a Magyar Gárdát. 

A volt parancsnok levelében hasonlóan súlyos kritikákat fogalmaz meg a Jobbik pártelnökével szemben, mint amelyet a Jobbik vecsési és vámosmikolai szervezete, továbbá a Jobbik médiatámogatója, a Kuruc.info is artikulált. Mi több, a sorokból egyértelműen kiderül, hogy Vonát esküszegéssel vádolják a gárdisták, ezért a legsúlyosabb szankciókat vetik be vele szemben, gárdamellényétől nyilvánosan meg fogják fosztani. 

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Észtországot is megosztja az ENSZ migrációs paktuma

A baloldali külügyminiszter támogatja, a jobboldali ellenzék aláírásokat gyűjt ellene. A bolgárok kilépnek.

Salvini: elegem van a szarakodásból

Salvini: elegem van a szarakodásból

amerika, london, párizs

Egyre fokozódik a vita az olasz, a máltai és a francia hatóságok között a migráció kérdésében. Matteo Salvini hangot is adott felháborodásának.

Őszintén a hajléktalanokról

Őszintén a hajléktalanokról

piszkostizenkettő

Volt egy nekem egy barátom, aki mérhetetlenül sokat ivott. Egyszer megmondtam neki, hogy ne igyon annyit, mert nem lesz ennek jó vége, teljesen leépül, elveszíti a maradék kapcsolatait, a munkáját, végül az életét is. Igazad van - sóhajtott az én barátom, és mintha egyet is értett volna velem. Aztán másnap ugyanott folytatta, ahol abbahagyta.

Fekete-Győr András nem mert az ukrán és román barátaival a kisebbségi magyarok helyzetéről beszélni

Fekete-Győr András amerikai kiképzése során egy ukrán politikussal meg egy román "civillel" találkozott, akikkel nem mert a kárpátaljai és az erdélyi magyarok helyzetéről beszélni, mert érezte, hogy érzékeny a téma, amivel megsértené a román és az ukrán kollégáinak a lelkivilágát.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

censored

Ismét lesújtott a Facebook-diktatúra az egyik három nyolcas aloldalra. Megadja Gábor 888-as publicista Facebook-oldalát indoklás nélkül szedte le a Zuckerberg-kommandó. UPDATE: Gellértet három napra kitiltotta a Facebook, mert oldalán megosztotta, hogy cenzúrázták Megadját.

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

hajrá, magyarok!

Ismét magyar meccsel, újra a harmadosztállyal folytatódik a Pörge szurkol!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére