Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Vona hazugságára már vissza sem kérdez az Index

2018. február 20. 14:00

Interjút közölt Simicska Lajos lapja, az index.hu a Jobbik elnökével, Vona Gáborral. Az írásban jól megfigyelhető Vona érvelésének néhány gyenge pontja, valamint az is, hogy a legkellemetlenebb kérdéseket inkább nem is firtatták a magukat függetlennek, objektívnek hazudó újságírók.

Mint ismert, 2017-ben Simicska átvette az index.hu irányítását. A milliárdos oligarcha egy "független" alapítványra (Magyar Fejlődésért Alapítvány, MFA) bízta az oldal irányítását, hogy látszólag távol tartsa magától a lapot. Ez a kísérlet először akkor bukott meg, amikor a távozó főszerkesztő, Dudás Gergely azt sejttette egy interjúban, hogy az új tulajdonosok szeretnék, ha a lap beállna egy párt – a Jobbik– mögé. Később az is kiderült, hogy Nagy Ajtony Csaba ügyvéd, az index.hu-t felügyelő MFA kuratóriumának tagja. Nagy Ajtonyról 2017 őszén derült ki, hogy a Jobbik plakátjaira hajazó, a Fideszt lejárató plakátkampányt rendelt meg és finanszírozott. Emellett az ügyvéd Simicska Lajos unokaöccse is. Ezután nyilvánvalóvá vált, hogy az index.hu kihez is fog húzni a jövőben.

Az Index igazgatósági tagja rendelte meg a Jobbik lejárató kampányát

Vona arra a kérdésre, hogy megszavazzák-e a Stop Soros törvénycsomagot, azt válaszolta, hogy még nem alakítottak ki álláspontot ebben a kérdésben, ami minimum furcsa attól a párttól, amely saját bevallása szerint bevándorlásellenes.

Egyelőre próbáljuk értelmezni, mi a célja ennek, és ez már önmagában nagy feladat"

– mondta "kormányzásra készülő" Vona. Ha összefüggéseket keresünk az interjúban, akkor egy egyszerű jogszabály értelmezésére való képtelenség a Jobbik szellemi holdudvarának hiányából adódhat. Erről Vona így vall:

nagyon nehéz helyzetbe hoz engem a politikai klíma, mert nagyon jó szakértői bázisunk van, csak nem tudjuk megmutatni. Olyan egzisztenciális félelem van az értelmiségben, hogy nagyon ritkán van az, hogy valaki ki mer állni"

Mindezt úgy is lehet értelmezni, hogy nincsenek szakértők a Jobbik mögött, vagy úgy is, hogy nem vállalják fel a pártot.

"Nem kudarc, hogy nincsenek olyan közéleti személyiségek, akik egyértelműen odaállnak az új néppárt mellé?" – tette fel a kérdést az index.hu.

Ez a pillanat akkor jön el, amikor megnyertük a választásokat"

– mondta Vona, ezzel kijelentve, hogy számít a szerencselovagok, szélkakasok és aranyásó értelmiségiek seregére.

Simicska Lajosról a pártelnök elmondta, hogy

úgy tudom, ránk fog szavazni, ezt bejelentette."

Hozzátette, hogy az az érzése, érzésük, hogy az ő érdekeltségébe tartozó médiumokban számunkra megnyíltak ajtók és kapuk.

Vona annyira otthonosan mozgott az indexes újságírók között, hogy még egy kapitális hazugságot is megengedett magának.

A hitelességünket megkérdőjelezni próbálók csupán a néppártosodás előtti dolgokat, felvételeket, nyilatkozatokat vethetik a szemünkre"

– mondta Vona.

Íme néhány botrány a néppártosodás korszakából a teljesség igénye nélkül.

"Hanuka vagy mi a f888sz"

Vona Gábor 2016 végén a magyarországi zsidóságot szerette volna köszönteni hanuka alkalmából, ám a Jobbik vecsési alapszervezete – finoman szólva – nem értett egyet ezzel az üzenettel.

Lázadás a Jobbikban: "hanuka vagy mi a f888sz"

Úgy tűnik, hogy mégis akadt hely a párton belül a náci romantikára, csak erről senki sem értesítette a néppártosodni akaró Vonát. A Jobbik etikai bizottsága végül nem zárta ki, csupán megrótta Szabó Attilát, a Jobbik akkori vecsési elnökét a trágár hanukagyalázása miatt.

Pedofilgyanú a Jobbikban

A pletykák szerint Kulcsár Gergely, a Jobbik parlamenti képviselője egy fiatalkorú lánnyal folytathatott viszonyt. 

Követelik, hogy Vona Gábor szólaljon meg antiszemita párttársának botránya kapcsán

Kulcsár korábban számos esetben keveredett antiszemita jellegű botrányokba is, például beleköpött a nyilasok rémuralmának és a budapesti zsidók üldöztetésének emléket állító, cipőket ábrázoló szobrokba. A 2011-ben történt eset 2015-ben került nyilvánosságra. Ekkor már legalább 2 éve zajlott a néppártosodás. A pártból a mai napig nem zárták ki Kulcsárt.

Veréssel fenyegette meg a jobbikos képviselő az államtitkárt

Dömötör Csaba felszólalását követően Szilágyi György jobbikos képviselő az Országházban fizikai erőszakkal fenyegette meg az államtitkárt a jelenlévők füle hallatára. "Gyere ki, úgy nyakon b888szlak, hogy leszáll a fejed.”

Veréssel fenyegette meg a jobbikos képviselő az államtitkárt

Szilágyi azóta is a Jobbik parlamenti frakciójának tagja.

Kémügy

Befejeződött a nyomozás Kovács Béla, a Jobbik EP-képviselőjének büntetőügyében, a nyomozó ügyészek vádemelést javasolnak. Kovács még a néppártosodás hajnalán keveredett abba a gyanúba, hogy az oroszoknak kémkedik. Hamarosan bíróság előtt számolhat be az orosz kapcsolatairól.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Belgium is kiléphet az ENSZ migrációs paktumából

Belgium is kiléphet az ENSZ migrációs paktumából

amerika, london, párizs

A belga szövetségi kormány menekültügyi és migrációs államtitkársága nem támogatja az ENSZ globális migrációs csomagjának aláírását - közölte a Le Soir című belga napilap szerdán.

Theresa May: a brit kormány jóváhagyta a Brexit-megállapodást

A brit kormány jóváhagyta a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló megállapodás-tervezetet - közölte szerda este, a kabinet ötórás soron kívüli ülése után Theresa May brit miniszterelnök.

Leszavazták a migránsvízumot az EP-ben, de Soros emberei új voksolásért sírnak

Leszavazták a migránsvízumot az EP-ben, de Soros emberei új voksolásért sírnak

amerika, london, párizs

Nem lett meg az abszolút többség a humanitárius célú vízumok bevezetését kezdeményező határozatról szóló szerdai európai parlamenti (EP-) szavazáson, de a jelentéstevő új voksolást szeretne kiíratni, mivel szerinte technikai hiba történt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a legfontosabb hírek a mai nap.

Puzsér a tét nélküli idióta, pont ilyenre van szüksége az ellenzéknek

Puzsér a tét nélküli idióta, pont ilyenre van szüksége az ellenzéknek

8)8)8

Puzsér a celebizmus ellen küzdő főceleb. Ő a tét nélküli ember! A liberális médiában tenyésző nihilizmust ötvözi az előrehaladott pszichopatológiás identitászavarral.

Alkotmányba foglalnák a fehérellenes rasszizmust Dél-Afrikában

Alkotmányba foglalnák a fehérellenes rasszizmust Dél-Afrikában

fehér férfi

Cyril Ramaphose dél-afrikai elnök biztosította szerdán az Európai Parlamentet: országa földreformja nemsokára teljes mértékben alkotmányos lesz.

Újraélesztésért cserébe nemi erőszak lenne a vád

Újraélesztésért cserébe nemi erőszak lenne a vád

pszicho

A férfiak már félnek nőket újraéleszteni, mert szexuális erőszakkal vádolhatják meg őket.

Igazságos ez így?

Igazságos ez így?

piszkostizenkettő

A kultúrrendőr - Pozsonyi (b)irodalma 5.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére