Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Vona Gábor mecseteket akar Magyarországon

2017. január 18. 13:28

A Jobbik elnöke az RTL Klubnak adott interjújában elmondta, hogy a pártja engedélyezné Magyarországon a mecsetek építését.

Újabb botrány van kibontakozóban a radikális Jobbiknál, miután a párt cukisodó elnöke elment ahhoz az RTL Klubhoz, amit korábban még porig romboltatott volna.

Ha Jobbiknak lehetősége lesz, hogy az úgynevezett koncessziós jogokról döntsön, akkor a következőt fogom javasolni: a TV2 és az RTL Klub szűnjön meg, a székházaikat romboljuk porig, hintsük be sóval és alakítsunk ki a romokból egy mementót, azzal a felirattal, hogy: „így jár mindenki, aki Magyarországon a magyart gyalázza!”

– mondta korábban Vona Gábor.

A Jobbik elnökének most pont sikerült beszaladnia ebbe a tévébe, hogy Baló Györgynek elmondja: Toroczkai Lászlóval ellentétben ő engedélyezné Magyarországon a mecsetek építését, és az üldözött keresztényeknek sem biztosítana menedéket.

Kérdés, mennyire nyelik majd le mindezt azok a jobbikos szavazók, akik azt is zokon vették már, hogy Vona Gábor az utóbbi időben több olyan képet is feltöltött a közösségi oldalára, melyeken kismacskákkal pózol. A sorozatos esetek, valamint amiatt, hogy a politikus egyre inkább a baloldalhoz dörgölőzik, néhány nappal ezelőtt volt jobbikosok tüntetést is szerveztek Vona és a Jobbik jelenlegi politikája ellen.

Szombathoz egy hétre ismét demonstrálnak majd a párt vezetése ellen, a Magyar Gárda tagjai a Jobbik székháza elé vonulnak, hogy ezzel is kifejezzék nemtetszésüket.

A betiltott szélsőséges szervezet mellényét Vona Gábor korábban még az Országházban is nagy előszeretettel viselte, mielőtt az álbaloldali fordulatba kezdett volna. A tüntetés szervezője, Horka Sándor korábban azt üzente Vonának, hogy elege van a cukikampányból, és szerinte "ez nem a mi utunk".

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Döbbenetes vallomás: így engedték elmenekülni az amerikaiak az ISIS vezetőjét

Döbbenetes vallomás: így engedték elmenekülni az amerikaiak az ISIS vezetőjét

amerika, london, párizs

Nem mindennapi amerikai katonai leirat látott napvilágot, melyet a többek között Afganisztánt és Irakot is megjárt, ottani különleges egységek volt drónszakértője, Brett Velicovich jegyez.

Egy bomba miatt kellett kiüríteni egy berlini mekit

Csütörtök délelőtt bombát találtak egy berlini gyorsétteremben, amit ki is kellett üríteni. A hatóságok két óra alatt fejezték be a munkát.

A Jobbik újabb blöffje, most államfőt buktatnának

A Jobbik újabb blöffje, most államfőt buktatnának

piszkostizenkettő

Vona Gábor pártelnök közölte, hogy megfosztási eljárást kezdeményez az államfő ellen a Jobbik, ha Áder János aláírja a plakáttörvényt. Mivel e tekintetben a demokratikus út gyakorlatilag járhatatlan számukra, marad a jól bevált erőszak, az "úgy nyakon b888lak, hogy leszáll a fejed" attitűd. Eközben a Tett és Védelem Alapítvány szerint sikertelen volt a párt cukikampánya, zajlik a "taktikai képmutatás".

Elsöprő erejű gazdasági és diplomáciai hullám várható Amerikától - a mi előnyünkre

Elsöprő erejű gazdasági és diplomáciai hullám várható Amerikától - a mi előnyünkre

közeleg a tél

Eric Stewart, az Amerikai-Magyar Üzleti Tanács (US-Hungary Business Council) elnöke egy friss bejegyzésében kérte tőlünk - magyaroktól -, hogy várjuk meg, míg a helyükre kerülnek Trump adminisztrációjában az "új elemek", ugyanis attól kezdve, nem lesz megállás: meg fogja mindkét nemzetet csapni az együttműködésükből fakadó gazdasági és politikai prosperáció hulláma.

Az EU állampolgárai egyöntetűen erős határvédelmet szeretnének

Az EU állampolgárai egyöntetűen erős határvédelmet szeretnének

közeleg a tél

Az emberek Európa-szerte hatékonyabb határvédelmet szeretnének, valamint az uniós állampolgárok szerint az EU késve reagált az utóbbi évek legsúlyosabb politikai és gazdasági válságaira - derült ki a Századvég Alapítvány legfrissebb, a 28 EU-tagállamban végzett felméréséből.

Kiálltak Orbán Viktor mellett a New York-i zsidók

Kiálltak Orbán Viktor mellett a New York-i zsidók

közeleg a tél

Az amerikai város ortodox zsidó közössége megvédte a magyar miniszterelnököt egy másik zsidó szervezettel szemben.

Az MSZP jó szokásához híven megint eladná és kiszolgáltatná az országot

Az MSZP jó szokásához híven megint eladná és kiszolgáltatná az országot

közeleg a tél

Ujhelyi István Washingtonban az mondta, hogy a Botka-kormány meg fogja erősíteni Magyarország nyugati elkötelezettségét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére