Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Vona Gábor mecseteket akar Magyarországon

2017. január 18. 13:28

A Jobbik elnöke az RTL Klubnak adott interjújában elmondta, hogy a pártja engedélyezné Magyarországon a mecsetek építését.

Újabb botrány van kibontakozóban a radikális Jobbiknál, miután a párt cukisodó elnöke elment ahhoz az RTL Klubhoz, amit korábban még porig romboltatott volna.

Ha Jobbiknak lehetősége lesz, hogy az úgynevezett koncessziós jogokról döntsön, akkor a következőt fogom javasolni: a TV2 és az RTL Klub szűnjön meg, a székházaikat romboljuk porig, hintsük be sóval és alakítsunk ki a romokból egy mementót, azzal a felirattal, hogy: „így jár mindenki, aki Magyarországon a magyart gyalázza!”

– mondta korábban Vona Gábor.

A Jobbik elnökének most pont sikerült beszaladnia ebbe a tévébe, hogy Baló Györgynek elmondja: Toroczkai Lászlóval ellentétben ő engedélyezné Magyarországon a mecsetek építését, és az üldözött keresztényeknek sem biztosítana menedéket.

Kérdés, mennyire nyelik majd le mindezt azok a jobbikos szavazók, akik azt is zokon vették már, hogy Vona Gábor az utóbbi időben több olyan képet is feltöltött a közösségi oldalára, melyeken kismacskákkal pózol. A sorozatos esetek, valamint amiatt, hogy a politikus egyre inkább a baloldalhoz dörgölőzik, néhány nappal ezelőtt volt jobbikosok tüntetést is szerveztek Vona és a Jobbik jelenlegi politikája ellen.

Szombathoz egy hétre ismét demonstrálnak majd a párt vezetése ellen, a Magyar Gárda tagjai a Jobbik székháza elé vonulnak, hogy ezzel is kifejezzék nemtetszésüket.

A betiltott szélsőséges szervezet mellényét Vona Gábor korábban még az Országházban is nagy előszeretettel viselte, mielőtt az álbaloldali fordulatba kezdett volna. A tüntetés szervezője, Horka Sándor korábban azt üzente Vonának, hogy elege van a cukikampányból, és szerinte "ez nem a mi utunk".

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Durvul a kampány Katalóniában

Durvul a kampány Katalóniában

amerika, london, párizs

Vasárnap tartják meg az elszakadásról szóló népszavazást Katalónia bizonyos területein, a kampány utolsó napjaiban azonban egyre hevesebbé váltak az események, hiszen az elszakadás-pártiaknak a törvényt megkerülve kell szavazásra bírniuk honfitársaikat.

Decemberben megtudhatjuk, mi lesz Abdeslamék sorsa

Decemberben megtudhatjuk, mi lesz Abdeslamék sorsa

amerika, london, párizs

A La Libre Belgique belga napilap keddi számában arról írt, hogy megkezdődött a párizsi terrortámadások kitervelésével gyanúsított Salah Abdeslam és társának pere. Salah Abdeslam és társa, Soufien Ayari a brüsszeli merényletek előtt egy héttel a belga fővárosban a rendőrökre is rátámadtak. A lap úgy tudja, hogy az ítélethirdetésre decemberben kerülhet sor.

Brüsszel büntetné a Soros-terv ellenzőit

Az Európai Bizottság a rémisztgetésen, fenyegetésen és politikai zsaroláson túl konkrét büntetést is kilátásba helyezett azoknak az országoknak, amelyek nem hajlandóak részt venni a Soros-terv végrehajtásában.

Újabb szabálytalanságok Soros drogtanyáján: a kitartottjai egyből kampányolnak a helyért

Június 10-én a VIII. kerületi Auróra Kioszk-nál a rendőrség tizenöt vendéget állítottak elő kábítószer-birtoklás miatt. Ennek ellenére augusztusban úgy tűnt, hogy újra kinyithat a szórakozóhely, azonban a VIII. kerületi önkormányzat újabb szabálytalanságokat tárt fel működésével kapcsolatban.

Az Iszlám Állam betette a lábát a Balkánra

Sajnos továbbra is népszerű a terrorszervezet Koszovóban.

Nem lesz könnyű dolga Merkelnek

Nem lesz könnyű dolga Merkelnek

amerika, london, párizs

Az Angela Merkel kancellár vezette német Kereszténydemokrata Unió (CDU) testvérpártja, a bajor CSU kedden bejelentette, hogy a továbbiakban ragaszkodnak ahhoz, hogy kötelező megszabni egy felső határt az illegális bevándorlók befogadásában, és ebből a koalíciós partner nem enged.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Elítélték a verekedő jobbikos képviselőt; Lomnici: Simicska plakáthelyei miatt csökkenhet a Jobbik párttámogatása; Szijjártó: Ukrajnának ez fájni fog. A nap legfontosabb hírei a 888-on!

A Facebook és a multik által működtetett gondolatrendőrség

A Facebook és a multik által működtetett gondolatrendőrség

piszkostizenkettő

Egyre többen csatlakoznak a lázadókhoz. Az olvasók pedig megtanultak a sorok között olvasni. Mint a Kádár-rendszerben. Mi újbeszélül írunk, hogy a Facebook robotjai ne tiltsanak le; az olvasók meg újbeszélül olvasnak. Cukorhegyi gondolatrendőrsége nem foglalkozik a lokális törvényekkel.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére