Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Vona és a Jobbik horvát neonácikkal szövetkezik

2017. augusztus 27. 20:28

Vona Gábor és az elvileg néppártosodott Jobbik egy szélsőjobboldali horvát párttal szövetkezik - számolt be róla a TV2 hírműsora, a Tények, és képeket is közölt a találkozókról.

Számos fotón látható együtt Vona Gábor és Frano Cirko horvát neonáci politikus. Cirko korábban a Tiszta Jog nevű pártot vezette, jelenleg a GO! (Generacije obvnove, azaz a Megújulás Generációja) nevű párt vezetője. Cirko rendszeresen hord a háborús bűnös, Ante Gotovina arcképével díszített pólót, illetve számos képen látható náci karlendítések közben. Cirkoról a közelmúltban is számos kép készült, amint a Jobbik pártelnökével, Vona Gáborral tart megbeszélést. Az alábbi képen Gyöngyössi Márton, a Jobbik országgyűlési képviselője is csatlakozott hozzá:

A Jobbik egyébként többször is kiállt Ante Gotovina mellett, Cirko pedig cserébe a terrorcselekményért – egyelőre nem jogerősen – elítélt Budaházy Györgyöt támogatta. Gotovinát 2011-ben 24 év börtönre ítélte a Hágai Nemzetközi Törvényszék. Akkor az ítélet ellen Magyarországon egyedül a Jobbik tiltakozott.

Toroczkai László, a Jobbik alelnöke és Frano Cirko horvát neonáci, Ante Gotovinás pólóban. Egyébként Toroczkainak is van egy ilyen pólója. Forrás: TV2 Tények.

Ante Gotovina a horvát hadsereg nyugalmazott vezérezredese. A '90-es évek elején a részt vett a Jugoszlávia felbomlása utáni háborúban, hadi sikerei miatt egyre magasabb beosztásba kerül, majd a horvát hadsereg élén kiűzi a szerb csapatokat a mai Horvátország területéről. A Hágai Nemzetközi Törvényszék 2001-ben vád alá helyezte háborús bűncselekmények vádjával, a krajinai szerbek 1995-ös elűzése miatt. Gotovina volt az egyik parancsnoka a krajinai szerbek ellen indított Vihar nevű  hadműveletnek, melyben a horvátok rengeteg atrocitást követtek el és ezreket űztek el otthonukból. A háborús bűncselekmények miatt indított eljárásban hágai Nemzetközi Törvényszék 2012. november 16-án felmentette a vádak alól. A horvátok nemzeti hősnek, a szerbek háborús bűnösnek tartják.

Frano Cirko ismert szélsőjobboldali figura Horvátországban, náci karlendítései miatt kétes hírnevet szerzett magának.

Náci karlendítés.

Számos kép bizonyítja, hogy az elvileg néppártosodó Jobbik nagyon jóban van az ismert neonácival, Frano Cirkoval.

Cirko, Vona és Gyöngyösi.

Itt Magvasi Adriánnal, a Jobbik egyik választókerületi elnökével tartott beszédet.

Kérdés, hogy a horvát neonácikkal való együttműködés hogyan fér bele a néppártosodás keretei közé.

A Jobbik mára teljesen meghasonlott önmagával

A korábbi radikális párt eladta magát Simicska Lajos nagyvállalkozónak, a plakátügy kapcsán immár bebizonyosodott, hogy a Jobbikot tokkal-vonóval felvásárolta a milliárdos.

A korábban Soros-ellenes párt pedig beállt Soros György mögé is. Míg Vona radikálisként "ügynökszervezetté" nyilvánította volna a Soros Györgyhöz köthető civil szervezeteket, 2017-ben már a néppártosodás keretei között a parlamentben is kiállt a Soros-egyetem és Soros civiljei mellett.

Mindemellett pedig továbbra is nácikkal kokettál.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Feministák miatt írták át a francia nyelvtant

Feministák miatt írták át a francia nyelvtant

kinyílott a pitypang

Átírta a nyelvtant a francia tudományos akadémia. A csak hímnemű foglalkozásneveknek kitaláltak egy nőnemű változatot is a nyelvészek, hogy ne legyen gond a genderkompatibilitással.

A németek döntő többsége aggódik a bevándorlás miatt

A németek több mint 70 százaléka aggódik a bevándorlás miatt egy friss felmérés szerint.

Jézus halálán viccelődött Ausztriában egy zöldpárti képviselő

Jézus halálán viccelődött Ausztriában egy zöldpárti képviselő

amerika, london, párizs

Nyugati szomszédunknál azon megy a vita, hogy nagypéntek csak részben legyen munkanap. A Zöldek egyik képviselője botrányos megjegyzéssel hívta fel magára a figyelmet.

Deutsch Tamás példásan helyretette Junckert

Jean-Claude Juncker bevándorláspárti EB-elnök szerint a Fideszt ki kellene zárni az Európai Néppártból (EPP), erre reagált a Facebookon Deutsch Tamás.

Karácsony Gergely sem tud helyesen írni

Karácsony Gergely sem tud helyesen írni

kinyílott a pitypang

Kunhalmi Ágnes, az MSZP oktatáspolitikusa után a korábbi miniszterelnök-jelölt, most épp a főpolgármesteri címre ácsingózó Karácsony Gergely baja is meggyűlt a "j" és az "ly" betűk használatával.

Salvini ismét keményen beszólt egy "migránsmentő" hajónak

Salvini ismét keményen beszólt egy "migránsmentő" hajónak

amerika, london, párizs

A Soros-féle NGO hiába változtatta meg a hajó nevét, Olaszországban így sem köthetnek ki.

Jakab Péter szerint a cigányok a szobájuk közepére szoktak piszkítani

Jakab Péter szerint a cigányok a szobájuk közepére szoktak piszkítani

kétharmad

Nincs megállás, a zsidók és a homoszexuálisok mellett a cigányokról is velős véleményt fogalmazott meg a Jobbik parlamenti képviselője.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére