Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Vona: "az egyszerű emberek moslékban hempergő disznók"

2018. április 5. 17:33

Vona egy korábbi cikkében hülye, moslékban hempergő, mindent megzabáló disznókhoz, papucsállatkákhoz hasonlította az egyszerű embereket. A Jobbik miniszterelnök-jelöltje egy esszében osztotta meg ezen gondolatait.

A Magyar Hüperion című folyóirat 2013-ban indult és nem aratott osztatlan sikert. A magát a "jobboldali értelmiség folyóirataként" hirdető lap nem túl népszerű, a nagyobb nyilvánosság aligha hallhatott róla, a Facebook-oldalukon mindössze 4000 like díszeleg.

A lap azonban a mai napig üzemel, legelső számában pedig Vona Gábor osztotta meg benne gondolatait, vagy inkább agymenését a nagyérdeművel.

A modern kori ember politikai tipológiája című cikk valamiféle tanulmány, esszé próbál lenni, amelyben a szerző – hogy a komolyság látszatát keltse – idéz Hamvas Bélától, vagy például nagy példaképétől, az Atilla Király Szellemtudományi Akadémián tanító László Andrástól is. Vona írása a kiadvány 18. oldalán kezdődik, de az ámokfutós részhez el kell magunkat küzdenünk a 23-24. oldalig. Itt kezdi el ecsetelni, milyen is az emberek első, „szellemileg korlátolt” típusa – írja a PS.

Mi a fene zajlik a jobbikos fejekben?

Emlékezetes, az "akadémia" egyfajta elitképző volt korábban a Jobbik számára. Baranyi Tibor Imre az intézmény egyik alapítója korábban Vona tanácsadója volt. A kiszivárgott információk szerint az intézményben okkult tanokat tanítottak és például az 1848-as magyar szabadságharcot baloldali megmozdulásnak vélték, Haynaut éltették. Az intézményhez köthető lapokban Szálasi Ferenc érdemeit tárgyalja László András, az intézmény egyik tanítója. A Baranyi Tibor Imre rektor által alapított Kard, Kereszt, Korona Szövetség közleménye alapján pedig Magyarország utolsó legitim államfője a hungarista tömeggyilkos.

Az első típus, amellyel teóriánkat kezdenünk kell, a stupid, vagyis az a szellemileg korlátolt ember, aki a történelem nagy kérdésének felvetéséig el sem jut. […] Vegetatív dagonyájába, amelyet sokszor nagyon nívós életnek hisz, olyannyira elmerült, hogy szellemi eredetű stimulálásra teljesen mozdulatlan marad. Alapos vizsgálat esetén könnyen belátható, hogy mondjuk a papucsállatkával összemérve csupán mennyiségi különbségek felmutatására képes"

– írja Vona, majd mindehhez hozzáteszi: ez a csoport inkább valamiféle karakter alatti kategória, ám a modern kori politika alakításában lényegi szerepet töltenek be.

Majd a 24. oldalon még jobban belelendül.

A modern demokráciák legkisebb alapegysége tehát nem az ember, hanem annak lesüllyedt torzója, a tömeglény, a mi terminológiánkkal élve a stupid. [...] Tekintve, hogy egyrészről a stupid számára a politika egyedüli célja, hogy a gyomrát megtöltse és barázdátlan agyát ingerelje szubhumán tévéműsorokkal, másrészről ő a modern kori demokrácia alapanyaga, így természetes, hogy a közélet totálisan értékvesztetté válik, elveszíti vertikumát. A liberális demokrácia nagy állatudvarában a stupid a disznó, amely moslékban hempereg, és mindent megzabál."

Vona szerint ezek az állatként kezelt tömegek, "disznók", "papucsállatkák" egyre többen vannak.

A lap kiemelte, hogy Vona szavai hasonlítanak Kertész Ákos Amerikai Népszavában megjelent, 2011-es ámokfutásához, amiben a szerző "genetikusan alattvalónak”, a diktatúra pocsolyájában dagonyázó moslékzabálónak és a holokauszt egyedüli felelősének nevezte a magyar népet. A történtek nyomán visszavonták budapesti díszpolgári címét, ő pedig 2012-ben Kanadában kért és kapott menekültstátuszt állítólagos üldöztetése miatt.

A Fidesz szerint Vona Gábor és a Jobbik egyszerűen lenézi és sértegeti az embereket

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője csütörtökön az MTI-nek azt mondta: Vona Gábor megint sértegeti az embereket, ezúttal papucsállatkákhoz és moslékban hempergő disznókhoz hasonlítja őket.

Korábban a nyugdíjasokról és a nőkről is elfogadhatatlan stílusban beszéltek a jobbikosok, nemi erőszakkal fenyegetőznek, alpári stílust engednek meg maguknak - jegyezte meg a kormánypárti politikus.

Emlékezetes - folytatta a szóvivő -, hogy Vona Gábor hogyan gúnyolódott a nyugdíjasokon, a vele egyet nem értő nyugdíjasokról azt írta: szennyvíz folyik a szájukból, a szemeikben pedig gyűlölet lobog. Később Vona Gábor helyettese a nőket gyalázta mindenféle következmény nélkül - tette hozzá Halász János, aki szerint ezeknek a politikusoknak nincs helye a közéletben.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

amerika, london, párizs

Nagyon kiakadt egy magát nőjogi egyesületnek hívó feminista gittegylet a Marks & Spencer egyik kirakata miatt.

Magyar film készült Bud Spencerről

Magyar film készült Bud Spencerről

szabad vasárnap

A premier péntek este lesz az M5 kulturális csatornán.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

amerika, london, párizs

Az olasz ügyészség azzal vádolta meg az Orvosok Határok Nélkül nevű Soros-szervezetet, hogy hajójuk, a migránsokat rendszeresen taxiztató Aquarius a szicíliai Cataniában illegálisan rakott le veszélyes, mérgező anyagokat a szemétbe keverve.

Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

A mai napon utolérte a szegedi szocialistákat és Botka László udvari beszállítóját az igazság: a szegedi járásbíróság minősített csődbűntett miatt 5 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte Ujhelyi István szocialista képviselő sameszait és Botka László udvari beszállítóit, Pistrui Lászlót, Baranyi Sándort, és Oltványi Józsefet.

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

amerika, london, párizs

Egy 26 éves muszlim lány a családja akarta ellenére összeházasodott a szerelmével. Ezért az édesanyja és a testvérei becsületből brutálisan meggyilkolták. Az egyik legnépesebb iszlám országban, Pakisztánban szinte mindennaposak az ilyen esetek. Az Európába érkező migránsok egyik legnagyobb csoportját pedig a pakisztániak teszik ki.

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

kétharmad

Szijjártó Péter kedden találkozott szlovén kollégájával, Miro Cerarral, akivel egyetért abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait.

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

piszkostizenkettő

A Jóisten nemcsak ételt-italt és tetőt ad a fejünk fölé, hanem gondoskodik a színvonalas szórakoztatásunkról is: ezért találta ki nekünk a magyar ellenzéki figurákat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére