Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Vona a semmibe vezető hídon aggódik a demokráciáért

2018. augusztus 9. 14:38

Amióta Vona Gábor beszállt az internetbe, az picit unalmasabb és oravecznórásabbá vált. A közhelypufogtató Vlogger Vona sminkvideó helyett egy demokráciaféltő anyaggal jelentkezett.

Idő, hely, kedv és más egyebek hiányában nem fogom kielemezni az ötperces életművet, csupán annyit jegyeznék meg, hogy szerintem: 

végteleníteni kellene és úgy lejátszani a Ludwigban.

Vona a műsor elején (úgy 40 másodperc környékén) átsétál egy sehová sem vezető hídon. Ez tűpontosan leírja eddigi munkásságának, politikai karrierjének az esszenciáját, de felteszem, az Alkotó szándéka itt félrecsúszott, szóval nagyvonalúan engedjük ezt el és azzal foglalkozzunk, amit mond.

Vona – aki pont ma ismerte be, hogy a kampányidőszakban Simicska ánuszából politizáltak – első posztjában baloldaliakat meghazudtoló módon siratta a demokráciát. Ezredjére.

A korszakos vloggert, politikust azonban szeretném emlékeztetni egy apróságra. Korábban ő nem nagyon hitt a demokráciában. Sőt, pár évvel ezelőtt még háborút és veszedelmet vizionált. 

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nemzetiségi viszály szítása miatt vizsgálódnak az ukránok

Nemzetiségi viszály szítása miatt vizsgálódnak az ukránok

amerika, london, párizs

Nemzetiségi viszály és gyűlölet szándékos szítása miatt indított büntetőeljárást a Kárpátalja megyei ügyészség a hétvégén a megye több járásában kihelyezett magyarellenes óriásplakátok ügyében.

A magyarok kétharmada büszke rendőreinkre

A magyarok kétharmada büszke rendőreinkre

kétharmad

A felnőtt magyar népesség 63 százaléka ért egyet azzal az állítással, hogy Magyarország büszke lehet a rendőreire, az ellenpólust mindössze a megkérdezettek 27 százaléka alkotja.

Soros után Brüsszel is lapátolta a Brexit-ellenes tüntetésbe a pénzt

Soros után Brüsszel is lapátolta a Brexit-ellenes tüntetésbe a pénzt

amerika, london, párizs

Az európaiak már megszokhatták: ha a népakarat tiszteletben tartása kerül szóba, akkor sem Soros Györgyre, sem pedig Brüsszelre nem számíthatnak.

Megemlékezések és ellenzéki tüntikézés is várható

Megemlékezések és ellenzéki tüntikézés is várható

kétharmad

Országszerte és a határokon túl is tartanak megemlékezéseket, koszorúzásokat az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 62. évfordulóján, ám az ellenzék jóvoltából tüntetés is lesz.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Exit poll: Kaczynskiék állnak nyerésre

A kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) párt áll nyerésre országos szinten a vasárnap este befejezett lengyel helyhatósági választások első fordulójában, több helyi önkormányzatot viszont továbbá is kormányellenzéki koalíciók irányíthatnak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére