Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
pszicho
 
 
 
 

Volt gender, nincs gender

2018. augusztus 18. 11:15

Egy keresetlen, áltudományos képzés állami támogatásának megvonása logikus lépés. Csak annak fáj, aki eddig politikai célokra használta.

Az „áltudományos” jelzőt ma már könnyen megkapja bárki, aki szakterületén nem az aktuális trendeknek hódol. Ma pedig aktuális trend „tudományos” tényekkel alátámasztani, hogy bizonyos elnyomott csoportok előjogokat érdemelnek, más, általában hagyományos értékrendet képviselőkkel szemben. A nagy egyenlőséglogika még ki sem lépett az ajtón, már a küszöbben megbukott, soha nem működött a gyakorlatban. A gender studies mégis az egyenlőséget tűzte zászlajára és próbált ennek nevében politikát csinálni. Most egész egyszerűen annyi történik, hogy ezen törekvéseiket már nem finanszírozná az állam, de önköltségen lehet továbbra is diplomát szerezni genderből. Persze a liberális propaganda szerint „betiltják” és ez megint diktatúra. Pedig csak félnek, mert tudják, hogy ingyen (meg a diákigazolványért) még csak eláltudományoskodott náluk egy-két horgolthippi, de pénzt már senki nem adna ezért a diplomáért.

A gender studies nem szól másról, mint a liberálisok egy új „tudományágának” a megalkotásáról, miután a legtöbb társadalomtudományt már kisajátították maguknak. Mivel a szociológia vagy a pszichológia még így is sokszor ellentmond nekik, kellett egy terület, ami őket igazolja. Kiszűrték a számukra kritikus, a gyakorlatban amúgy helytálló megállapításokat, vegyítették a politikájuknak hasznos elméletekkel és bevonták az érzelmeinkre ható mázzal, ami az egyenlőségért való küzdelem. Pedig nekik sem az egyenlőtlenséggel van bajuk, hanem azzal, hogy nem bírják elfogadni a tényt, hogy minden társadalomban mindig léteznek hierarchikus viszonyok.

Az egyenlőtlenség a lételemük, hiszen magukat is egyenlőbbnek gondolják nagyjából bárkinél.

Ha csak az önigazoló elméleteiket nézzük, jogosan merül fel a kérdés, hogy mi szükség van erre a képzésre? A biológiát nagyon nem lehet felülírni: férfi és női nem van, csak ők képesek gyereknemzésre és pont. Persze lehet dobálózni azzal, hogy de még az állatvilágban is létezik interszexualitás (régen hermafroditák), de a biológia sem véletlenül nevezte az ilyen, egyébként elég ritka eseteket, degenerációnak. Vagy lehet jönni a színes zászlós csoportokkal, hogy szegény melegekkel ki fog ezentúl törődni? Pedig a melegeknek sok köze nincs a genderhez, ott férfi-férfi meg nő-nő felállás van. A nők, meg az elnyomott (ugyan már!) jogaik sem veszítenének semmit, nekik ott vannak a feministák. A gender pedig csak felhasználta ezeket a csoportokat a saját érvényesülésére, a köztudatban meg jól összemosódott minden.

Az egész nem szól másról, mint a politikáról. A liberálisoknak kellett valami, amivel az értelmiségi, „ha nem tudományos, nem hiszek benne” csoportokat is elérhetik, hogy (szerintük) támadhatatlan érvként használhassák a tudományt, és ezen keresztül szervezhessenek közösséget, érvényesíthessék a számukra éppen fontos szempontjaikat. A gender egyértelműen nem más, mint a szélsőséges liberálisok politikai terméke. Csak nálunk nincs erre kereslet.

OLVASTAD MÁR?

pszicho
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Finnek kipipálva, nyert a magyar válogatott

Finnek kipipálva, nyert a magyar válogatott

hajrá, magyarok!

A magyar válogatott Finnország ellen zárta a Nemzetek Ligája C divíziójának 2. csoportjában a küzdelmeket. Győzelemmel!

Most már politikai lúzerképzést is kaphatsz Vona Gábortól

Most már politikai lúzerképzést is kaphatsz Vona Gábortól

kinyílott a pitypang

A Jobbik egykori bukott elnöke, Vona Gábor politikai tanfolyamot tart december 8-án.

Szanaszét hazudják a vörös terrort a balos történészek

Szanaszét hazudják a vörös terrort a balos történészek

kinyílott a pitypang

Vörös terror. Ha kell, ha nem: jobbról és balról is ugranak a témára. Most épp a baloldali történetírás ragadta meg az alkalmat, hogy egy történelemhamisítással felérő mosdatást vigyen véghez Szamuely Tiborék "munkássága" kapcsán. Felkészül a jobboldal.

Merkel ellenfele sincs kibékülve az ENSZ globális migrációs csomagjával

Miután a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) Szász-Anhalt tartományi szervezete elutasította az ENSZ globális migrációs csomagját a hét végi kongresszusán és felszólította a szövetségi kormányt, megszólalt a leköszönő CDU-elnök lehetséges utódja, Jens Spahn is.

Merkelnél bujkált Macron, majd programot hirdetett

Merkelnél bujkált Macron, majd programot hirdetett

amerika, london, párizs

Miközben Franciaországban polgárháborús állapotok uralkodnak, addig a francia köztársasági elnök, Emmanuel Macron Németországban pitizett a német kancellárnál, Angela Merkelnél.

Centenáriumi megemlékezést és autonómiatüntetést tartottak Sepsiszentgyörgyön

Centenáriumi megemlékezést és autonómiatüntetést tartottak Sepsiszentgyörgyön

amerika, london, párizs

Az utóbbi száz év jogküzdelmeit felidéző centenáriumi nagygyűlést, Székelyföldnek területi autonómiát követelő tüntetést tartottak vasárnap Sepsiszentgyörgy főterén, amelyen a szónokok az 1918-as gyulafehérvári határozatban tett, máig beváltatlan autonómiaígéretet kérték számon Bukaresten.

Mozgalmat indított a hazug polgármester

Mozgalmat indított a hazug polgármester

kinyílott a pitypang

Márki-Zay Péter, aki azzal vétette magát észre, hogy két orbitális hazugsággal szállt be a hódmezővásárhelyi kampányba, most mozgalmat alapított egy csapatnyi értelmiségivel. Végre egy új, "független" mozgalom, amely az EU-s és az önkormányzati választáson is darálja az ellenzéki pártokat az összefogás-mantrával.

Trump Soros migránsairól: ha valóban utálják az országokat, ahonnan jöttek, miért lengetik a zászlóikat?

Trump Soros migránsairól: ha valóban utálják az országokat, ahonnan jöttek, miért lengetik a zászlóikat?

amerika, london, párizs

Az USA felé tartó migránskaraván tagjai elvileg azért indultak útnak, mert félnek saját hazájukban élni, mégis milyen büszkén lengetik nemzetük zászlóit - írta Donald Trump amerikai elnök Twitter-bejegyzésében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére