Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Volt brit miniszterelnök: Obama egy nárcisztikus, önimádó pasas

2018. január 10. 16:58

LONDON, 16:58

David Cameron volt brit miniszterelnök egykori tanácsadója számolt be a sajtónak a brit vezető és a volt amerikai elnök "barátinak" mondott kapcsolatáról.

David Cameron azt gondolta, hogy Barack Obama az egyik legnárcisztikusabb ember, akivel valaha is találkozott – állítja Steve Hilton, a miniszterelnök egykori stratégiai főtanácsadója. A stratéga kiemelte, hogy Obama azt gondolta magáról, hogy ő mindenkinél okosabb – írta a Daily Mail.

Fotó: AFP
Hilton még Cameron miniszterelnökségének a kezdetén szolgált tanácsadóként, ám később családi okok miatt a Szilícium-völgybe költözött a feleségével, aki jelenleg a Facebook kommunikációs igazgatója. Hilton azóta a Fox Newson kapott egy saját műsort, amely a The Next Revolution címet viseli.

Obama sosem hallgatott senkire, és mindig is azt hitte, hogy ő minden szakértőnél okosabb, a találkozókat is arra használta fel, hogy kioktassa a munkatársait. Ezek a dolgok katasztrófához vezettek, például Szíria és az Iszlám Állam esetében"

– mondta Hilton. Az Obama-adminisztrációra vonatkoztatva kijelentette, hogy számukra a stílus és a hangnem a fontos, nem pedig a valóság és az eredmények. A tanácsadó azt is hozzátette, hogy Donald Trump pont emiatt antipatikus a liberálisok számára, mivel nem olyan kifinomult a stílusa. A tanácsadó szerint Trump elnök egy év alatt többet tett a dolgozókért, mint elődei 8 vagy 16 év alatt.

Hilton akkor veszett össze Cameronnal, amikor kiderült, hogy ő a Brexit mellett állt, a miniszterelnök pedig a bennmaradás mellett kampányolt.

Fotó: AFP

A korábbi brit kormányfő szóvivője a vádakra reagálva azt közölte, hogy Cameron és Obama jóban voltak, számos közös programjuk volt, együtt pingpongoztak és kosármeccset is néztek. A miniszterelnök azt is elismerte, hogy az elnök néha "tesónak" hívta.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Kedden beindult a Soros-hálózat lejáratógépezete, Brüsszelről pedig kiderült, hogy még mindig az európai terrorizmus fővárosa. A nap legfontosabb hírei.

Három óriásplakát Ebbing határában - egy zseniális film a bosszú természetéről

Három óriásplakát Ebbing határában - egy zseniális film a bosszú természetéről

szabad vasárnap

A Három óriásplakát Ebbing határában című film egy vicces és érzelmes dráma egy igazságra, vagyis inkább bosszúra szomjazó anyáról. Ez a film mindenképpen az év legjobb alkotásai között lesz számon tartva, a pazar alakítások, a remekbe szabott rendezés és a fordulatos történet miatt is. Kritika minimális spoilerrel.

A német nők 58 százaléka szerint Németország nem biztonságos a számukra

Egy, a Bild számára készült friss felmérésből az derül ki, hogy a német nők 58%-a most kevésbé érzi magát biztonságban, mint néhány évvel korábban.

Soros Györgyöt szerette volna fényezni a Financial Times

Soros Györgyöt szerette volna fényezni a Financial Times

amerika, london, párizs

Soros Györgyről és tevékenységének megítéléséről közölt egy nagyobb írást keddi nyomtatott kiadásában a Financial Times. A londoni lap megszólaltatta Kovács Zoltán magyar kormányszóvivőt, valamint Eli Hazant, a Likud izraeli kormánypárt külkapcsolatokért felelős igazgatóját is, akik szerint Soros a választások megnyerése nélkül akarja az egyes országokban a politikai akaratát érvényesíteni.

Éljen: meg is alakult az EU "fake news-ellenes" alakulata

Éljen: meg is alakult az EU "fake news-ellenes" alakulata

amerika, london, párizs

Az Európai Bizottság a napokban nyilvánosságra hozta azon nevek listáját, akik a "fake news" ellen vennék fel a versenyt. Van azonban néhány probléma a projekttel.

Brüsszel még mindig a terrorizmus európai fővárosa

A brüsszeli ügyészség tavaly 802 új nyomozást indított terrorizmussal összefüggésben. Az ügyek száma nagyjából megegyezik az azt megelőző évek adataival - közölte a La Libre Belgique című belga napilap kedden.

Berlusconinak áll a zászló: az olasz nép sem kér a migránsokból

Az Olaszországba érkező migráció elleni "keményvonalas" politika ígérete a szavazók egyharmadának támogatottságát biztosíthatja a március 4-i parlamenti választásokon a közvélemény-kutatóknak az Il Messaggero című olasz napilapban kedden közölt felmérései szerint.

A Fidesz elfogadta a 106 egyéni képviselőjelöltjét és meghozott egy Soros-ellenes határozatot

A Fidesz elfogadta a 106 egyéni képviselőjelöltjét és meghozott egy Soros-ellenes határozatot

közeleg a tél

Egy politikai határozatot is elfogadott a "Soros-terv" elutasításáról a Fidesz országos választmánya azon az ülésén, amelyen döntött a kormánypártok 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltjéről is - közölte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a testület tanácskozása után tartott budapesti sajtótájékoztatóján.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére