Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Visszautaztatják Svédországba a gyilkossággal vádolt migránst

2018. június 26. 14:10

Letartóztattak egy afgán migránst Iránban, mivel nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene azt követően, hogy megölte tinédzser menyasszonyát Svédországban.

A férfit visszaszállítják Svédországba és ott állítják majd bíróság elé.

A 40 éves migráns egy 16 éves lányt vett volna feleségül. A fiatal lányt még 2016 márciusában ölték meg, elégetett maradványaira májusban találtak rá, a vőlegénye ellen pedig júniusban adtak ki körözést. A férfit idén májusban tartóztatták le Iránban és most küldték vissza Svédországba.

A gyilkosság egyetlen gyanúsítottja az afgán férfi, de a bíróságnak nincs olyan bizonyítéka, ami teljes mértékben igazolja, hogy ő követte volna el a gyilkosságot, viszont sokatmondó, hogy a férfi két éve szökésben volt.

A nyilvánosságra hozott hivatalos adatok szerint Svédországban még sohasem volt olyan magas a bűnözés, mint tavaly. A svéd igazságügyi minisztériumhoz tartozó bűnmegelőzési tanács (Brottsförebyggande rådet) frissen nyilvánosságra hozott bűnügyi statisztikái alapján tavaly 1,51 millió bejelentett bűneset történt az országban. Többek között a nemi erőszakok száma növekedett meg kiemelkedően, összesen 7 370 ilyen esetre került sor, 654-gyel többre, mint 2016-ban. A szexuális zaklatások száma elérte a 11 ezret.

Komoly felháborodás tört ki Svédországban

Közéleti vita robbant ki a skandináv államban egy brosúra miatt, amit a szociális ügyekkel is foglalkozó minisztérium adott ki. A téma: gyer...

Az Economist arról írt, hogy a fegyveres bűncselekmények többségét bevándorlók követik el. Több mint 300 lövöldözés volt Svédországban 2017-ben, jelentős szervezett bűnözés pedig a '90-es évek óta van jelent az országban. Akkor még balkáni bevándorlók hoztak létre bandákat. A mostani csoportok viszont sokkal kevésbé szervezettek, de több bajt okoznak. A feketepiacon könnyen beszerzik a fegyvereket és a kézigránátokat. Svédországban tavaly 43-szor történt olyan bűncselekmény, amikor kézigránátot használtak.

A bandatagok 72 százaléka első- vagy másodgenerációs bevándorló. A fegyveres bűncselekmények száma annak ellenére növekszik, hogy a svédek szigorítottak a fegyveres bűncselekmények büntetési tételein. A szemtanúk sokszor nem mernek beszélni a rendőröknek, ez is szerepet játszik abban, hogy 2016-ban a svéd hatóságoknak egy fegyveres gyilkossági ügyet sem sikerült felderíteniük.

A svéd állam eddig a píszínek megfelelően nem rögzítette, hogy a migránsok milyen mértékben rontják a statisztikákat. A bűnügyi statisztikával foglalkozó svéd kormányügynökség májusi közlése szerint viszont "a közbeszéd annyira igényli a friss információkat a bűnözési adatok és a bevándorlás közötti kapcsolatot illetően, hogy a hatóságoknak újra meg kell vizsgálniuk ezt a témakört.” Tehát elképzelhető, hogy lassan készül majd egy olyan kutatás, amiben feltüntetik, hogy a migrációs háttérrel rendelkező emberek összesen mennyi és milyen típusú bűncselekményeket követnek el.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Üdv a baloldal legmélyebb bugyrából, Exarheiából!

Üdv a baloldal legmélyebb bugyrából, Exarheiából!

amerika, london, párizs

Egyre több helyen üti fel a fejét a reakciós baloldal. Mao Ce-tung, Che Guevara, Fidel Castro mentegetése már nem elég a marxisták, a trockisták és az Antifa-szimpatizánsok számára. Mostanra odáig jutottunk, hogy a szélsőbaloldal a "szent cél" érdekében legitimálja az erőszakot. Amerikában, Európában és idehaza is. Képriport a marxisták, az anarchisták és az Antifa poklából, az athéni Exarheiából.

Falhoz lett állítva az Európai Bizottság: miért rángatja dróton Soros György Brüsszelt?

Falhoz lett állítva az Európai Bizottság: miért rángatja dróton Soros György Brüsszelt?

kétharmad

Levélben fordult az Európai Bizottsághoz Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője. A politikus arra szeretne választ kapni Jean-Claude Junckeréktől: miért rángatja Soros György dróton a testületet?

Salvini reméli, hogy a franciák nemsokára megszabadulhatnak Macrontól

Matteo Salvini olasz belügyminiszter, miniszterelnök-helyettes a minap egy hosszabb videóüzenetet tett közzé a közösségi oldalán, amelyben a támogatásáról biztosította a francia népet és azt üzente nekik, hogy jobbat érdemelnek Emmanuel Macronnál.

Századvég: ellenőrizzék a nemzetek az Európai Bizottságot!

Századvég: ellenőrizzék a nemzetek az Európai Bizottságot!

amerika, london, párizs

Egy olyan intézmény létrehozására van szükség, amely transzparenciát teremtene az európai uniós intézmények működésében, és egyúttal a nemzetek ellenőrzése alá helyezné az Európai Bizottságot - javasolja a Századvég.

Az új svéd kulturális miniszter egy Ozoráról szabadult rasztahajú lány

Az új svéd kulturális miniszter egy Ozoráról szabadult rasztahajú lány

amerika, london, párizs

Az új svéd kormányban a zöldpárti Amanda Lind lett a kultúráért és "demokráciáért felelős" miniszter.

Közzétette a Momentum a kampányszámláit, nincs benne köszönet

A Magyar Idők átnézte az iratokat, a lap szerint a számlák közzétételével a párt önmagát leplezte le.

A humanitárius zsarolás új fejezete, avagy miért létérdek a káosz fenntartása Líbiában

A humanitárius zsarolás új fejezete, avagy miért létérdek a káosz fenntartása Líbiában

amerika, london, párizs

A migrációpárti erők óriási nyomásgyakorlásba kezdtek az elmúlt napokban, hogy rákényszerítsék az olasz kormányt a kikötők megnyitására. Ennek előszele volt a német NGO-k karácsonyi manőverezése is.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére