Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Vér és takony a Gösserben - így kávézott Bayer Zsolt

Szentesi Zöldi László

2017. május 15. 15:58

Jó kis beszélgetés zajlott a Tabáni Gösserben, tudják, ahova Bayer Zsolt meghívta a liberális jogvédőket, Gulyás Mártont, valamint Szél Bernadettet, plusz még Berkecz Balázs is megjelent, akit ugyan senki nem hívott meg, de azért szépen elfért az asztalnál.

Szóval jó kis beszélgetés volt, kár, hogy Bayer mellett egyedül Jurák Kata jelent meg azonos oldalon, de sebaj, így szokott ez lenni. Korrekten, egészségesen kirajzolódott a hat a kettő elleni arány, kezdődhetett a vita, beszélgetés, nevezzük bárminek.

Abban előzetesen is biztosak lehettünk, hogy Bayer nem válik liberálissá, Gulyás Marci sem öltözik bocskaiba a beszélgetés után, és hallj csodát, pontosan ezt történt. 

Jómagam már évek óta azt vallom, hogy teljesen értelmetlen dolog liberálisokkal, szocialistákkal, egyenlősítőkkel, feministákkal párbeszédet folytatni, és nem azért, mert az ember retteg a pillanattól, amikor kiderül, hogy valamiben igazuk lehet, hanem azért, mert május van, ilyenkor kiheveredünk a teraszra, hasunkon Tersánszky novelláival, mosolygunk az azúrkék égre, az pediglen visszamosolyog ránk.

A világon minden hasznosabb, mint liberálisokkal beszélgetni.

Bayer Zsolt mindenesetre megpróbálta. És dicséretesen bírta türelemmel. Sőt, az is elismerte, hogy a vért és a taknyot feleslegesen keverte mondandójába. Éppen azért, mert az ellenzék első számú fantomképe, Bayer Zsolt ilyen karakánul, mondhatnám, demokratikus érzülettel fogadta, hogy másként gondolkodók is vannak széles e világon, azt hihettük, liberális beszélgetőtársai ugyanilyen baráti tónust ütnek meg, hiszen a tolerancia és emberszeretet úgyszólván főfoglalkozásuk, a vérükben van.

Ehelyett megtudtuk Szél Bernadettől, hogy a romagyilkosságokat tulajdonképpen Bayer idézte elő, hiszen az ő cikkére bátorodtak fel a gyilkosok. Ilyen ez, tényleg. Én meg hallottam egy tinédzserről, aki meghallgatta Ozzy Osbourne egyik dalát, és aztán jól öngyilkos lett. Vagy ott van Seress Rezső és a Fekete vasárnap, nem beszélve Molnár Csilláról, a hajdani szépségkirálynőről. A Szél Bernadett-i világkép szerint ők valóságos tömeggyilkosok, és akik rájuk hivatkozva öngyilkosok lettek, nem síkhülye szerencsétlenek, hanem áldozatok.

Gulyás Márton is roppant toleránsan viselkedett, legalábbis amíg a kamerák forogtak. Mert aztán, ahogyan a kapcabetyárról lepereg a szenteltvíz, róla is lehullott a tolerancia, a rendezvény után nem volt hajlandó kezet fogni a 888.hu újságírójával. Szóval Gulyás Márton számon kéri máson a toleráns viselkedést, de önmagára valamiért nem tartja érvényesnek. Talán kétfajta igazságérzete van.

Vagy képmutató, hazug ember.

A beszélgetés legdrámaibb pillanata az volt, amikor Szél Bernadett valamilyen írásos tiltakozást –  a liberálisok örök módszerét a bandaszellem egyben tartására – emlegetett Bayernek, aztán meg koppant egy jó nagyot, mert Bayer azt mondta, ő is utálja az erőszakot, továbbítja a papírt a megfelelő helyekre. Bár változatlanul nem világos, hogy Szél Bernadett, az országgyűlés képviselője miért egy újságíróval továbbítja politikai szerelmesleveleit, reméljük, Bayer ügyes postás lesz, és a végén célba ér az a levél.

És aztán? Aztán semmi sem történik.

De hiszen, nem is azért kávéztatok Zsolttal, ugye?

Megmutattátok magatokat, szépen elmondtátok könyvízű igazságaitokat, Marci hisztérikusan kiabált egy kicsit, és belevágott mások szavába, mert pont gyerekszobája nem volt a szerencsétlennek. Szóval mindenki jól végezte a dolgát, aztán iszkiri, irány a kutatóintézet, romkocsma, ki hol lakik, az önkép és a bűn a régi, semmi sem változik, senki nem fejlődik, és persze, egyetlen liberális sem fogja a büdös életben bevallani, hogy valójában intoleráns, gyűlölködő, áldemokratikus elméleti szakember. Vagy szakembernő.

Kellemes májust mindenkinek, kedves jobboldali olvasóim, bátran napozzatok, kiránduljatok, művelődjetek! A kétharmad harmadszor is formálódik, mindig és a mindig után hat fényévvel is lesz elég liberális ebben az országban, hogy az elbukni látszó nemzeti ügyeket feltámassza puszta megjelenésével, megszólalásával.

A tabáni kávézást ugyanis kampányanyagként tanítani kéne a Fidesz-aktivistáknak. Én úgy képzelem a dolgot, hogy ha Editke néni nagyon vonakodik a kapualjban, hogy hát, lelkem, én ki nem állhatom a Fideszt, bejátszunk neki egy perc Gulyás Mártont vagy fél perc Szél Bernadettet, és rimánkodva kéri majd a tollat, valamint előrehozott választást követel, hogy minél hamarabb a Fideszre szavazhasson.

Hajrá május, hajrá Editke néni!

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Soros dollármilliókat égetett el a semmiért

Soros dollármilliókat égetett el a semmiért

amerika, london, párizs

Szoros versenyben, de a Demokrata Párt veszített Floridában. A republikánus Rick Scott behúzta a szenátust, Ron DeSantis pedig a képviselőházat. A baloldal Georgiában is kudarcot vallott.

Szétesőben az LMP: újabb vezető politikus távozik a pártból

Újabb kulcsfontosságú pozíciót betöltő párttag hátrál ki az LMP-ből. Most a párt kommunikációs igazgatója mondott le posztjáról.

Soros György most épp Sebastian Kurznak puncsolt

Soros György most épp Sebastian Kurznak puncsolt

amerika, london, párizs

A tőzsdespekuláns az osztrák fővárosba utazott, hogy több politikussal is tárgyaljon az egyeteme Bécsbe költöztetéséről.

A ballib Politico kétharmados Fidesz-győzelmet jósol az EP-választásra

A ballib Politico kétharmados Fidesz-győzelmet jósol az EP-választásra

amerika, london, párizs

Már a Soros György érdekkörébe tartozó Politico is elismeri, hogy összességében jobboldali győzelem, Magyarországon pedig a Fidesz minden eddiginél nagyobb, kétharmados mandátumszerzése várható a jövő májusi európai parlamenti választáson. A lap előrejelzése szerint az ellenzékből csak a Jobbiknak, az MSZP-nek és talán a DK-nak lehet majd EP-képviselője.

"Kirekesztő lehet a karácsonyi koncert, ezért nincs rá szükség"

"Kirekesztő lehet a karácsonyi koncert, ezért nincs rá szükség"

amerika, london, párizs

Így érvel az olaszországi Terni városának egyik iskolaigazgatója, aki idén megtiltotta a diákjainak, hogy karácsonyi koncertet, ünnepélyt tartsanak.

Pető Iván ifjú szívekben él

Pető Iván ifjú szívekben él

piszkostizenkettő

Liberálisnak lenni a világ más tájain is rém kellemetlen, de az kétségkívül hazai sajátosság, hogy egy Pető Iván, Heller Ágnes vagy Tamás Gáspár Miklós bármiféle hatást gyakorolhat a politikai közösség döntéseire.

Osztrák kormány: 10 évesnél fiatalabb muszlim gyerek ne viseljen fejkendőt

Osztrák kormány: 10 évesnél fiatalabb muszlim gyerek ne viseljen fejkendőt

amerika, london, párizs

A kormány kezdeményezésének célja, hogy az óvodás és az általános iskolás gyerekeknek egyáltalán ne kelljen fejkendőt hordaniuk. Az osztrák jobboldali pártok szerint ugyanis a fejkendő elkülöníti egymástól a gyerekeket, ezáltal hátráltatja az integrációt, ami a politikai iszlám malmára hajtja a vizet.

Fekete Péter miatt estek egymásnak a hagyományőrzők és a píszí élharcosai

Fekete Péter miatt estek egymásnak a hagyományőrzők és a píszí élharcosai

amerika, london, párizs

Hollandia-szerte dulakodtak az emberek egy képzeletbeli karakter, Fekete Péter miatt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére