Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Védjük meg a nácizást!!!

Kovács Tibor

2017. március 27. 18:58

Addig nácizik ez a sok buta ballibsi, míg az egész teljesen értelmét veszti. Védjük meg tőlük, mert ennek igenis történelmi értelme és létjogosultsága van. A zsidóságnak valamit tenni kéne mert a nácizmus rémtetteinek szörnyűségét kisebbítik azok, akik lassan mindenkit náciznak és Hitlerhez hasonlítanak. 

Ha a világ vezető politikusait egy stadionba zárnánk, és ott találomra egy almát hajítanánk közéjük nagyobb eséllyel találnánk el olyat, akit már lenácizott valaki, mint akit még nem. A nácizás veszélyes divattá vált. Aktuálpolitikai fegyvert gyártottak belőle, akivel lőnek boldog-boldogtalanra, de nem igazán találnak el olyat, aki valóban náci eszmékkel fenyegetné a világot.

A nácikat és a nácizmust, minden jóérzésű embernek el kell ítélni, nem engedhetjük meg, hogy még egyszer egy ilyen súlyos történelmi tragédia megtörténjen. Mindent meg kell tennünk, hogy már csírájában elfojtsunk minden a náci eszméket zászlajára tűző kezdeményezést. A második világháború vége óta a nácizmus elítélése és a holokauszt rémtetteinek elítélése a zsidóság jogos és fájdalmas követelése. A múltból tanulni kell. A nácik olyan súlyú bűnöket követtek el, ami ebben formában példátlan a történelemben. Ezért valakit nácinak hívni, meglehetősen nagy felelősség. Sokféle bűnt el lehet követni, sok rossz mondatot ki lehet mondani, esetleg olyan politikát kezdeményezni, amely másoknak nem kedvez, ahogy sok politikus és magánember megtette azt a európai történelemben.

De a sok bűn közül csak egyszer jutottak el a nácizmusig, a többi esetben, még ha elítélhető események történtek is, nem mérhetők a nácik bűneihez. Akik mégis hozzá mérik, a nácizmus bűneit kisebbítik, a zsidóság szenvedéseit becsülik le.

Egyesek ma már úgy használják a náci jelzőt, mint a gimnazisták a basszust, ezzel elveszik értelmét és súlyát, ami komoly bűn. A fiatal generációkban, akik nem értik pontosan a nácik bűneit, mert azokat nem ismerik eléggé, csak azt látják, hogy a hivatásos nácizók Trumpot, Orbánt, Merkelt vagy épp zsidó politikusokat illetnek ilyen jelzővel, jogosan keletkezik olyan benyomás, hogy a nácizmus nem is olyan szörnyű. Márpedig ez lesz a következménye a nyakló nélküli nácizásnak. A náci jelzőt, csak indokolt esetben lehetne használni, ami elég súlyos ahhoz, hogy összemérhetőnek tartsuk a nácik bűneivel. A zsidóságnak kellene valamit tennie, mert az ellenük elkövetett bűnöket bagatellizálja, aki ezt a szót, ezt a fegyvert saját hírnevének növelése érdekében alkalmazza. Mert a hivatásos nácizók ezt valójában önmagukért teszik, nem a nácikat akarják megállítani, nem a rémségek megismétlődését megakadályozni.

Rájöttek, aki elég hangosan és megfelelő helyen nácizik, az előbb-utóbb híres lesz.

A mai nácizás önző, értelmetlen és káros. A nácizás és egy migránsellenes megjegyzés között nagyon nagy a távolság és a kettő közötti politikára más jelzőket kellene használni. Azért nem teszik a hivatásos nácizók, mert az nem hozna nekik elég hírnevet, az nem üzenné meg az egész művelt világnak, hogy ők a humánum oldalán állnak.

Valójában azonban sokat ártanak a humánum eszméjének a fölösleges hisztériával és valakinek meg kellene állítani őket. Meg kell tőlük védeni a nácizást, hogy annak megmaradjon súlya és értelme. Ma nincs olyan ismert politikus a nyugati világban, aki elég szélsőséges hozzá, hogy méltó legyen erre a jelzőre. A világban ma csak egyetlen erő van, amely elég gonosz, elég kegyetlen és elég fanatikus a nácizmushoz hasonló tettek elkövetésére. A faramuci helyzet az, hogy a hivatásos nácizók épp őket védik.

A radikális iszlám elvei és tettei elképesztő mértékben emlékeztetnek a nácizmusra.

Amit az ISIS művel az bátran nevezhető népirtásnak, és ha lehetősége lenne rá kiirtaná a fél világot a legválogatottabb módszerekkel. Az ő eszméik és nem azokkal szembeni védelem állnak a nácizmushoz közel, ezek ellen kéne a hivatásos nácizóknak küzdeni.

Tegyünk valamit, védjük meg a nácizás jogát és védjük meg magunkat a radikális iszlám nácizmushoz közel álló ideológiájától és támadásától. 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A Fidesz megpróbálja kihúzni Junckerből, mennyi közpénzt utal az EU a migránskártyákra

A Fidesz megpróbálja kihúzni Junckerből, mennyi közpénzt utal az EU a migránskártyákra

kétharmad

Írásbeli kérdéssel fordulnak az Európai Bizottság (EB) "isiászos" elnökéhez.

Olasz kormány: a francia étvágy hírhedt és már régóta ismerjük

Az olasz kormány egyik minisztere úgy fogalmazott: a francia elnök az EU Olaszország ellen irányuló nyomásának vezéralakja lett.

Kigyulladt Gyurcsányék főhadiszállása

Kigyulladt Gyurcsányék főhadiszállása

kétharmad

Szombaton, Budapest VI. kerületében kigyulladt egy négyemeletes irodaépület negyedik emelete. A helyszínre nagy erőkkel érkeztek a tűzoltók. Közben kiderült: a Demokratikus Koalíció (DK) irodái "gyulladtak" ki. A tüzet eloltották.

Élő adásban jelentkezett be a boszniai mészáros

A háborús bűncselekmények miatt életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt Ratko Mladic volt boszniai szerb hadseregparancsnok pénteken élő adásban jelentkezett be telefonon a szerbiai Happy Televízióban, ezért az ENSZ nemzetközi törvényszéki mechanizmusa (MICT) úgy döntött, a következő egy hónap során felvételt készít az elítélt beszélgetéseiről.

Most akkor hány nem létezik valójában?

Most akkor hány nem létezik valójában?

kétharmad

Liberális körökben az egyik legfelkapottabb téma manapság a gender, vagyis a társadalmi nemek elmélete. A genderhívők nem a biológiai nemekben, vagyis a férfiban és nőben gondolkodnak, hanem tucatnyi társadalmi nemben. A genderszabadságnak az is része lehet, hogy valaki reggel még férfinak érzi magát, de estére már nőként viselkedik. Ezt a "tudományt" a jövőben a magyar kormány nem kívánja államilag finanszírozni a magyar egyetemeken. Mondanom sem kell, a libsi hiszti egyből beindult.

Olyan tüntetés várta Merkelt Chemnitzben, amelyre senki sem számított

Olyan tüntetés várta Merkelt Chemnitzben, amelyre senki sem számított

amerika, london, párizs

Angela Merkel német kancellár Chemnitzbe látogatott. A kelet-németországi város arról vált híressé az elmúlt hónapokban, hogy egy gyilkos migráns miatt nagy tüntetések folytak a városban. Az elmúlt hónapokban egyre csökkent a feszültség, ám Merkel megérkezése kiverte a biztosítékot és a tüntetők újra ellepték az utcákat.

The UN migration pact is a crackdown on national sovereignty and here is the reason why

The UN migration pact is a crackdown on national sovereignty and here is the reason why

amerika, london, párizs

The "Global Compact for Safe, Orderdly and Regular Migration" is about to be signed in December. However, the tendency we see is that more and more countries are backing out of the agreement. Let us examine the reasons behind this phenomenon.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére