Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Védjük meg a nácizást!!!

Kovács Tibor

2017. március 27. 18:58

Addig nácizik ez a sok buta ballibsi, míg az egész teljesen értelmét veszti. Védjük meg tőlük, mert ennek igenis történelmi értelme és létjogosultsága van. A zsidóságnak valamit tenni kéne mert a nácizmus rémtetteinek szörnyűségét kisebbítik azok, akik lassan mindenkit náciznak és Hitlerhez hasonlítanak. 

Ha a világ vezető politikusait egy stadionba zárnánk, és ott találomra egy almát hajítanánk közéjük nagyobb eséllyel találnánk el olyat, akit már lenácizott valaki, mint akit még nem. A nácizás veszélyes divattá vált. Aktuálpolitikai fegyvert gyártottak belőle, akivel lőnek boldog-boldogtalanra, de nem igazán találnak el olyat, aki valóban náci eszmékkel fenyegetné a világot.

A nácikat és a nácizmust, minden jóérzésű embernek el kell ítélni, nem engedhetjük meg, hogy még egyszer egy ilyen súlyos történelmi tragédia megtörténjen. Mindent meg kell tennünk, hogy már csírájában elfojtsunk minden a náci eszméket zászlajára tűző kezdeményezést. A második világháború vége óta a nácizmus elítélése és a holokauszt rémtetteinek elítélése a zsidóság jogos és fájdalmas követelése. A múltból tanulni kell. A nácik olyan súlyú bűnöket követtek el, ami ebben formában példátlan a történelemben. Ezért valakit nácinak hívni, meglehetősen nagy felelősség. Sokféle bűnt el lehet követni, sok rossz mondatot ki lehet mondani, esetleg olyan politikát kezdeményezni, amely másoknak nem kedvez, ahogy sok politikus és magánember megtette azt a európai történelemben.

De a sok bűn közül csak egyszer jutottak el a nácizmusig, a többi esetben, még ha elítélhető események történtek is, nem mérhetők a nácik bűneihez. Akik mégis hozzá mérik, a nácizmus bűneit kisebbítik, a zsidóság szenvedéseit becsülik le.

Egyesek ma már úgy használják a náci jelzőt, mint a gimnazisták a basszust, ezzel elveszik értelmét és súlyát, ami komoly bűn. A fiatal generációkban, akik nem értik pontosan a nácik bűneit, mert azokat nem ismerik eléggé, csak azt látják, hogy a hivatásos nácizók Trumpot, Orbánt, Merkelt vagy épp zsidó politikusokat illetnek ilyen jelzővel, jogosan keletkezik olyan benyomás, hogy a nácizmus nem is olyan szörnyű. Márpedig ez lesz a következménye a nyakló nélküli nácizásnak. A náci jelzőt, csak indokolt esetben lehetne használni, ami elég súlyos ahhoz, hogy összemérhetőnek tartsuk a nácik bűneivel. A zsidóságnak kellene valamit tennie, mert az ellenük elkövetett bűnöket bagatellizálja, aki ezt a szót, ezt a fegyvert saját hírnevének növelése érdekében alkalmazza. Mert a hivatásos nácizók ezt valójában önmagukért teszik, nem a nácikat akarják megállítani, nem a rémségek megismétlődését megakadályozni.

Rájöttek, aki elég hangosan és megfelelő helyen nácizik, az előbb-utóbb híres lesz.

A mai nácizás önző, értelmetlen és káros. A nácizás és egy migránsellenes megjegyzés között nagyon nagy a távolság és a kettő közötti politikára más jelzőket kellene használni. Azért nem teszik a hivatásos nácizók, mert az nem hozna nekik elég hírnevet, az nem üzenné meg az egész művelt világnak, hogy ők a humánum oldalán állnak.

Valójában azonban sokat ártanak a humánum eszméjének a fölösleges hisztériával és valakinek meg kellene állítani őket. Meg kell tőlük védeni a nácizást, hogy annak megmaradjon súlya és értelme. Ma nincs olyan ismert politikus a nyugati világban, aki elég szélsőséges hozzá, hogy méltó legyen erre a jelzőre. A világban ma csak egyetlen erő van, amely elég gonosz, elég kegyetlen és elég fanatikus a nácizmushoz hasonló tettek elkövetésére. A faramuci helyzet az, hogy a hivatásos nácizók épp őket védik.

A radikális iszlám elvei és tettei elképesztő mértékben emlékeztetnek a nácizmusra.

Amit az ISIS művel az bátran nevezhető népirtásnak, és ha lehetősége lenne rá kiirtaná a fél világot a legválogatottabb módszerekkel. Az ő eszméik és nem azokkal szembeni védelem állnak a nácizmushoz közel, ezek ellen kéne a hivatásos nácizóknak küzdeni.

Tegyünk valamit, védjük meg a nácizás jogát és védjük meg magunkat a radikális iszlám nácizmushoz közel álló ideológiájától és támadásától. 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Szijjártó New Yorkban: a migráció nem emberi jog

Szijjártó New Yorkban: a migráció nem emberi jog

kétharmad

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn New Yorkban, az ENSZ-közgyűlés ülésszakához kapcsolódóan rendezett Nelson Mandela béke-csúcstalálkozón szólalt fel.

A Párbeszéd szerint a kormány hibája, hogy szopófantom kísértett Kőbányán

A baloldallal és az MSZP-vel kapcsolatban már megszokhattuk a csúsztatások, ferdítések és hazugságok áradatát a párt kommunikációjában. Azért időről időre még mindig sikerül meglepetést okozniuk. Ezúttal Burány Sándor értelmezte sajátosan a valóságot.

Levélben köszönte meg Orbán Viktor a Magyarország melletti kiállást

Levélben köszönte meg Orbán Viktor a Magyarország melletti kiállást

kétharmad

A magyar kormányfő azon képviselőknek küldött levelet, akik leszavazták a Soros-Sargentini-jelentést az Európai Parlamentben.

Olaszország is szigorítja a menekültügyi rendszerét

Olaszország is szigorítja a menekültügyi rendszerét

amerika, london, párizs

Az érkezők azonosítási idejének meghosszabbítását, a humanitárius menedékjog kérelmezésének szigorítását, valamint a bűncselekményt elkövető emberek kiutasítását is tartalmazza az olasz kormány új biztonsági és migrációs törvényerejű rendelete, amelyet Giuseppe Conte miniszterelnök és Matteo Salvini belügyminiszter mutatott be hétfőn Rómában.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei egy helyen.

It­ta­san oko­zott bal­ese­tet egy ukrán dip­lo­mata Bu­da­pes­ten

It­ta­san oko­zott bal­ese­tet egy ukrán dip­lo­mata Bu­da­pes­ten

kinyílott a pitypang

Az il­lető bár dip­lo­mata-ko­csi­val köz­le­ke­dett, de nem tudta vagy nem akarta iga­zolni, hogy dip­lo­mata. Szon­dát fújni sem volt haj­landó. A rend­őr­ség a za­var­tan vi­sel­kedő férfit be­vitte a János kór­házba.

Soros alapítványa bíróságon veszi célba a bevándorlás megállításáért felelős törvényt

A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához (EJEB) fordult a "Stop Soros" törvénycsomag miatt a Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundations) - jelentette be honlapján hétfőn a szervezet.

A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

amerika, london, párizs

A túlterhelt titkosszolgálat nem tudja majd nyomon követni azokat az iszlamistákat, akiket a közeljövőben tervez szabadon engedni a szigetország.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére