Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Védjük meg a nácizást!!!

Kovács Tibor

2017. március 27. 18:58

Addig nácizik ez a sok buta ballibsi, míg az egész teljesen értelmét veszti. Védjük meg tőlük, mert ennek igenis történelmi értelme és létjogosultsága van. A zsidóságnak valamit tenni kéne mert a nácizmus rémtetteinek szörnyűségét kisebbítik azok, akik lassan mindenkit náciznak és Hitlerhez hasonlítanak. 

Ha a világ vezető politikusait egy stadionba zárnánk, és ott találomra egy almát hajítanánk közéjük nagyobb eséllyel találnánk el olyat, akit már lenácizott valaki, mint akit még nem. A nácizás veszélyes divattá vált. Aktuálpolitikai fegyvert gyártottak belőle, akivel lőnek boldog-boldogtalanra, de nem igazán találnak el olyat, aki valóban náci eszmékkel fenyegetné a világot.

A nácikat és a nácizmust, minden jóérzésű embernek el kell ítélni, nem engedhetjük meg, hogy még egyszer egy ilyen súlyos történelmi tragédia megtörténjen. Mindent meg kell tennünk, hogy már csírájában elfojtsunk minden a náci eszméket zászlajára tűző kezdeményezést. A második világháború vége óta a nácizmus elítélése és a holokauszt rémtetteinek elítélése a zsidóság jogos és fájdalmas követelése. A múltból tanulni kell. A nácik olyan súlyú bűnöket követtek el, ami ebben formában példátlan a történelemben. Ezért valakit nácinak hívni, meglehetősen nagy felelősség. Sokféle bűnt el lehet követni, sok rossz mondatot ki lehet mondani, esetleg olyan politikát kezdeményezni, amely másoknak nem kedvez, ahogy sok politikus és magánember megtette azt a európai történelemben.

De a sok bűn közül csak egyszer jutottak el a nácizmusig, a többi esetben, még ha elítélhető események történtek is, nem mérhetők a nácik bűneihez. Akik mégis hozzá mérik, a nácizmus bűneit kisebbítik, a zsidóság szenvedéseit becsülik le.

Egyesek ma már úgy használják a náci jelzőt, mint a gimnazisták a basszust, ezzel elveszik értelmét és súlyát, ami komoly bűn. A fiatal generációkban, akik nem értik pontosan a nácik bűneit, mert azokat nem ismerik eléggé, csak azt látják, hogy a hivatásos nácizók Trumpot, Orbánt, Merkelt vagy épp zsidó politikusokat illetnek ilyen jelzővel, jogosan keletkezik olyan benyomás, hogy a nácizmus nem is olyan szörnyű. Márpedig ez lesz a következménye a nyakló nélküli nácizásnak. A náci jelzőt, csak indokolt esetben lehetne használni, ami elég súlyos ahhoz, hogy összemérhetőnek tartsuk a nácik bűneivel. A zsidóságnak kellene valamit tennie, mert az ellenük elkövetett bűnöket bagatellizálja, aki ezt a szót, ezt a fegyvert saját hírnevének növelése érdekében alkalmazza. Mert a hivatásos nácizók ezt valójában önmagukért teszik, nem a nácikat akarják megállítani, nem a rémségek megismétlődését megakadályozni.

Rájöttek, aki elég hangosan és megfelelő helyen nácizik, az előbb-utóbb híres lesz.

A mai nácizás önző, értelmetlen és káros. A nácizás és egy migránsellenes megjegyzés között nagyon nagy a távolság és a kettő közötti politikára más jelzőket kellene használni. Azért nem teszik a hivatásos nácizók, mert az nem hozna nekik elég hírnevet, az nem üzenné meg az egész művelt világnak, hogy ők a humánum oldalán állnak.

Valójában azonban sokat ártanak a humánum eszméjének a fölösleges hisztériával és valakinek meg kellene állítani őket. Meg kell tőlük védeni a nácizást, hogy annak megmaradjon súlya és értelme. Ma nincs olyan ismert politikus a nyugati világban, aki elég szélsőséges hozzá, hogy méltó legyen erre a jelzőre. A világban ma csak egyetlen erő van, amely elég gonosz, elég kegyetlen és elég fanatikus a nácizmushoz hasonló tettek elkövetésére. A faramuci helyzet az, hogy a hivatásos nácizók épp őket védik.

A radikális iszlám elvei és tettei elképesztő mértékben emlékeztetnek a nácizmusra.

Amit az ISIS művel az bátran nevezhető népirtásnak, és ha lehetősége lenne rá kiirtaná a fél világot a legválogatottabb módszerekkel. Az ő eszméik és nem azokkal szembeni védelem állnak a nácizmushoz közel, ezek ellen kéne a hivatásos nácizóknak küzdeni.

Tegyünk valamit, védjük meg a nácizás jogát és védjük meg magunkat a radikális iszlám nácizmushoz közel álló ideológiájától és támadásától. 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Trump is drukkol a fiatal srácnak, akit alaptalanul lejáratott a balliberális sajtó

Trump is drukkol a fiatal srácnak, akit alaptalanul lejáratott a balliberális sajtó

amerika, london, párizs

Nick Sandmann, a Covingtoni Katolikus Középiskola diákja 250 millió dollárra perelte be a Washington Post című balliberális lapot, amiért alaptalan vádaskodásokkal járatták le. Donald Trump amerikai elnök is drukkol a 16 éves srácnak.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

Német rendőri vezető: a bevándorlók körében jellemző a súlyos bűncselekmények magas aránya

Német rendőri vezető: a bevándorlók körében jellemző a súlyos bűncselekmények magas aránya

amerika, london, párizs

Az Iszlám Állam nevű terrorszervezet szinte teljes megsemmisülésének ellenére változatlanul nagy az iszlamista terrortámadások veszélye Németországban - mondta a német szövetségi bűnügyi hivatal (BKA) vezetője szerdán egy berlini konferencián.

Kényszerzubbonyt az ellenzéknek?

Kényszerzubbonyt az ellenzéknek?

pszicho

Az áprilisi veszteséget meggyászolták, most a téveszméik kerítik csapdába őket.

Feministák miatt írták át a francia nyelvtant

Feministák miatt írták át a francia nyelvtant

kinyílott a pitypang

Átírta a nyelvtant a francia tudományos akadémia. A csak hímnemű foglalkozásneveknek kitaláltak egy nőnemű változatot is a nyelvészek, hogy ne legyen gond a genderkompatibilitással.

A németek döntő többsége aggódik a bevándorlás miatt

A németek több mint 70 százaléka aggódik a bevándorlás miatt egy friss felmérés szerint.

Jézus halálán viccelődött Ausztriában egy zöldpárti képviselő

Jézus halálán viccelődött Ausztriában egy zöldpárti képviselő

amerika, london, párizs

Nyugati szomszédunknál azon megy a vita, hogy nagypéntek csak részben legyen munkanap. A Zöldek egyik képviselője botrányos megjegyzéssel hívta fel magára a figyelmet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére