Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Van olyan negyed, ahol négyből három gyereket már bevándorló anya szül

2018. augusztus 24. 13:31

Aggasztó adatokat hoztak nyilvánosságra Nagy-Britanniában.

Nyilvánosságra hozták azokat az adatokat Nagy-Britanniában, melyek arról szólnak, hogy az édesanyák hány százaléka származik valamely másik országból. A diagramokat területi alapon is megjelenítették, melyből kiderült, hogy van olyan terület a szigetországban, ahol a gyerekek háromnegyedét külföldi anya szülte meg. 

A Daily Mail által szemlézett dokumentum szerint rekordnagyságú a bevándorló anyák száma Nagy-Britanniában, és egyre csak több lesz belőlük. Országos átlagot tekintve 2017-ben az anyák 28,4 százaléka volt külföldről bevándorolt személy. A lap megjegyzi, hogy ez az adat csaknem ötvenéves rekordnak számít, utoljára 1969-ben mértek ilyen magas számot.

Egyesek szerint a tömeges migráció – ami Nagy-Britanniát sem kerülte el – teljesen átrajzolja a társadalmat és az országot, ezáltal fokozódik a nyomás a közszolgáltatási intézményekre, például a kórházakra vagy az iskolákra.

A bevándorló háttérrel rendelkező anyák száma a kilencvenes években indult meg felfelé. Bár akkor az arányuk mindössze 11,6 százalék volt, 2004-re ez már csaknem húsz százalékra emelkedett. Abban az évben azonban Tony Blair, akkori baloldali miniszterelnök megnyitotta az ajtót a bevándorlók és a vendégmunkások előtt, akik el is özönlötték az országot. 

A brit KSH, ottani nevén ONS adatai szerint tavaly összesen 192 651 szülést hajtottak végre azok az anyák, akik nem tősgyökeres britek.

Ezzel együtt a születések száma csökken, Angliában és Walesben összesen 679 106 gyerek látta meg a napvilágot, ami több mint kétszázalékos csökkenés a 2016-os adathoz képest. 

A nem európai országokból származó anyák döntő többsége indiai és pakisztáni.

Alp Mehmet, a MigrationWatch nevű szervezet helyettes vezetője elmondta, hogy sokkal szigorúbban kell kezelni és ellenőrizni a migrációt, hiszen a legújabb adatok is rámutattak, hogy a bevándorlók a lakosság egyre nagyobb részét teszik ki. 

Ez egy újabb vészharang, mely megkongott, ilyen hatásai vannak a tömeges bevándorlásnak. A jelenség megváltoztatja a társadalom egységét és természetét, az anyagi oldaláról nem is beszélve"

– mondta a szakember. 

A legmagasabb számokat amúgy Londonban és annak közvetlen vonzáskörzetében mérték, a külföldi származású anyák száma Brentben, London északnyugati részén a legmagasabb, ahol 75,7 százalékos arányt mértek, azaz ott négyből három gyereket nem tősgyökeres brit anya szül meg. 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Századvég: a magyarok nagy többsége ellenzi az államilag finanszírozott genderképzést

Századvég: a magyarok nagy többsége ellenzi az államilag finanszírozott genderképzést

kétharmad

A megkérdezettek 60 százaléka inkább egyetért az Emmi és az Igazságügyi Minisztérium azon előterjesztésével, melynek keretében megszűnik a gender szak állami finanszírozása - derül ki a Századvég Alapítvány által a 888.hu számára készített közvélemény-kutatásból.

Egyre többen utasítják el az ENSZ migrációs paktumát az EP-ben is

Több felszólaló határozottan bírálta az ENSZ migrációs csomagját, de voltak olyanok is, akik támogatták a bevándorlást ösztönző paktumot az Európai Parlament (EP) kedd esti vitáján.

Macron és Zuckerberg együtt cenzúrázhatja a Facebookot

Macron és Zuckerberg együtt cenzúrázhatja a Facebookot

amerika, london, párizs

A francia kormány emberei lehetnek az első külső cenzorok a Facebook történetében.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a szerdai nap folyamán!

A migránskaraván leggyorsabb tagjai már az amerikai kerítést másszák

A migránskaraván leggyorsabb tagjai már az amerikai kerítést másszák

amerika, london, párizs

Felmászott az amerikai-mexikói határon lévő kerítésre mintegy húsz közép-amerikai migráns, akik az egyik migránskaravánnal indultak útnak Hondurasból egy hónappal ezelőtt, hogy eljussanak az Egyesült Államokba - közölték szemtanúk és a helyszínen tartózkodó újságírók.

Hátrányos megkülönböztetést szenvednek el a keresztény diákok az amerikai egyetemeken

Az amerikai egyetemi campusokon ismét történt néhány olyan incidens, amely alapján felmerül a kérdés, hogy valóban van-e szólásszabadság ezekben az oktatási intézményekben, és hogy nem éri-e hátrányos megkülönböztetés a keresztény diákokat.

A gyorskaja és az ingyenes egészségügy hiányzik az ISIS dzsihadista feleségeinek

A gyorskaja és az ingyenes egészségügy hiányzik az ISIS dzsihadista feleségeinek

amerika, london, párizs

Egyre több segélykérés jut el a világsajtóhoz olyan nyugati nőktől, akik néhány évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy csatlakoznak az Iszlám Állam nevű dzsihadista szervezethez, ám sanyarú sorsuk okán mostanra meggondolták magukat és haza szeretnének térni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére