Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Van olyan negyed, ahol négyből három gyereket már bevándorló anya szül

2018. augusztus 24. 13:31

Aggasztó adatokat hoztak nyilvánosságra Nagy-Britanniában.

Nyilvánosságra hozták azokat az adatokat Nagy-Britanniában, melyek arról szólnak, hogy az édesanyák hány százaléka származik valamely másik országból. A diagramokat területi alapon is megjelenítették, melyből kiderült, hogy van olyan terület a szigetországban, ahol a gyerekek háromnegyedét külföldi anya szülte meg. 

A Daily Mail által szemlézett dokumentum szerint rekordnagyságú a bevándorló anyák száma Nagy-Britanniában, és egyre csak több lesz belőlük. Országos átlagot tekintve 2017-ben az anyák 28,4 százaléka volt külföldről bevándorolt személy. A lap megjegyzi, hogy ez az adat csaknem ötvenéves rekordnak számít, utoljára 1969-ben mértek ilyen magas számot.

Egyesek szerint a tömeges migráció – ami Nagy-Britanniát sem kerülte el – teljesen átrajzolja a társadalmat és az országot, ezáltal fokozódik a nyomás a közszolgáltatási intézményekre, például a kórházakra vagy az iskolákra.

A bevándorló háttérrel rendelkező anyák száma a kilencvenes években indult meg felfelé. Bár akkor az arányuk mindössze 11,6 százalék volt, 2004-re ez már csaknem húsz százalékra emelkedett. Abban az évben azonban Tony Blair, akkori baloldali miniszterelnök megnyitotta az ajtót a bevándorlók és a vendégmunkások előtt, akik el is özönlötték az országot. 

A brit KSH, ottani nevén ONS adatai szerint tavaly összesen 192 651 szülést hajtottak végre azok az anyák, akik nem tősgyökeres britek.

Ezzel együtt a születések száma csökken, Angliában és Walesben összesen 679 106 gyerek látta meg a napvilágot, ami több mint kétszázalékos csökkenés a 2016-os adathoz képest. 

A nem európai országokból származó anyák döntő többsége indiai és pakisztáni.

Alp Mehmet, a MigrationWatch nevű szervezet helyettes vezetője elmondta, hogy sokkal szigorúbban kell kezelni és ellenőrizni a migrációt, hiszen a legújabb adatok is rámutattak, hogy a bevándorlók a lakosság egyre nagyobb részét teszik ki. 

Ez egy újabb vészharang, mely megkongott, ilyen hatásai vannak a tömeges bevándorlásnak. A jelenség megváltoztatja a társadalom egységét és természetét, az anyagi oldaláról nem is beszélve"

– mondta a szakember. 

A legmagasabb számokat amúgy Londonban és annak közvetlen vonzáskörzetében mérték, a külföldi származású anyák száma Brentben, London északnyugati részén a legmagasabb, ahol 75,7 százalékos arányt mértek, azaz ott négyből három gyereket nem tősgyökeres brit anya szül meg. 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Mióta Sadiq Khan vezeti Londont, az erőszak a mindennapok része lett

A brit közlekedési rendőrség legfrissebb adatai szerint a londoni metróban elkövetett bűncselekmények száma 43 százalékkal ugrott meg az elmúlt három évben, mióta a város vezetését Sadiq Khan vette át.

Már vádat is emeltek Macron korábbi testőre ellen

Már vádat is emeltek Macron korábbi testőre ellen

amerika, london, párizs

Alexandre Benalla ellen azután kezdett nyomozni az ügyészség, miután kiderült, hogy luxuskörülmények között, diplomata-útlevéllel utazgatott.

Hollywood ismét eleget tett a liberális elvárásoknak: az lehetsz, ami lenni akarsz

Hollywood ismét eleget tett a liberális elvárásoknak: az lehetsz, ami lenni akarsz

szabad vasárnap

A Sebezhetetlen és a Széttörve folytatásaként M. Night Shyamalan univerzumának újabb fejezetéhez érkeztünk. Van az a hollywoodi legenda, hogy Shyamalan minden nagyon jó filmjére jut egy igazán rossz. A legenda sajnos ismét igaznak bizonyult, az Üveg ugyanis nem lett más, mint egy darabokra tört álom.

Salvini pártját nem lehet megállítani: tovább erősödött a Liga támogatottsága

Salvini pártját nem lehet megállítani: tovább erősödött a Liga támogatottsága

amerika, london, párizs

Megközelíti a 36 százalékot a Matteo Salvini vezette olasz kormánypárt, a Liga támogatottsága egy szombaton közölt közvélemény-kutatás szerint, amelynek eredménye a Liga egyeduralmát mutatja ki az országban négy hónappal az európai parlamenti választások előtt.

A téves párhuzam

A téves párhuzam

kétharmad

A mostani tüntetéssorozat miatt a balliberális médiumok, illetve politikum egyre gyakrabban emlegeti 2006-ot. A két esemény között párhuzamot vonni nemcsak téves, veszélyes, hanem nettó butaság - erre világított rá az Echo TV Informátor című műsora.

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

Az "Árnyékszékkormány"

Megtámadták a tüntetők az Echo TV stábját

Az Echo TV kollégái kint vannak a budapesti demonstráción, többen az operatőrre támadtak. A rendőröknek kellett közbeavatkozniuk.

Az Index fake news gyár megint hírt hamisított: most éppen Székesfehérvárról

A tények és a valóság egyáltalán nem érdekli a ballib álhírgyártó médiumokat. A minden áron az ellenzéket propagálni akaró nagy igyekezetében az Index most épp a valójában történteknek az ellenkezőjét közölte a Székesfehérvár pénteki közgyűléséről megírt álhírében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére