Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Van olyan negyed, ahol négyből három gyereket már bevándorló anya szül

2018. augusztus 24. 13:31

Aggasztó adatokat hoztak nyilvánosságra Nagy-Britanniában.

Nyilvánosságra hozták azokat az adatokat Nagy-Britanniában, melyek arról szólnak, hogy az édesanyák hány százaléka származik valamely másik országból. A diagramokat területi alapon is megjelenítették, melyből kiderült, hogy van olyan terület a szigetországban, ahol a gyerekek háromnegyedét külföldi anya szülte meg. 

A Daily Mail által szemlézett dokumentum szerint rekordnagyságú a bevándorló anyák száma Nagy-Britanniában, és egyre csak több lesz belőlük. Országos átlagot tekintve 2017-ben az anyák 28,4 százaléka volt külföldről bevándorolt személy. A lap megjegyzi, hogy ez az adat csaknem ötvenéves rekordnak számít, utoljára 1969-ben mértek ilyen magas számot.

Egyesek szerint a tömeges migráció – ami Nagy-Britanniát sem kerülte el – teljesen átrajzolja a társadalmat és az országot, ezáltal fokozódik a nyomás a közszolgáltatási intézményekre, például a kórházakra vagy az iskolákra.

A bevándorló háttérrel rendelkező anyák száma a kilencvenes években indult meg felfelé. Bár akkor az arányuk mindössze 11,6 százalék volt, 2004-re ez már csaknem húsz százalékra emelkedett. Abban az évben azonban Tony Blair, akkori baloldali miniszterelnök megnyitotta az ajtót a bevándorlók és a vendégmunkások előtt, akik el is özönlötték az országot. 

A brit KSH, ottani nevén ONS adatai szerint tavaly összesen 192 651 szülést hajtottak végre azok az anyák, akik nem tősgyökeres britek.

Ezzel együtt a születések száma csökken, Angliában és Walesben összesen 679 106 gyerek látta meg a napvilágot, ami több mint kétszázalékos csökkenés a 2016-os adathoz képest. 

A nem európai országokból származó anyák döntő többsége indiai és pakisztáni.

Alp Mehmet, a MigrationWatch nevű szervezet helyettes vezetője elmondta, hogy sokkal szigorúbban kell kezelni és ellenőrizni a migrációt, hiszen a legújabb adatok is rámutattak, hogy a bevándorlók a lakosság egyre nagyobb részét teszik ki. 

Ez egy újabb vészharang, mely megkongott, ilyen hatásai vannak a tömeges bevándorlásnak. A jelenség megváltoztatja a társadalom egységét és természetét, az anyagi oldaláról nem is beszélve"

– mondta a szakember. 

A legmagasabb számokat amúgy Londonban és annak közvetlen vonzáskörzetében mérték, a külföldi származású anyák száma Brentben, London északnyugati részén a legmagasabb, ahol 75,7 százalékos arányt mértek, azaz ott négyből három gyereket nem tősgyökeres brit anya szül meg. 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

A britek tudják, hogy öngyilkosság kiengedni a terroristákat, mégis erre készülnek

amerika, london, párizs

A túlterhelt titkosszolgálat nem tudja majd nyomon követni azokat az iszlamistákat, akiket a közeljövőben tervez szabadon engedni a szigetország.

Bezáratnák az ukrán nacionalisták a beregszászi magyar külképviseletet

Mintegy másfél tucat ukrán nacionalista tüntetett hétfő délelőtt Magyarország beregszászi konzulátusa előtt, követelve az összes magyar konzul kiutasítását és a konzulátus működésének beszüntetését, mert szerintük a képviselet "az ukránellenes politika eszközévé vált".

Műmájer vagy, Bono!

Műmájer vagy, Bono!

piszkostizenkettő

Bono nem politizáló zenész, hanem zenélő politikus (persze a gagyi kategóriából). Vagy hogy a politikus kifejezést fajsúlyosabb figuráknak tartogassuk, mondjuk azt, hogy közönséges küldönc, aki történetesen nem papírból olvassa fel a Szabad Nép vezércikkét, hanem merő véletlenségből egy basszusgitáros is álldogál mellette, a háta mögött pediglen egy dobos üldögél.

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

amerika, london, párizs

Románia egyesülésének századik évfordulója alkalmából a keleti szomszédunk már megint túltolja a biciklit, a románok most egy olyan térképpel házalnak, amelyen az országuk határa Debrecenig és Szolnokig, vagyis a Tisza vonaláig terjed.

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

kétharmad

Az illegális szemétlerakás már mindenkinek az agyára megy. Annak érdekében, hogy megfékezzék a szemetelőket, a kormány azt tervezi, bűncselekménnyé minősíti az illegális hulladéklerakást.

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

kétharmad

A párttagok Puch Lászlót és Gyurcsány Ferencet teszik felelőssé azért, mert teljesen eladósodott a szocialista párt.

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

amerika, london, párizs

A panamai hajózási hatóság visszavonta az Aquarius nevű civil mentőhajó regisztrációját, a legközelebbi kikötéskor el kell távolítani róla a panamai lobogót, és nem hajózhat ki új regisztráció nélkül - tudatták a hajót bérlő NGO-k.

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

kétharmad

A külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban nyilatkozott a távirati irodának.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére