Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#focivébé
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Válasz a MÚOSZ-nak, avagy a függetlenség hazug legendája

Apáti Bence

2017. szeptember 12. 11:58

Az információhoz való jog nem egyoldalú dolog. Az olvasóknak joguk van tudni, hogy ki, mit, és miért ír.

Az információ hatalom. Információ hiányában az egyszerű választópolgár félrevezethetővé válik. Könnyen azt hiheti ugyanis, hogy az a sok nagy tudású, szemüveges újságíró, aki különböző tévéstúdiókban szakért, mind ideológiailag, mind politikailag független véleményt képvisel. Pedig az ilyen újságíró ritka, mint a fehér holló. Ha egészen őszinte akarok lenni, én még a büdös életben nem láttam úgynevezett független újságírót.

A függetlenség elvesztése szakmai ártalom.

Ha valaki politikai újságírásra adja szegény fejét, akkor a nap nagy részében a bel- és külpolitikai cikkek, tudósítások, nyilatkozatok, sőt kommentek böngészésével vagy írásával foglalkozik. És Isten bocsássa meg, véleménye is lesz azokról.

És ha most a nyájas olvasó szemérmesen, nagy titokban magába néz, és a szívére teszi azt a drága kezét, amivel a cikkemre kattintott (az Isten áldja meg ezért) akkor saját magáról sem állíthatja, hogy független. Aki már ott tart, hogy egy belpolitikai eseményt elemző cikket megnyit, az majdnem ugyanolyan "őrült", mint az újságírók maguk.

Bizony. 

A helyzet az, hogy aki napi szinten politikával, és például ilyen cikkek olvasgatásával kínozza magát, az már rég elvesztette a függetlenségét. Valahova tudatosan vagy tudat alatt letette a voksát. Ezzel természetesen nem azt állítom, hogy a kedves olvasóm  vérszoci/lmp-s/fideszes vagy – ahogyan azt sem, hogy minden 444-es és indexes momentumos –, de ideológiailag már egészen biztosan elköteleződtél valamerre. Jobbos, konzervatív, liberális, vagy ezek különböző szerelemgyermeke lettél. 

Ahogyan a publicisztikákat író újságírók is, akik különböző elvek és ideológiák mentén teszik a dolgukat. Lehetne ezt még sokáig elemezgetni, de igazából teljesen felesleges. Ez ugyanis ilyen kurva egyszerű.  

Aki mást mond – akármilyen brutálisan hangzik, de –, az hazudik.

És ha már az információval kezdtem: Soros és Simicska médiái mostanában azon szoktak keseregni, hogy bizonyos falvakban – ahol nem lehet fogni a Hír TV és az ATV híradóit, beszélgetős, elemzős háttérműsoraikat – az emberek nem juthatnak megfelelő információhoz. "Sérülnek az emberi jogaik."

Amiről természetesen – ki gondolta volna – személyesen a gonosz Orbán tehet.

Szerény, agymosottpropagandista véleményem szerint viszont:

  1. Az RTL ellenzéki hangvételű híradóját és kormánykritikus háttérműsorait ugyanannyi háztartásban lehet nézni, mint a TV2 híradóját.
  2. Amikor az RTL és az M1 mellett még a Bárdos-féle TV2 híradója is szórta a kormánypropagandát, akkor miért nem sipákoltak? (Mifelénk akkoriban a TV2-t vörös tévé 2-nek hívták. Nyilván nem alaptalanul.)
  3. Ha jól tudom, az ATV és a Hír TV még mindig az alapcsomag része, ellentétben az Echo TV-vel. Nekem például elég sok csatornám van (Spektrumtól kezdve a Comedy Centralig minden van), de a TV2 híradóján és az M1-en kívül nem láthatok a Fidesz véleményét artikuláló műsorokat. Most is neten nézem épp Bayerék Sajtóklubját. Máshogy ugyanis nem láthatom-hallhatom, hogy ők mit gondolnak a világról. 

Persze a belpesti liberális értelmiség nyilván azt gondolja, hogy ez jól van így. Sőt, ahogy olvasgatom a blogjaikat és a kommentjeiket, Bayerék inkább örüljenek, ha a haladás nevében még nem lógnak egy lámpavason, miután meglincselték őket.

Eközben Olgáék és haverjaik műsorai folyamatosan tolják Simicska, Soros és az ellenzéki pártok a kormányra nézve csöppet sem hízelgő véleményét. Közben pedig fülsüketítően hangosan sivalkodnak. Hogy őket Borsodszirákon nem hallhatja a belpolitikai történések iránt különös érdeklődést mutató Mari néni és hű párja, Pista bácsi. Botrány.

Aztán mostanában jött még divatba megyei lapok emlegetése. Hogy a Mészáros. Meg a Vajna. Egy kis információ: ezek a függetlenobjektív megyei lapok olyan vérszocik voltak, hogy csak na. Ezidáig. 27(!!) éve! (meg persze azelőtt is, de azt már elengedtem)

Eddig miért nem hisztiztetek, kedves ballib propagandisták? Eddig nem zavart titeket a pártosság?

Vagy említhetném hatalmas olvasottságú bulvárlapokat és az azokban minden egyes nap megjelenő véleményrovatokat, amit kivétel nélkül olyan ballib újságírók vittek, akik a publicisztika megírása előtt még alaposan körbenyalták a szocikat és a szadeszt a Nap-kelte stúdiójában.

Azokkal mi van? Azzal nem volt bajotok? Az nem propaganda? Vagy az ingyenes Metro napilap? Ami szintúgy kormánypárti volt. Persze csak, ha Gyuriferiék kormányoztak. 

Olyan példányszámban árasztotta el a szoci propaganda a metrót, hogy reggelente a peron nem látszott az újságoktól. És ti Pravdáztok? Akkor hol voltatok? Akkor miért nem "aggódtatok" a médiatúlsúly miatt?

Kedves MÚOSZ, kedves Olga, kedves ballib újságírók! 

Az információhoz való jog nem egyoldalú dolog. Az olvasóknak joguk van tudni, hogy ki, mit, és miért ír. Jól mondjátok. Valóban nem bűncselekmény Sorostól kapni a fizetést. Ahogyan az sem, ha mi megírjuk, hogy ha valaki Sorostól kapja a fizetését. Az olvasóknak joguk van ezekhez az információkhoz.

Mert ti, ott a baloldalon láthatólag foggal-körömmel, az utolsó leheletetekig ragaszkodtok ahhoz a 27 éve szuggerált hazugsághoz, hogy független, semleges értelmiségiként kutatjátok az igazságot, azonban az igazság ezzel szemben az, hogy nagyon is függtök valakiktől. És nagyon is tartoztok valahová. Baloldaliak vagytok. Liberálisok vagytok. Mindig is azok voltatok. 27 éve azok vagytok. Amivel semmi baj sincs. A ti bajotok. 

És nem, kedves MÚOSZ, ez valóban nem bűncselekmény. De az olvasókat 27 éve megtéveszteni, függetlenséget, ideológiasemlegességet hazudni, az már minimum etikátlan. 

De az sem bűncselekmény, kedves MÚOSZ, ha az olvasók megtudják, hogy ki kapja Sorostól, és ki kapja Simicskától a napi betevőt. 

Joguk van tudni. 

Joguk van az információhoz.

És értem én, kedves MÚOSZ, hogy mi is az igazi bajod, hogy ne érteném, de akárhogy sipákolsz, akárhányszor árulkodsz a fejlett Nyugatnak, az olvasók meg fogják tudni, hogy kit etet Soros. Hála istennek elmúltak azok az idők, amikor ez a módi még működött. 

Látom zavar titeket, hogy listázunk. Érdekes, engem egyáltalán nem érdekel, hogy ha a betiltott HVG, 444, Index 24.hu, Nyugati Fény, Magyar Narancs, 168 Óra, Népszava, Kettős Mérce, ATV, Hír TV megírja, hogy jobber vagyok, vagy hogy Mészáros vagy Vajna megvásárolta valamelyik médiát. Minket nem ez érdekel. Mi 27 éve nyílt lapokkal játszunk. 

Az apám is nyílt lapokkal játszott. Ti sunnyogtok 27 éve.

Az olvasó, a választópolgár pedig dönteni fog. 

Eldönti, hogy kinek hisz. Annak, aki vállalja, hogy hova tartozik, vagy annak, aki eltitkolja.

Nyugodtan írjatok fel a listára. Büszkén vállalom. 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Botka a Soros-hálózat irodavezetője Szegeden?

Botka a Soros-hálózat irodavezetője Szegeden?

kétharmad

A Demokrata egy kiváló cikkben tárta fel a szegedi Soros-titkokat. A napfény városában a helyzet sokkal komplexebb, mint Pécsett vagy Debrecenben, ugyanis Szegeden sokkal több van egy egyszerű irodánál és a köré építgetett kezdetleges hálózatnál. A Demokrata cikke szerint a szegedi Soros-hálózatot maga Botka László vezeti, és a város teljes hivatali gépezete mögötte áll.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.

Felejthető mérkőzésen nyert Uruguay

Uruguay Luís Suárez góljával 1-0-ra legyőzte Szaúd-Arábiát, és így a házigazda Oroszországgal együtt biztosította helyét a legjobb 16 között.

Az Aquarius hajó Spanyolországban "megmentett"  bevándorlói máris elkezdtek illegálisan továbbállni

Az Aquarius hajó Spanyolországban "megmentett" bevándorlói máris elkezdtek illegálisan továbbállni

amerika, london, párizs

Maguk az ügyben érintett illegális migránsok bizonyították be, hogy Olaszország nagyon is jó döntést hozott, amikor nem engedte kikötni Itáliában a Soros-hálózatba tartozó francia migránssegítő szervezet Aquarius nevű hajóját, a fedélzetén több száz afrikai bevándorlóval. A spanyol baloldal által "megmentett" bevándorlók ugyanis azonnal elkezdtek eltünedezni.

Botrány lett lord Sugar szenegáli válogatottra tett rasszista poénjából

Nagy botrányt keltett Nagy-Britanniában az egyik közismert brit milliárdos pénzembernek, lord Sugarnek a Twitteren közzétett képe, amely a szenegáli labdarúgó-válogatottal sértő módon viccelődik, mivel az a játékosokat olyan migránsokként ábrázolja, akik az illegális utcai áruk eladásából élnek.

Verhofstadt a rémkirály újabb fenekedése

Verhofstadt a rémkirály újabb fenekedése

piszkostizenkettő

Guy Verhofstadt bíróság elé citálná az állam és kormányfők tanácsát "döntéshozatal elmulasztása" miatt. Nem bátorság ez, de még nem is vakmerőség. Valójában ócska blöff, liberális köntösben.

Akinek semmi sem szent: kilencvenéves hölgyre támadt rá egy afrikai migráns

A 21 éves gambiai bevándorló zaklatta, majd kirabolta áldozatát.

Ronaldo góljával győzött Portugália

Cristiano Ronaldo negyedik percben szerzett találatával Portugália 1-0-ra legyőzte Marokkót a világbajnokságon, így utóbbi az első búcsúzó a tornán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére