Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
century-on
 
 
 
 

Valami nagyon durva dolgot találtak Szibériában

2017. november 13. 23:36

Egyedülálló tetemet találtak kutatók Szibériában, egy tökéletes állapotban fennmaradt barlangi oroszlán maradványaira bukkantak.

Orosz kutatók rendkívüli felfedezést tettek, hiszen Jakutföldön, a világ egyik legzordabb területén egy több tízezer éves, tökéletes állapotban fennmaradt barlangi oroszlán tetemére bukkantak.

A szakértők szerint az állat nyolchetes korában pusztulhatott el. Teste a folyamatos hideg idő és a fagyott talajnak köszönhetően maradt fenn szinte tökéletes állapotban.

A tetemet a fővárosba szállították, hogy a vizsgálatokkal megállapítsák, az állat pontosan mikor is pusztulhatott el. Egyelőre azt sem tudni, hogy hím vagy nőstény élőlény volt, a feltételezések szerint húsz- és ötvenezer évvel ezelőtt élhetett.

Valery Plotnikov biológus a Sputniknak elmondta, hogy az állatot a Tirekhtyakh folyó partján, Abyisky régióban találták meg.

A fagyott talaj sokat olvadt az utóbbi hetekben és a tetem egyre feljebb került, így találták meg a kutatók"

– fogalmazott a biológus, aki szerint a barlangi oroszlán tízezer éve halhatott ki.

Fotó: AFP

Az első hasonló felfedezés még kétszáz éve történt, azt a tetemet 1810-ben találták meg a franconiai barlangban, Németországban.

OLVASTAD MÁR?

century-on
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Liberális tv-csatorna: ne szülj gyereket, azzal csak a környezetet szennyezed

Liberális tv-csatorna: ne szülj gyereket, azzal csak a környezetet szennyezed

amerika, london, párizs

Egészen megdöbbentő írást engedtek ki az NBC tv-csatorna internetes oldalán. A szerző, Travis Rieder hosszasan elemzi a cikkben, miért rossz ötlet gyereket hozni a világra.

Tudtátok? Soros György egy vámpír!

Tudtátok? Soros György egy vámpír!

kinyílott a pitypang

Legalábbis ez a címe Sage Wanderer dalának, amely a YouTube-ra is felkerült pár napja.

Milliókat kaphatnak a fogorvosok a kormánytól

Milliókat kaphatnak a fogorvosok a kormánytól

közeleg a tél

Sajtóinformációk szerint hárommillió forintot kaphatnak praxisonként a fogorvosok, az összeget a tervek szerint mind a 3300, a közellátásban működő fogorvosi körzet megkapja.

Farage rálépett Sorosék tyúkszemére

Alig pár nappal azután, hogy Nigel Farage levelet küldött az EP-képviselőknek, Soros György emberei egyből nekiestek a brit képviselőnek.

Végső elkeseredettségükben egy eddig soha nem használt eszközt vetnek be a svéd rendőrök

A stockholmi rendőrség jövőre egy zajérzékelő eszközt készül telepíteni a város azon negyedeibe, ahol az utóbbi időszakban - főleg a bevándorlás miatt - egekbe szökött bűnözés.

Péntekre idézte be a NAV Dobrev Klárát

Péntekre idézte be a NAV Dobrev Klárát

közeleg a tél

A Magyar Idők információi szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatósága jövő péntekre idézte be Dobrev Klárát, aki az Altus Befektetési és Vagyonkezelő Zrt.-t és az Altus Portfólió Kft. vezetője.

Egyre biztosabb, hogy nem Afrika az emberiség bölcsője

Egy Kínában talált 260 000 éves koponya teljesen átírhatja mindazt, amit az emberi evolúcióról tudunk.

A muszlim Uber-sofőr megölte két gyermekét, majd rágyújtotta a házat a nejére

Börtönbüntetésre ítéltek egy muszlim férfit, aki benzines ruhával fojtotta meg gyermekeit és gyújtotta fel saját lakását pénzügyi problémákra hivatkozva.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére