Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Utószó a lombikbébi vitához

Apáti Bence

2017. szeptember 1. 17:58

Püspök úr! Hatalmas riszpekt, hogy elmondta, amit hite szerint gondol. Bár én nem értek egyet vele, ahogy a magyarok nagy része sem, de mondja csak.

Történt a napokban, hogy Veres András megyés püspök elkövette az egyik megbocsáthatatlan ősbűnt: elmondta a katolikus egyház álláspontját lombikbébi ügyben. 

(Természetesen ezen kívül is rengeteg ősbűn van: jobboldali szavazónak, illetve szimpatizánsnak lenni, lakájmédiát olvasni, illetve megosztani – rosszabb esetben írni – és 28 éves analfabéta nigériai bűnözőket nem csillogó szemű 12 éves szíriai kisfiúknak látni.)

Na de térjünk vissza szegény Veres Andráshoz, és az ő ősbűnéhez!

Szegény András atya a jelek szerint túl sok lakájmédiát olvasott, mely tevékenysége során arra a téves következtetésre juthatott, hogy egy olyan országban él, ahol szólás és vallásszabadság van.

Talán nem sértem meg, ha azt mondom:  csacsiság volt minden mendemondának azonnal hitelt adni. 

Magyarországon ugyanis éppenséggel az a helyzet, hogy a személyesen Orbán által elnyomott, bebörtönzött, ellehetetlenített, és megfélemlített liberális értelmiség először verbálisan meglincseli, aztán apró cafatokra tépi, majd lehugyozza, végül egy jeltelen sírba temeti a más értékrend szerint élő s gondolkodó polgártársai meggyalázott tetemét. 

A szeánszot a szokásos ügymenet szerint élő egyenesben közvetíti mind a 14 darab betiltott ellenzéki hírportál, blog, online és offline média.  Valamint a Hír TV. Felsorolnám egyesével őket, de annyi karakter nincs. (Majd, ha flekkre kapom a propaganda fizut. Akkor.)

És, hogy tovább bonyolítsam ezt az amúgy sem egyszerű botrányt: a püspök úr nyilvánvalóan bedőlt annak a függetlenellenzékihaladó propagandának is, hogy a patásg888i fasisztanáciklerikàlis autokráciájában most már minden bántódás nélkül beszélhetnek a  keresztény emberek – urambocsá! – még a papok (így ő is)  mindenféle embriókról, abortuszról, Bibliáról, meg Jézus Krisztusi tanításokról. Egyszóval a hitükről. 

(Amikor még normális demokrácia volt ebben a koszfészekben és a baloldali napi- és hetilapok mellé nem fért egy jobbos sajtótermék sem az újságos bódék polcain, eszébe sem jutott volna ilyen őrültség. )

No, nemcsak otthon, a négy fal között, mint a boldog békeidőkben, mikor még a hiperfüggetlen Nap-keltére ébredtünk, és Bárdos András méghiperfüggetlenebb híradójára feküdtünk, hanem amúgy betyárosan, hangosan, kint az utcán, nagy nyilvánosság előtt. Felelőtlenül, bele a nagyvilágba. Vagy egy mikrofonba. 

A 888 olvasóinak nem kell mondanom, András atya hibát hibára halmozott.

A püspök urat szerény véleményem szerint a fent említett dolgokon kívül még az tehette naivan óvatlanná, hogy Ferenc pápa az elmúlt időszakban a liberális értelmiség ünnepelt rocksztárjává avanzsált a migrációval kapcsolatban a valóságtól teljesen elrugaszkodott álláspontja miatt. 

Így joggal gondolhatta, hogy a Szent Atya és a Katolikus egyház – a ballib értelmiség köreiben kevéssé népszerű – útmutatását is közvetítheti. 

Szegény atyának ugyanis sok egyéb mellett ez is a munkája. 

És persze nem feledkezhetünk meg a kétfarkúak két évvel ezelőtti plakátkampányáról sem. Amikor egyszercsak bibliai idézetek mindenféle indokolatlan helyeken bukkantak fel. 

Pár évente figyelhető meg ez a szokatlan természeti jelenség. Ilyenkor a mi drága kereszténygyűlölő, ateista hippijeink Orbánbasi megbuktatása érdekében még az ördöggel is lepaktálnak.

Akarom mondani: megtérnek. 

Ilyenkor a hirtelen jött hitbuzgalomtól belázasodva kezdik el lapozgatni a kölcsönkért Bibliát pár jó kis idézet után kutatva. 

A megtalált mondatokat diadalmasan óriásplakátokra nyomtatják majd, és úgy tolják  a valóban hívő emberek képébe, mint a szobatisztaságra még képtelen kiskutya pofáját a saját szarába. 

Én magam egy szintig vagyok csak bátor. 

Például a Hős utcába is gyáva vagyok egyedül  bemenni. És keresztényi hitvitákba sem  mernék állást foglalni.

Félek.

No nem úgy, mint a híres színész, aki legszívesebben ordítana, de nem mer. 

Nem – amúgy megélhetésileg rettegek –, hanem őszintén. 

Úgyhogy Püspök úr! Hatalmas riszpekt, hogy elmondta, amit hite szerint gondol. Bár én nem értek egyet vele, ahogy a magyarok nagy része sem, de mondja csak.

Csak így tovább!

Ilyen bátran! 

Hajrá Veres András, hajrá magyarok! 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Belgium is kiléphet az ENSZ migrációs paktumából

Belgium is kiléphet az ENSZ migrációs paktumából

amerika, london, párizs

A belga szövetségi kormány menekültügyi és migrációs államtitkársága nem támogatja az ENSZ globális migrációs csomagjának aláírását - közölte a Le Soir című belga napilap szerdán.

Theresa May: a brit kormány jóváhagyta a Brexit-megállapodást

A brit kormány jóváhagyta a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló megállapodás-tervezetet - közölte szerda este, a kabinet ötórás soron kívüli ülése után Theresa May brit miniszterelnök.

Leszavazták a migránsvízumot az EP-ben, de Soros emberei új voksolásért sírnak

Leszavazták a migránsvízumot az EP-ben, de Soros emberei új voksolásért sírnak

amerika, london, párizs

Nem lett meg az abszolút többség a humanitárius célú vízumok bevezetését kezdeményező határozatról szóló szerdai európai parlamenti (EP-) szavazáson, de a jelentéstevő új voksolást szeretne kiíratni, mivel szerinte technikai hiba történt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a legfontosabb hírek a mai nap.

Puzsér a tét nélküli idióta, pont ilyenre van szüksége az ellenzéknek

Puzsér a tét nélküli idióta, pont ilyenre van szüksége az ellenzéknek

8)8)8

Puzsér a celebizmus ellen küzdő főceleb. Ő a tét nélküli ember! A liberális médiában tenyésző nihilizmust ötvözi az előrehaladott pszichopatológiás identitászavarral.

Alkotmányba foglalnák a fehérellenes rasszizmust Dél-Afrikában

Alkotmányba foglalnák a fehérellenes rasszizmust Dél-Afrikában

fehér férfi

Cyril Ramaphose dél-afrikai elnök biztosította szerdán az Európai Parlamentet: országa földreformja nemsokára teljes mértékben alkotmányos lesz.

Újraélesztésért cserébe nemi erőszak lenne a vád

Újraélesztésért cserébe nemi erőszak lenne a vád

pszicho

A férfiak már félnek nőket újraéleszteni, mert szexuális erőszakkal vádolhatják meg őket.

Igazságos ez így?

Igazságos ez így?

piszkostizenkettő

A kultúrrendőr - Pozsonyi (b)irodalma 5.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére