Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Utószó a lombikbébi vitához

Apáti Bence

2017. szeptember 1. 17:58

Püspök úr! Hatalmas riszpekt, hogy elmondta, amit hite szerint gondol. Bár én nem értek egyet vele, ahogy a magyarok nagy része sem, de mondja csak.

Történt a napokban, hogy Veres András megyés püspök elkövette az egyik megbocsáthatatlan ősbűnt: elmondta a katolikus egyház álláspontját lombikbébi ügyben. 

(Természetesen ezen kívül is rengeteg ősbűn van: jobboldali szavazónak, illetve szimpatizánsnak lenni, lakájmédiát olvasni, illetve megosztani – rosszabb esetben írni – és 28 éves analfabéta nigériai bűnözőket nem csillogó szemű 12 éves szíriai kisfiúknak látni.)

Na de térjünk vissza szegény Veres Andráshoz, és az ő ősbűnéhez!

Szegény András atya a jelek szerint túl sok lakájmédiát olvasott, mely tevékenysége során arra a téves következtetésre juthatott, hogy egy olyan országban él, ahol szólás és vallásszabadság van.

Talán nem sértem meg, ha azt mondom:  csacsiság volt minden mendemondának azonnal hitelt adni. 

Magyarországon ugyanis éppenséggel az a helyzet, hogy a személyesen Orbán által elnyomott, bebörtönzött, ellehetetlenített, és megfélemlített liberális értelmiség először verbálisan meglincseli, aztán apró cafatokra tépi, majd lehugyozza, végül egy jeltelen sírba temeti a más értékrend szerint élő s gondolkodó polgártársai meggyalázott tetemét. 

A szeánszot a szokásos ügymenet szerint élő egyenesben közvetíti mind a 14 darab betiltott ellenzéki hírportál, blog, online és offline média.  Valamint a Hír TV. Felsorolnám egyesével őket, de annyi karakter nincs. (Majd, ha flekkre kapom a propaganda fizut. Akkor.)

És, hogy tovább bonyolítsam ezt az amúgy sem egyszerű botrányt: a püspök úr nyilvánvalóan bedőlt annak a függetlenellenzékihaladó propagandának is, hogy a patásg888i fasisztanáciklerikàlis autokráciájában most már minden bántódás nélkül beszélhetnek a  keresztény emberek – urambocsá! – még a papok (így ő is)  mindenféle embriókról, abortuszról, Bibliáról, meg Jézus Krisztusi tanításokról. Egyszóval a hitükről. 

(Amikor még normális demokrácia volt ebben a koszfészekben és a baloldali napi- és hetilapok mellé nem fért egy jobbos sajtótermék sem az újságos bódék polcain, eszébe sem jutott volna ilyen őrültség. )

No, nemcsak otthon, a négy fal között, mint a boldog békeidőkben, mikor még a hiperfüggetlen Nap-keltére ébredtünk, és Bárdos András méghiperfüggetlenebb híradójára feküdtünk, hanem amúgy betyárosan, hangosan, kint az utcán, nagy nyilvánosság előtt. Felelőtlenül, bele a nagyvilágba. Vagy egy mikrofonba. 

A 888 olvasóinak nem kell mondanom, András atya hibát hibára halmozott.

A püspök urat szerény véleményem szerint a fent említett dolgokon kívül még az tehette naivan óvatlanná, hogy Ferenc pápa az elmúlt időszakban a liberális értelmiség ünnepelt rocksztárjává avanzsált a migrációval kapcsolatban a valóságtól teljesen elrugaszkodott álláspontja miatt. 

Így joggal gondolhatta, hogy a Szent Atya és a Katolikus egyház – a ballib értelmiség köreiben kevéssé népszerű – útmutatását is közvetítheti. 

Szegény atyának ugyanis sok egyéb mellett ez is a munkája. 

És persze nem feledkezhetünk meg a kétfarkúak két évvel ezelőtti plakátkampányáról sem. Amikor egyszercsak bibliai idézetek mindenféle indokolatlan helyeken bukkantak fel. 

Pár évente figyelhető meg ez a szokatlan természeti jelenség. Ilyenkor a mi drága kereszténygyűlölő, ateista hippijeink Orbánbasi megbuktatása érdekében még az ördöggel is lepaktálnak.

Akarom mondani: megtérnek. 

Ilyenkor a hirtelen jött hitbuzgalomtól belázasodva kezdik el lapozgatni a kölcsönkért Bibliát pár jó kis idézet után kutatva. 

A megtalált mondatokat diadalmasan óriásplakátokra nyomtatják majd, és úgy tolják  a valóban hívő emberek képébe, mint a szobatisztaságra még képtelen kiskutya pofáját a saját szarába. 

Én magam egy szintig vagyok csak bátor. 

Például a Hős utcába is gyáva vagyok egyedül  bemenni. És keresztényi hitvitákba sem  mernék állást foglalni.

Félek.

No nem úgy, mint a híres színész, aki legszívesebben ordítana, de nem mer. 

Nem – amúgy megélhetésileg rettegek –, hanem őszintén. 

Úgyhogy Püspök úr! Hatalmas riszpekt, hogy elmondta, amit hite szerint gondol. Bár én nem értek egyet vele, ahogy a magyarok nagy része sem, de mondja csak.

Csak így tovább!

Ilyen bátran! 

Hajrá Veres András, hajrá magyarok! 

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Műmájer vagy, Bono!

Műmájer vagy, Bono!

piszkostizenkettő

Bono nem politizáló zenész, hanem zenélő politikus (persze a gagyi kategóriából). Vagy hogy a politikus kifejezést fajsúlyosabb figuráknak tartogassuk, mondjuk azt, hogy közönséges küldönc, aki történetesen nem papírból olvassa fel a Szabad Nép vezércikkét, hanem merő véletlenségből egy basszusgitáros is álldogál mellette, a háta mögött pediglen egy dobos üldögél.

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

amerika, london, párizs

Románia egyesülésének századik évfordulója alkalmából a keleti szomszédunk már megint túltolja a biciklit, a románok most egy olyan térképpel házalnak, amelyen az országuk határa Debrecenig és Szolnokig, vagyis a Tisza vonaláig terjed.

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

Komolyabb büntetésre számíthatnak a szemetelők

kétharmad

Az illegális szemétlerakás már mindenkinek az agyára megy. Annak érdekében, hogy megfékezzék a szemetelőket, a kormány azt tervezi, bűncselekménnyé minősíti az illegális hulladéklerakást.

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

Csődbe mehet az MSZP: utolsó tartalékaikból vegetálnak

kétharmad

A párttagok Puch Lászlót és Gyurcsány Ferencet teszik felelőssé azért, mert teljesen eladósodott a szocialista párt.

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

Elvették az engedélyét a migránstaxiztató Aquariusnak

amerika, london, párizs

A panamai hajózási hatóság visszavonta az Aquarius nevű civil mentőhajó regisztrációját, a legközelebbi kikötéskor el kell távolítani róla a panamai lobogót, és nem hajózhat ki új regisztráció nélkül - tudatták a hajót bérlő NGO-k.

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

Szijjártó: az ENSZ-nek jogi és biztonsági garanciákat kellene adnia az üldözött keresztények visszatéréséhez

kétharmad

A külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban nyilatkozott a távirati irodának.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez lesz ma.

Az ellenzék rárontott a hazájára

Deák Dániel politológus szerint óriási a tétje a 2019-es EP-választásnak, az Európa jövőjét féltő tömegeknek ez lesz az utolsó lehetőségük arra, hogy változást érjenek el a brüsszeli testületekben.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére