Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Újabb szabálytalanságok Soros drogtanyáján: a kitartottjai egyből kampányolnak a helyért

2017. szeptember 26. 21:28

Június 10-én a VIII. kerületi Auróra Kioszk-nál a rendőrség tizenöt vendéget állítottak elő kábítószer-birtoklás miatt. Ennek ellenére augusztusban úgy tűnt, hogy újra kinyithat a szórakozóhely, azonban a VIII. kerületi önkormányzat újabb szabálytalanságokat tárt fel működésével kapcsolatban.

A júniusi rendőrségi intézkedések hatására Józsefváros jegyzője, Danada-Rimán Edina a hatóság kezdeményezésére, közbiztonsági érdekből a büntetőeljárás befejezéséig, de legfeljebb egy évig bezáratta a helyet. Az Origo információ szerint a Józsefvárosi Magdolna Negyed Egyesület többször jelezte a hatóságoknak, hogy a szórakozóhelyek látogatói zavarják a lakosság nyugalmát, nyíltan drogot fogyasztanak az utcán. Végül más miatt zárták be a helyet: a kereskedelmi tevékenység megkezdésére és folytatására vonatkozó engedély hiánya miatt.

Az önkormányzat talán ekkor még nem is sejtette, hogy ezzel a döntésével rövid időn belül a teljes magyarországi Soros-hálózattal szemben találja magát. A drogtanya kultikus helye volt Soros kitartottjainak, itt működött ugyanis az Udvarhelyi Tessa által fémjelzett Közélet Iskolája, de az Auróra tekinthető a PM "Mártát a Magdolnának" kampány központjának is.

A történet kedvéért megjegyeznénk, hogy a PM támogatottja, Bolba Márta aztán csúfos vereséggel zárta a józsefvárosi időközi önkormányzati választást, amire az előbb említett kampányt készítették.

Az Auróra hivatalos támogatói között egyébként jelenleg is megtalálható a Soros-féle Open Society Foundation, partnerei között pedig ott találjuk a Szivárvány Missziót, az Alternatíva Alapítványt, és a Budapest Pride-ot - írja az Origo.

Természetes hát, hogy a Soros-bérencek nem hagyhatták szó nélkül a tényt, mely szerint bezárták kedvenc találkapontjukat. Juhász Péter például az eset kapcsán sérelmezte, hogy a rendőrségi razzia éppen azon a napon történt, amikor az Aurórában a kender újra felfedezését népszerűsítették művészeti, ipari és orvosi szempontból.

Ha a Teve utcai kapitányságon végeznének drogtesztet, kiderülne, hogy a rendőrök is füveznek"

- nyilatkozta Juhász, aki ezzel bizonyára azt akarta mondani, hogy a nyílt utcán drogozó bulizók is csak "tesztelték" az anyagot. Természetesen Soros egyik legnagyobb magyarországi kitartottja a TASZ is felszólalt a hely bezárása ellen. Ők kizárólag politikai okokat látnak a döntés mögött, tehát könnyedén elsiklottak a közbiztonságot kártékonyan érintő esetek felett.

A VIII. kerületi önkormányzat által rendezett közbiztonsági társadalmi egyeztető fórumán, az egyik Auróra hívő kifejtette azon véleményét, miszerint ha valaki feljelentene egy istentiszteletet, hogy ott drog van, akkor a rendőrség nem ugyan olyan erőkkel menne ki, mint az Aurórához.

Egy istentiszteleten van annyi ember, hogy valakinél biztos, hogy találnak drogot. Bezárnák-e azt és mit szólna hozzá a lelkész? Az Aurórában ugyanaz a drogfogyasztási arány, mint más szórakozóhelyen"

- hangzott a kissé zavaros és röhejes "érvelés".

A TASZ mellett a Helsinki Bizottság is azonnal felajánlotta jogi segítségét az Auróra üzemeltetőjének, és boldogan konstatálták, mikor a Budapest Fővárosi Kormányhivatal idén augusztusban megsemmisítette az Auróra bezáratásáról szóló jegyzői döntést.

Az önkormányzatnak a legfontosabb a lakosság védelme, az Origo szerint, az augusztusi újranyitás hírére Józsefváros lakói felháborodtak, és kérték az önkormányzatot, hogy ne engedje, hogy újranyissák a szórakozóhelyet.

A jogszabályok viszont elvileg még az Aurórát is kötelezik. Ezt garantálja a Soros-hívők által folyton hangoztatott, és általuk mindig végveszélyben érzett jogállamiság, azonban  liberáliséktól megszokhattuk már a kettős mérce alkalmazását. Ők csak akkor észlelnek gyalázatos és felháborító diktatúrát, amikor közösségük valamely tagját éri sérelmesen egy egyébként teljesen jogos és indokolt hatósági döntés. Minden más esetben, mélyen hallgatnak.

Az ügy kapcsán szépen megmutatkozik az, hogyan is működik a Soros-hálózat. Bebizonyosodott, hogy ha a hálózat egyik tagját sérelem éri, akkor roppant összhangban képesek sivalkodni.

Ezzel végleg bebizonyították tehát, hogy számukra legfontosabb gazdájuk kiszolgálása, és arcátlan hazugsággal képesek szemet hunyni bármilyen törvénysértés felett, vagy akár pártolni azt.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A Fidesz megpróbálja kihúzni Junckerből, mennyi közpénzt utal az EU a migránskártyákra

A Fidesz megpróbálja kihúzni Junckerből, mennyi közpénzt utal az EU a migránskártyákra

kétharmad

Írásbeli kérdéssel fordulnak az Európai Bizottság (EB) "isiászos" elnökéhez.

Olasz kormány: a francia étvágy hírhedt és már régóta ismerjük

Az olasz kormány egyik minisztere úgy fogalmazott: a francia elnök az EU Olaszország ellen irányuló nyomásának vezéralakja lett.

Kigyulladt Gyurcsányék főhadiszállása

Kigyulladt Gyurcsányék főhadiszállása

kétharmad

Szombaton, Budapest VI. kerületében kigyulladt egy négyemeletes irodaépület negyedik emelete. A helyszínre nagy erőkkel érkeztek a tűzoltók. Közben kiderült: a Demokratikus Koalíció (DK) irodái "gyulladtak" ki. A tüzet eloltották.

Élő adásban jelentkezett be a boszniai mészáros

A háborús bűncselekmények miatt életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt Ratko Mladic volt boszniai szerb hadseregparancsnok pénteken élő adásban jelentkezett be telefonon a szerbiai Happy Televízióban, ezért az ENSZ nemzetközi törvényszéki mechanizmusa (MICT) úgy döntött, a következő egy hónap során felvételt készít az elítélt beszélgetéseiről.

Most akkor hány nem létezik valójában?

Most akkor hány nem létezik valójában?

kétharmad

Liberális körökben az egyik legfelkapottabb téma manapság a gender, vagyis a társadalmi nemek elmélete. A genderhívők nem a biológiai nemekben, vagyis a férfiban és nőben gondolkodnak, hanem tucatnyi társadalmi nemben. A genderszabadságnak az is része lehet, hogy valaki reggel még férfinak érzi magát, de estére már nőként viselkedik. Ezt a "tudományt" a jövőben a magyar kormány nem kívánja államilag finanszírozni a magyar egyetemeken. Mondanom sem kell, a libsi hiszti egyből beindult.

Olyan tüntetés várta Merkelt Chemnitzben, amelyre senki sem számított

Olyan tüntetés várta Merkelt Chemnitzben, amelyre senki sem számított

amerika, london, párizs

Angela Merkel német kancellár Chemnitzbe látogatott. A kelet-németországi város arról vált híressé az elmúlt hónapokban, hogy egy gyilkos migráns miatt nagy tüntetések folytak a városban. Az elmúlt hónapokban egyre csökkent a feszültség, ám Merkel megérkezése kiverte a biztosítékot és a tüntetők újra ellepték az utcákat.

The UN migration pact is a crackdown on national sovereignty and here is the reason why

The UN migration pact is a crackdown on national sovereignty and here is the reason why

amerika, london, párizs

The "Global Compact for Safe, Orderdly and Regular Migration" is about to be signed in December. However, the tendency we see is that more and more countries are backing out of the agreement. Let us examine the reasons behind this phenomenon.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére