Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Újabb részletek kerültek nyilvánosságra Vona Gábor meleg kapcsolatairól

888.hu

2018. március 28. 13:37

A legfrissebb hírek szerint a külvilág felé homofób politikus képét mutató Vona Gábor a 2000-es évek elején Rózsa-Flores Eduardo radikális körének tagjaival kezdhetett el homoszexuális közösségekbe járni. A Jobbik elnöke ebben az időben ismerte meg a transzexuális előadóművészt, Amanda Elstakot is, akivel aztán Terry Black mulatójában és lakásán is többször találkoztak.

Az Origo szerint Vona Gábornak, a Jobbik elnökének bizonyíthatóan voltak homoszexuális kapcsolatai abban az időszakban, amikor éveken át erősen homofób kijelentéseket tett.

Ezt 11 tény bizonyítja – állítja az online portál:

1. Korábban Terry Black szólította fel Vona Gábort, hogy vallja be hűtlenségét, aki ennek eleget is tett, vagyis Terry Black jobban ismeri Vona magánéletét, mint azt Vona elismeri.

2. A Kapu nevű újság szerkesztőségében Brády Zoltán főszerkesztő rendszeresen szervezett jobboldali ifjúsági találkozókat.

3. Az ennél az újságnál dolgozó Rózsa-Flores Eduardo sokszor a szerkesztőségben tartott előadásokat azoknak a MIÉP-ből kizárt fiataloknak, akik közül később többen a Jobbik vezetőivé váltak.

4. A találkozók célja, hogy fiatal, értelmiségi férfiak megvitassák a világ dolgait. Újságírók, színészek és ifjú politikusok is részt vettek a találkozókon. A beszélgetések után jött a szórakozás.

5. Amanda Elstak azt nyilatkozta, hogy a Kertész utcában, Terry Black homoszexuálisok által látogatott Lokál nevű szórakozóhelyén találkozott először Vona Gáborral.

Amanda Elstak

6. Terry Black egy 2018. március 09. napján kelt bírósági iratban azt nyilatkozta, hogy Vona Gábor Rózsa-Flores Eduardo társaságában többször megfordult a Lokál nevű szórakozóhelyen.

7. Amanda és Vona a találkozásuk után heti, kétheti viszonylatban találkoztak. A Lokálból többen átmentek Terry Black lakásába. Vona Gábor Rózsa-Flores Eduardóval jelent meg rendszeresen Terrynél zárás után.

8. Szintén a 2018. március 09. napján kelt bírósági iratban szerepel, hogy Vona Gábor Terry Black 1146 Budapest, Thököly út 46. fsz. 5. szám alatti lakásában Amanda Elstakkal többször találkozott, és vele külön szobában kettesben maradt.

9. A WikiLeaks iratok szerint az amerikai nagykövetség arról értesült, hogy Rózsa-Flores Eduardo szeretője volt Tóásó Előd, akivel Bolíviába utazott. Ezen körülmény alapján igazolt, hogy önmagában a Rózsa-Floresszel való kapcsolata is igazolja a meleg kapcsolatot. Terry szerint több volt, mint munkakapcsolat.(Tóásó Előd évekig volt fogoly Bolíviában, most Simicska Lajos, a Jobbikot irányító oligarcha tévéjében dolgozik.)

Rózsa-Flores Eduardo (a kép baloldalán)

10. A 2018. március 21-i tárgyaláson Vona ügyvédje azt mondta, hogy sem ő, sem Vona Gábor nem találkozott Rózsa-Flores Eduardóval.

11. Ehhez képest Vona Gábor 2008-ban Rózsa-Flores Eduardóval és Bíber Józseffel lakossági fórumot tartott Bátonyterenyén. Erről fénykép is készült. Rózsa-Flores előadásokat tartott a Jobbik és Gárda meghívására. A TV2 kapcsolatukat részletesen feldolgozta.

Vona véleménye a melegekről azonnal megváltozott Terry Black feltűnése után

2010. február 25-én Vona Gábor a Ma Reggel című műsorban azt mondta:

A meleg szót visszakövetelem magamnak! Ha én azt mondom, hogy meleg reggelre ébredtem, azt nem akarom, hogy azt jelentse, felhúztam a redőnyt, és Terry Black mosolygott be az ablakon."

2012-ben a Jobbik benyújtott a parlamentben egy törvényjavaslatot, aminek az "Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása érdekében szükséges törvénymódosításokról szóló javaslat" címet adták. A Jobbik a homoszexualitást a törvényjavaslatban szexuális magatartászavarnak nevezte, és három év börtönnel fenyegette azokat, akik népszerűsítik a "más azonos nemű személlyel folytatott szexuális kapcsolatot", amit a Jobbik fajtalanságnak nevezett a törvényjavaslatban.

Aztán Vona Gábor "beteg provokációnak" nevezte a melegfelvonulást. 2012 nyarán ezt mondta:

A felvonulásuk nem más, mint egy beteg provokáció, amellyel kapcsolatban egyértelmű az álláspontom. De egyben mindenki biztos lehet. Ha rajtunk múlik, itt többet nem lesz ilyen felvonulás."

Ugyanebben a témában szólalt meg a Jobbik elnöke 2015 nyarán is.

Akkor a Vona7 című műsornak azt mondta, szerinte nyilván szellemesen, hogy ő is melegházasságban él. Szerinte viszont "a homoszexuálisok együttélése nem tartozik ebbe a kategóriába". (AJobbik elnöke saját bevallása szerint több nővel is folytatott szerelmi viszonyt, miközben házasságban élt gyermeke édesanyjával.)

Amióta viszont Terry Black a nyilvánosság elé állt, és elmondta, hogy melegpartikon találkozott Vonával, a Jobbik-elnöke azóta abbahagyta a melegek szidalmazását.

A melegpartikról, ahol Vona Gábor rendszeresen részt vett, hamarosan újabb részleteket közöl az Origo.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Sikerült a csoda: legyőztük a vb-döntős horvátokat!

Sikerült a csoda: legyőztük a vb-döntős horvátokat!

hajrá, magyarok!

Egy remek hangulatú mérkőzésen óriási győzelem. Szép volt fiúk!

Mi történik akkor, ha a saját árnyékod vesz üldözőbe?

Mi történik akkor, ha a saját árnyékod vesz üldözőbe?

szabad vasárnap

Íme egy tökéletes horrorfilm, amely első sorban megrémiszt, de mindeközben elgondolkoztat és szórakoztat. Mi-kritika.

Az Európai Unió példát vehetne a Hungary Helps programról

Az a célunk, hogy az Európai Unió is magáévá tegye mindazt, amit a Hungary Helps Program képvisel - mondta Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkára vasárnap Budapesten, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) budapesti migrációs konferenciáján.

Attól, hogy legyőzték az Iszlám Államot, az eszme és a veszély még megmarad

Attól, hogy legyőzték az Iszlám Államot, az eszme és a veszély még megmarad

amerika, london, párizs

Hiába vesztette el összes területét a Közel-Keleten a terrorszervezet, újabb terrortámadásokat hajthatnak végre, leginkább Európában.

Nagyon nagy szükségünk lenne a csodára

Nagyon nagy szükségünk lenne a csodára

hajrá, magyarok!

A magyar válogatott a világbajnoki ezüstérmes Horvátországot fogadja Eb-selejtezőn.

Újabb migránskaraván indult meg az Egyesült Államok irányába

Újabb migránskaraván indult meg az Egyesült Államok irányába

amerika, london, párizs

Ismét több mint ezer, zömében közép-amerikai országokból származó bevándorló indult meg Dél-Mexikóból az Egyesült Államok felé a jobb élet reményében.

Hivatalos: a "civil" szervezetek akadályozzák a migránsok kitoloncolását

Hivatalos: a "civil" szervezetek akadályozzák a migránsok kitoloncolását

amerika, london, párizs

Továbbra is túl sok bevándorló érkezik Németországba, egyes civil szervezetek pedig jogállamban elfogadhatatlan módon akadályozzák a védelemre nem szoruló kérelmezők kitoloncolását - mondta a német szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatal (BAMF) vezetője egy vasárnapi lapinterjúban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére