Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Újabb két migránst tartóztattak le a feldarabolt olasz lány ügyében

2018. február 12. 22:28

POLLENZA, 22:28

Az olasz hatóságok két nigériai migránst tartóztattak le Pamela Mastropietro, a brutálisan meggyilkolt olasz lány ügyében.

A 18 esztendős olasz lány, Pamela Mastropietro tragédiájáról múlt héten mi is beszámoltunk. A lányt egy nigériai bevándorló, a 29 éves Innocent Oseghale ölte meg, aki korábban Pollenza városában árult kábítószert.

A férfi letartóztatása után a rendőrség véráztatta ruhákat, konyhai késeket, húsvágó bárdokat és az áldozat tulajdonát képező tárgyakat is talált a lakásán. A férfit a videokamerák felvétele alapján azonosították be, azonban a nyomozás itt még nem fejeződött be, mivel több jel arra utalt, hogy a döbbenetes bűncselekményben segítőtársai is voltak a nigériai migránsnak. 

Fotó: AFP

A szálak végül – olasz sajtóértesülések szerint – két másik nigériai bevándorlóhoz, a 22 éves Lucky Desmondhoz, valamint a 27 éves Awelima Luckyhoz vezettek, akiket szombaton le is tartóztattak az olasz hatóságok. Egyikőjük észak felé próbált meg elmenekülni az országból.

Az ügyészség a három nigériai migránst többek között gyilkossággal, drogkereskedelemmel és kegyeleti jog megsértésével vádolja, és a nyomozást befejezettnek nyilvánította.

Marco Minniti belügyminiszter szerint súlyos büntetést kell kiszabni a bűnösökre.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

amerika, london, párizs

Anna Gabriel katalán függetlenségpárti politikus a svájci közszolgálati televíziónak, az RTS-nek kedden úgy fogalmazott, nem kizárt, hogy Svájcban beadja a politikai menedékjogi kérelmet, ugyanis ha visszautazna Spanyolországba, akkor a bíróság elé kellene állnia, amiért aktív szerepet vállalt a katalán népszavazás előkészítésében.

Több mint kétszázezer illegális bevándorló érkezett az Európai Unió területére tavaly

A Frontex uniós határvédelmi ügynökség keddi jelentése szerint 2017-ben összesen 205 ezer migráns lépett be illegálisan az Európai Unió területére.

Brüsszel úgy papol a szolidaritásról, hogy közben verik a migránsokat

Miközben Brüsszel kizárólag az európai szolidaritásról, a migránsok befogadásáról és korlátlan szétosztásáról papol, addig egyre több illegális bevándorló panaszkodik arról, hogy rendőri erőszak áldozataivá válnak a belga fővárosban.

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

kinyílott a pitypang

A balliberális politikai korrektség fasisztái fehér felsőbbrendűséggel vádolják a "Kingdom Come: Deliverance" című cseh számítógépes játékot, mert a XV. századi Cseh királyságban játszódó akció szerepjátékban nincsenek színes bőrű karakterek. A készítők szerint azonban csak azért nincsenek a középkor végén játszódó játékban fekete szereplők, mert a történelmi hűség ezt diktálja.

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztanák a román hatóságokat

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztanák a román hatóságokat

szabad vasárnap

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztaná a román hatóságokat az Elie Wiesel Intézet, mivel Romániában még mindig háborús bűnösként tartják nyilván a magyar írót.

"Nagy-Britannia nem lesz Mad Max-ország"

Nagy-Britannia az EU-tagság megszűnése után sem züllik "valamiféle sötét jövőképű fikcióból előlépő, Mad Max-stílusú" országgá - mondta kedden a Brexit-tárgyalásokért felelős brit miniszter.

A Rómában elburjánzó migránsválság előrevetíti mi vár Európára, ha nem változik semmi

Rómában a tetőfokára hág a migrációs krízis. Az olasz főváros központját már teljesen megszállták az illegális bevándorlók, ami rettentően megterheli Olaszországot.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb hírei.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére