Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Újabb egység csatlakozik a Vona ellen tüntető gárdistákhoz

888.hu

2017. január 16. 17:58

Miután Silip Norbert gárdista, az Országos Elhárítás volt parancsnoka meghirdette, hogy a Jobbik évértékelőjének napján – január 28-án – nyilvánosan felvonul szimpatizánsaival és visszaveszi Vona Gábor gárdamellényét, azóta nemcsak a Kárpát Haza Őrei Mozgalom csatlakozott, hanem immár a szombaton tüntetést rendező debreceni, volt jobbikosok is.

Mint ismert, a Magyar Gárda tagjai esküszegéssel vádolják Vona Gábort, ezért nyílt levélben szólították fel a Jobbik elnökét, hogy adja vissza gárdamellényét, mivel annak viselésére méltatlanná vált. Silip Norbert gárdista, az Országos Elhárítás volt parancsnoka úgy fogalmazott:

A nemzet lelkiismeretévé váltunk. És mint olyan felszólítunk Téged, hogy eddig és ne tovább!"

Hozzátette, hogy "ez a baloldali elhajlás, amit az utóbbi időben művelsz, az a tipikus, kommunista, szalámizós politika, amivel nemzeti radikális testvéreink javát kiszorítod pártodon belül a hatalomból bizonyíték számunkra, hogy előre megírt program alapján csörtetsz a nekünk nagyon nem tetsző cél felé. S mivel a cél szentesíti az eszközt, azért feláldozod nemzetünk legjobbjait a politikai érvényesülésed oltárán. Kedves Gábor! Eddig és ne tovább!" – írta Silip, a volt parancsnok. 

Az akkor még lesajnált, a Jobbik budapesti vezetése által hőbörgőknek beállított tiltakozókhoz azonban becsatlakozott a Kárpát Haza Őrei Mozgalom is, akik egykor Szegedi Csanád ellen is kellemetlen helyzetbe hozták Vona Gábort. 

Csatlakoznak a debreceniek is

Mi több, legfrissebb értesüléseink szerint a szombaton, a Jobbik jelenlegi politikája és Vona Gábor pártelnök ellen tüntető debreceni volt jobbikosok is felutaznak Budapestre, hogy tovább növeljék a Jobbik érvértékelőjére szervezett tüntetők számát.

Ulics Erika, a Jobbik korábbi hajdú-bihari országgyűlési képviselőjelöltje és egyben a hétvégi, Jobbik-ellenes demonstráció szervezőjének közleménye szerint támogatják a Magyar Gárda egykori vezetőinek és tagjainak elhatározását, és egyetértenek annak indokaival is:

Vona Gábor esküjét megszegte, méltatlan arra, hogy az Oroszlános mellényt birtokolja! Vona álmodta meg a Gárda születését, ezért a bűne még nagyobb!"

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Kiemelte, hogy a gárdisták nélkül egy jobbikos se ülhetett volna bársonyszékbe sem 2010-ben, sem 2014-ben, ezért Vona Gábor szavait megfogadva követelik, hogy adják vissza a mandátumukat. Hozzátette, hogy a Debrecenben tüntetők a lehető legnagyobb létszámmal lesznek jelen 28-án Budapesten!.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

amerika, london, párizs

Brüsszel addig keverte a lapokat, míg a sajtóhírek szerint Theresa May azt tervezi, hogy újabb választásokat ír ki Nagy-Britanniában.

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

amerika, london, párizs

Mától Sankt Gallen kanton területén sem lehet közterületen burkát, nikábot és egyéb, az egész arcot eltakaró öltözéket viselni.

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

amerika, london, párizs

Andres Anvelt, észt belügyminiszter bejelentette, hogy nem hajlandó bevándorlókat betelepíteni és teljesen egyetért a magyar miniszterelnökkel abban, hogy le kell zárni a határokat, hogy megakadályozzák a harmadik világbeli bevándorlók áradatát.

Javarészt bevándorlók lakta dél-francia település lett Európa legveszélyesebb városa

A legveszélyesebb városok listájának első tíz helyén csak nyugat-európai városokat találni.

Elfogtak egy brit ISIS-terroristát Szíriában

A bevándorlókkal teli Birminghamből négy éve költözött Szíriába az a férfi, akinek az elfogásáról készült felvételt vasárnap hozták nyilvánosságra.

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

amerika, london, párizs

Svájcban van egy kis olasz exklávé. Úgy hívják: Campione d'Italia. A kaszinóváros eddig Olaszországhoz tartozott, ám nemrég csődöt jelentett a kaszinó, emiatt pedig felmerült, hogy csatlakoznának Svájchoz.

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

kinyílott a pitypang

A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

amerika, london, párizs

Már megbánhatták a kormánykoalíció vezetői, hogy kipaterolták Hans-Georg Maassent, a német belügyi hírszerzés (BfV) vezetőjét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére