Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Újabb egység csatlakozik a Vona ellen tüntető gárdistákhoz

888.hu

2017. január 16. 17:58

Miután Silip Norbert gárdista, az Országos Elhárítás volt parancsnoka meghirdette, hogy a Jobbik évértékelőjének napján – január 28-án – nyilvánosan felvonul szimpatizánsaival és visszaveszi Vona Gábor gárdamellényét, azóta nemcsak a Kárpát Haza Őrei Mozgalom csatlakozott, hanem immár a szombaton tüntetést rendező debreceni, volt jobbikosok is.

Mint ismert, a Magyar Gárda tagjai esküszegéssel vádolják Vona Gábort, ezért nyílt levélben szólították fel a Jobbik elnökét, hogy adja vissza gárdamellényét, mivel annak viselésére méltatlanná vált. Silip Norbert gárdista, az Országos Elhárítás volt parancsnoka úgy fogalmazott:

A nemzet lelkiismeretévé váltunk. És mint olyan felszólítunk Téged, hogy eddig és ne tovább!"

Hozzátette, hogy "ez a baloldali elhajlás, amit az utóbbi időben művelsz, az a tipikus, kommunista, szalámizós politika, amivel nemzeti radikális testvéreink javát kiszorítod pártodon belül a hatalomból bizonyíték számunkra, hogy előre megírt program alapján csörtetsz a nekünk nagyon nem tetsző cél felé. S mivel a cél szentesíti az eszközt, azért feláldozod nemzetünk legjobbjait a politikai érvényesülésed oltárán. Kedves Gábor! Eddig és ne tovább!" – írta Silip, a volt parancsnok. 

Az akkor még lesajnált, a Jobbik budapesti vezetése által hőbörgőknek beállított tiltakozókhoz azonban becsatlakozott a Kárpát Haza Őrei Mozgalom is, akik egykor Szegedi Csanád ellen is kellemetlen helyzetbe hozták Vona Gábort. 

Csatlakoznak a debreceniek is

Mi több, legfrissebb értesüléseink szerint a szombaton, a Jobbik jelenlegi politikája és Vona Gábor pártelnök ellen tüntető debreceni volt jobbikosok is felutaznak Budapestre, hogy tovább növeljék a Jobbik érvértékelőjére szervezett tüntetők számát.

Ulics Erika, a Jobbik korábbi hajdú-bihari országgyűlési képviselőjelöltje és egyben a hétvégi, Jobbik-ellenes demonstráció szervezőjének közleménye szerint támogatják a Magyar Gárda egykori vezetőinek és tagjainak elhatározását, és egyetértenek annak indokaival is:

Vona Gábor esküjét megszegte, méltatlan arra, hogy az Oroszlános mellényt birtokolja! Vona álmodta meg a Gárda születését, ezért a bűne még nagyobb!"

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Kiemelte, hogy a gárdisták nélkül egy jobbikos se ülhetett volna bársonyszékbe sem 2010-ben, sem 2014-ben, ezért Vona Gábor szavait megfogadva követelik, hogy adják vissza a mandátumukat. Hozzátette, hogy a Debrecenben tüntetők a lehető legnagyobb létszámmal lesznek jelen 28-án Budapesten!.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Magyar film készült Bud Spencerről

Magyar film készült Bud Spencerről

szabad vasárnap

A premier péntek este lesz az M5 kulturális csatornán.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

amerika, london, párizs

Az olasz ügyészség azzal vádolta meg az Orvosok Határok Nélkül nevű Soros-szervezetet, hogy hajójuk, a migránsokat rendszeresen taxiztató Aquarius a szicíliai Cataniában illegálisan rakott le veszélyes, mérgező anyagokat a szemétbe keverve.

Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

A mai napon utolérte a szegedi szocialistákat és Botka László udvari beszállítóját az igazság: a szegedi járásbíróság minősített csődbűntett miatt 5 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte Ujhelyi István szocialista képviselő sameszait és Botka László udvari beszállítóit, Pistrui Lászlót, Baranyi Sándort, és Oltványi Józsefet.

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

amerika, london, párizs

Egy 26 éves muszlim lány a családja akarta ellenére összeházasodott a szerelmével. Ezért az édesanyja és a testvérei becsületből brutálisan meggyilkolták. Az egyik legnépesebb iszlám országban, Pakisztánban szinte mindennaposak az ilyen esetek. Az Európába érkező migránsok egyik legnagyobb csoportját pedig a pakisztániak teszik ki.

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

kétharmad

Szijjártó Péter kedden találkozott szlovén kollégájával, Miro Cerarral, akivel egyetért abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait.

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

piszkostizenkettő

A Jóisten nemcsak ételt-italt és tetőt ad a fejünk fölé, hanem gondoskodik a színvonalas szórakoztatásunkról is: ezért találta ki nekünk a magyar ellenzéki figurákat.

Győzött az igazság Szeviép-ügyben

A bíróság azzal, hogy bűnösnek mondta ki az építőipari cég egykori vezetőit, igazságot szolgáltatott a Szeviép-ügy károsultjainak - jelentette ki Szabó Bálint kedden Szegeden.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére