Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Tusványoson meg verik a négereket!

Falusi Vajk

2017. július 24. 18:28

Vezénylő Tábornok Úr azt mondta Tusnádfürdőn: ”Soros maffiahálózatával és a brüsszeli bürokratákkal szemben kell állnunk a sarat, meg az általuk működtetett médiával kell megküzdeni a következő kilenc hónapban.” Láss csodát: Székelyföld egyetlen Auróra-árvája a helyszínen meg is adta az ellencsapásra hívó jelet. Sípolt a lány, forogtak a kamerák, kattogtak a fényképezők.

Miután az egykori Balázs Show Mein Kampf Erzsijére kísértetiesen hajazó nő a sípjába fújt, és a kiváltott indulatok hatására újra süvíthetett végre a hisztivonat, Erzsike – nevezzük csak így a sípolós hölgyet – több mint harmincórányi címlapos elhelyezést nyert meg az Indexnél. Mondom, több mint harmincat. A sivalkodás némiképp túlzónak tűnik, amikor Magyarország miniszterelnöke arról beszél; a jövő évi választás tétje, hogy végre tudják-e hajtani a Soros-tervet, le tudják-e bontani a kerítést. Én hajlok rá, hogy az önmagát függetlennek, jónak és őrkutyának kikiáltó Indexnél időt és energiát nem kímélve fognak ezekről a baloldali tervekről is beszámolni. Egyszer. Majd. Legalább.

A permanens libnyaf médianyomor nem is érdemel több leütést, azonban az ellenzéki pártok hétvégi reakciói már annál inkább. A kánikulában kiállított, mellszőrig kigombolt szóvivők arcára az elcseszett hétvége, a strandolás hiánya meg a sípolós téma kellemetlensége ült ki a leginkább. Sebaj, a direktíva 38 fokban is direktíva. Pártunk elnöksége megkezdte az aggódást a fekve sípolás szabadságáért.

A pártok közül egyébként az LMP viszonyult a legérdekesebben a sípoláshoz és Tusványoshoz is. Velük foglalkoznék most én is. Tavaly még részt vettek a szabadegyetem vitáiban és meglepően jól bírták az esti bulikat is. Idén viszont a megfelelésre koncentráltak ők is. Persze, nem a választóknak, hanem Vásárhelyi Máriának, a 444-nek, és Lajos úr média portfóliójának szeretnének megfelelni. Meg hát TGM-et is vissza kellene csábítani a Párbeszédtől. Nem könnyítette a helyzetüket, hogy bojkott helyett Schiffer András is a bálványosi nyarat választotta. Óriási szerencse, hogy pont ezekben a válságos napokban érkezett meg az LMP-s lány Tusványosra sípolni, és nem csak, hogy ebben a tevékenységben jeleskedett, de a paneleket is szépen elmondta az újságíróknak: Paksot, a városligeti bokrok metszését, meg a minden rossz amúgy is kezdetűeket.

Valahol megértem őket. Amikor a miniszterelnök elmondja: növekszik a gazdaság, az ország nem hitelből él, többségi nemzeti tulajdonban vannak a stratégiai ágazatok, és mindenki dolgozhat, aki dolgozni akar, nehéz dolga van az ellenzéknek. Ha az adott miniszterelnök azt is el tudja mondani, hogy Magyarország már körülbelül ezer milliárd forintot költött a korábban oktalanul privatizált stratégiai cégek visszavásárlására és míg 2010-ben 3,6 millió ember dolgozott és 1,8 millió adózott, ma már 4,4 millió dolgozik és ugyanennyi fizet adót, akkor egy hazafias, magyar ellenzéki párt csak egy dolgot tehet.

Elmondja, hogy Tusványoson meg verik a négereket!

A sípolás meg a sípoláshiszti végeredménye százalékokban nem mérhető, de kétségtelen, hogy az ellenzéki önfoglalkoztatás is nagyon hasznos dolog. Aki pedig az egész akcióval rosszul járt, nem más, mint Lukácsi Katalin. Az új médiakedvenc színre lépésével ugyanis gyorsan meg kell majd tanulnia, hogy ballib csillagok hullnak, születnek újak és te messze jársz…

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A franciáknak a Notre-Dame leégése kapcsán is a migránsok sorsa jut az eszükbe

A franciáknak a Notre-Dame leégése kapcsán is a migránsok sorsa jut az eszükbe

amerika, london, párizs

Beindultak az érzékenyítő órák Franciaországban, melyeken azt vetették össze, melyik a nagyobb tragédia, hogy a keresztény vallás ikonikus épülete majdnem megsemmisül, vagy hogy illegális bevándorlók a tengerbe fulladnak.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a húsvéthétfő legfontosabb hírei!

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

Obama és Clinton nem merték leírni azt, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán

amerika, london, párizs

Az amerikai baloldal meghatározó arcai, a volt elnök és a volt külügyminiszter inkább csak azt írták, hogy "Húsvét-hívők" az áldozatok.

Székelyföld felszámolásával kampányol egy román az EP-választásokon

Bízzunk benne, hogy a románok már túljutottak azon, hogy ezzel sok szavazatot lehessen gyűjteni...

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

A nyúl, aki megint mellényúl

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

A bevándorláspárti Juncker minden felelősség alól ki akar bújni

amerika, london, párizs

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerint az európai parlamenti választások és annak kampányidőszakának legforróbb kérdése nem a bevándorlás, a terrorizmus és az iszlamizáció megfékezése, hanem az álhírek terjedésének megakadályozása lesz.

A 24.hu húsvétkor kezdett bele a kereszténygyalázásba

A szélsőségesen bevándorláspárti 24.hu a kereszténység legnagyobb ünnepén, húsvétkor érezte szükségét annak, hogy elkezdje gyalázni a világ legüldözöttebb vallásának követőit.

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

Iszlamisták követték el a húsvétvasárnapi támadásokat

amerika, london, párizs

Habár a liberális mainstream média folyamatosan arról cikkezett, hogy mélyen húzódó társadalmi konfliktus osztják meg Srí Lankát, és ez állhat a húsvétvasárnap elkövetett terrortámadások hátterében, bebizonyosodott, hogy egy szélsőséges iszlamista csoport felelős a robbantásokért. A merényletben több mint 290 ember vesztette életét és legalább 500-an megsebesültek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére