Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Trump már készül 2020-ra: ez lesz a szlogen

2018. március 11. 09:20

MOON TOWNSHIP, 09:20

Szombat este Donald Trump egy pennsylvaniai nagygyűlésen meghirdette a 2020-as amerikai elnökválasztás új jelszavát.

2020-ban az lesz a jelszavunk, hogy őrizzük meg Amerikát nagyszerűnek!"

– jelentette ki az amerikai elnök a Pittsburgh melletti Moon Township nevű pennsylvaniai kisvárosban, miközben egy nagy felkiáltójelet rajzolt a levegőbe.

Trump a keddi, az őszi, úgynevezett félidős választások előtti előválasztás egyik republikánus képviselőjelöltje, Rick Saccone mellett kampányolt, a nagygyűlést egyúttal kihasználta arra is, hogy dicsérje az acél-, és alumíniumipari védővámokról szóló, pénteken aláírt döntést.

Az elnök utalt arra a pénteken nyilvánosságra hozott adatra, miszerint februárban 313 ezer új munkahelyet hoztak létre az Egyesült Államokban.

Eddigi gazdaságpolitikám kezdi meghozni az eredményeket. A védővámok segítenek fellendíteni Pennsylvania gazdaságát is. Az acéliparotok visszatér, minden visszatér majd"

– mondta a helyieknek az elnök, akit több ezer jelenlévő tapsolt meg.

Trump dicsérte Ronald Reagan elnököt, mint mondta, nagyszerű amerikai elnök volt, akinek szerette a stílusát is, de azért megjegyezte, hogy kereskedelempolitikájában Reagan sem volt kifogástalan.

Trump ismét kritizálta a sajtót, majd az őt bíráló, és alkotmányos eljárással őt elmozdítani akaró egyik demokrata párti politikusnőről, Maxine Watersről megjegyezte, hogy alacsony az intelligenciahányadosa. Az amerikai elnök megnyugtatta honfitársait, hogy a mexikói határszakaszon felépítik a falat és nem mond le arról, hogy annak az árát Mexikóval fizettesse ki.

Visszautasítom Enrique Pena Nieto mexikói elnök álláspontját, miszerint Mexikó nem hajlandó kifizetni a határfal költségét"

– mondta Trump, akinek veje és tanácsadója, Jared Kushner a héten Mexikóban tárgyalt Pena Nietóval, hogy megpróbálja puhítani az ország vezetését.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

A migránsok kiakadtak, mert nekik kell takarítaniuk a lakhelyüket

A holland kisvárosban fekvő migránstábor lakói mérgesek, mert takarítaniuk kell saját maguk után.

Nógrádi: Európa egységes még soha, sikeres pedig már régóta nem volt

Nógrádi: Európa egységes még soha, sikeres pedig már régóta nem volt

kétharmad

Emmanuel Macron egy olyan programmal lett Franciaország köztársasági elnöke, amely szerint egy "egységes, sikeres Európát akar", erre azonban kevés esély mutatkozik - jelentette ki Nógrádi György.

Az olaszok egymással marakodnak a kormányalakítás helyett

Az olaszok egymással marakodnak a kormányalakítás helyett

amerika, london, párizs

Senki sem akar összefogni a másikkal. Ismerős? De ezúttal nem a magyarországi ellenzékről van szó, hanem az olasz pártokról, akik egyre távolabb kerülnek a kormányalakítástól.

Az osztrákok nem viccelnek a kiutasításokkal

Függetlenül attól, hogy Ausztriában született vagy sem, a migrációs háttérrel rendelkező terrorgyanús személyeket kidobhatják az országból.

Óriási: Euroliga-döntőben a Sopron!

A soproni csapat a hazai pályán rendezett final fouron harcolta ki a döntőbe jutást!

"Azért csúfolnak Berlinben az osztálytársaim, mert sertést eszem és német vagyok"

"Azért csúfolnak Berlinben az osztálytársaim, mert sertést eszem és német vagyok"

amerika, london, párizs

Egyre több tősgyökeres német diákot csúfolnak, zaklatnak az iskolában olyan migrációs hátterű gyerekek, akik nem arra törekednek, hogy alkalmazkodjanak a német és az európai kultúrához, hanem sokkal inkább arra, hogy környezetüket a hozott kultúrájukhoz igazítsák.

Főnyeremény

A tüntetések margójára.

889
Csak látszatkivonulásra készülhetnek Sorosék

Csak látszatkivonulásra készülhetnek Sorosék

kétharmad

Csütörtökön kürtölte világgá a Die Presse osztrák lap, hogy a Soros György által fenntartott Nyílt Társadalmak Alapítvány (OSF) Budapestről Berlinbe helyezi át székhelyét. Az ellenzéki sajtó egyből diktatúrát kiáltott és a szervezet érdemeit méltatta, miközben még nem is biztos, hogy az OSF elhagyja Budapestet, de ha ez így is lenne, a többi Soros-katonáról még senki sem szólt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére